Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

songülcüm çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım sakın pes etme dua et canım demek ki hayırlı zaman değilmiş....

iyi dilekleriniz için sağolun gözlerim bugün birazcık şişti ağlamakdan...hemşireye mesaj atmıştım. embriyolarınız çok iyidi üzülmeyin birdahaki aya 2.denemenize geçeriz muhtemelen dedi

iyi dilekleriniz için sağolun gözlerim bugün birazcık şişti ağlamakdan...hemşireye mesaj atmıştım. embriyolarınız çok iyidi üzülmeyin birdahaki aya 2.denemenize geçeriz muhtemelen dedi

kolay değil tabiki üzülmemek elde değil ama yine de çok yıpratma kendini bak dondurulmuşların da varmış yaşın da genç inşallah gelecek ay güzel sonuçlar alırsın canım

saatlikule slm acaba sonucun nezaman aciklaniyor ins bebegn tutunmustur.acaba kacinci denemendi sorun neyddi paylasabilirmisinniz? bende acibademde tedavi olucam yakinda

iyi geceler kızlar biz dondurulmuşla tedavi olucaz bir hapa başlamam gerekiyor adetin 3. günü dün akşam oldum 3. günü hangi güne denk geliyor.

iyi geceler kızlar biz dondurulmuşla tedavi olucaz bir hapa başlamam gerekiyor adetin 3. günü dün akşam oldum 3. günü hangi güne denk geliyor.

Canım adet olduğun günü 1.gün olarak sayman gerekiyor pazar günü 3. günün ama dün akşam geç saatte olduysan ve yoğun değildiyse pazartesi başlayabilirsin

8. Günüm.
Eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım ve sonuç değişmedi. Herzamanki gibi " NEGATİF" :KK14:

saatlikule slm acaba sonucun nezaman aciklaniyor ins bebegn tutunmustur.acaba kacinci denemendi sorun neyddi paylasabilirmisinniz? bende acibademde tedavi olucam yakinda

merhabalar

sonucum bgn belli oluyor. şimdi kan vermeye gittim.saat 11.30 da sonucum belli oluyor. benim ilk denemem. kesinlikle tavsiye ederim çok memnun ayrıldım bülent hocamdan ve ekibinden . inşh soncum da olumlu olmuştur. bizde sebep bulanamıyor. tedavi zmanın belli mi ?

X