- 13 Mart 2013
- 37
- 0
gerçekten mi ya 3 ay çok fazla
öyle duymuştum
bu arada yaşınızı da merak ettim, sakıncası yoksa öğrenebilir miyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten mi ya 3 ay çok fazla
malesef hamile değilim negatif
haziranda 30 yaşıma giricem siz
songülcüm çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım sakın pes etme dua et canım demek ki hayırlı zaman değilmiş....
Daha gençiz bende 29 yaşındayım.2 olumsuz sonucum var suan 3. Sonucunu beklıyorum.haziranda 30 yaşıma giricem siz
Daha gençiz bende 29 yaşındayım.2 olumsuz sonucum var suan 3. Sonucunu beklıyorum.
Daha gençiz bende 29 yaşındayım.2 olumsuz sonucum var suan 3. Sonucunu beklıyorum.
iyi dilekleriniz için sağolun gözlerim bugün birazcık şişti ağlamakdan...hemşireye mesaj atmıştım. embriyolarınız çok iyidi üzülmeyin birdahaki aya 2.denemenize geçeriz muhtemelen dedi
Sanada bol şans diliyorum.
inşh iyi haberlerle dönersiniz
iyi geceler kızlar biz dondurulmuşla tedavi olucaz bir hapa başlamam gerekiyor adetin 3. günü dün akşam oldum 3. günü hangi güne denk geliyor.
Canım adet olduğun günü 1.gün olarak sayman gerekiyor pazar günü 3. günün ama dün akşam geç saatte olduysan ve yoğun değildiyse pazartesi başlayabilirsin
saatlikule slm acaba sonucun nezaman aciklaniyor ins bebegn tutunmustur.acaba kacinci denemendi sorun neyddi paylasabilirmisinniz? bende acibademde tedavi olucam yakinda
8. Günüm.
Eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım ve sonuç değişmedi. Herzamanki gibi " NEGATİF"