- 24 Mart 2013
- 520
- 0
kızlarrr
Miamayaaaaaa , Mirandaaa , tuuuuuuuuuuubaaa ve herkeşşş
test sonucumu aldım ama öncesinde size 2 öneri...
sakın doktorun dediği günden önce test yaptırmayın, doktorunuzun hastanesine test yaptırın.
gegelim sonucuma... 0,31
bu ne demek....
benim bebişlerde tarla kavgası yapmış ve güçlü olan kazanmış ama yavrum o kadar yorulmuş ki ancak hormon salgılamaya başlamış
doktorumun önerisiyle salıya kadar dinleneceğim... salı günü onun dediği saatte testimi tekrarlayacağımm..
ama sizzz ilacınızı aksatmayınn..
ovalanınsın göbüşler , mutlu olsun bebişler...
teskere kaldı salıyaaaa
kızlarrr
Miamayaaaaaa , Mirandaaa , tuuuuuuuuuuubaaa ve herkeşşş
test sonucumu aldım ama öncesinde size 2 öneri...
sakın doktorun dediği günden önce test yaptırmayın, doktorunuzun hastanesine test yaptırın.
gegelim sonucuma... 0,31
bu ne demek....
benim bebişlerde tarla kavgası yapmış ve güçlü olan kazanmış ama yavrum o kadar yorulmuş ki ancak hormon salgılamaya başlamış
doktorumun önerisiyle salıya kadar dinleneceğim... salı günü onun dediği saatte testimi tekrarlayacağımm..
ama sizzz ilacınızı aksatmayınn..
ovalanınsın göbüşler , mutlu olsun bebişler...
teskere kaldı salıyaaaa
canım bak ben 11 .ci gün resmimi atcam sana oda silik sen kafanı yorma artık buna ya yazık sanada5 nisancılar hepinizin sonuçları bebişleri hayırlı olsun şimdiden cuma cuma hepiniz hayırlı haberler almışsınızdır umarım ben bütün uyarılara ragmen testlerimden vazgeçemiyorum..bugün yine gebelik testi yaptım ama hala silik anlamadım kızlar ben bu işi ne zaman netleşcek bu testler sinir oluyorum bir an önce koyulaşsın istiyorum kan tahlili yaptırma imkanım yok şuanda o yüzden şu testlerle ugraşıp duruyorum büyümüyormu bu bebek anlamadım şimdiye kadar netleşmesi gerekmezmiydi kızlar lütfen sizde fikirlerinizi söyleyin bana çok ihtiyacım var...
canım bak ben 11 .ci gün resmimi atcam sana oda silik sen kafanı yorma artık buna ya yazık sanada
lütfen canım aglicam sıkıntıdan nerdeyse bişey değil varsada bişey olcak diye korkuyorum eşimede bişey belli edemiyorum çok takılıyor oda siz beni anlarsınız diye paylaşıyorum sizinle canım sen 11.gün silik çıktığında değerin kaçtı bakılmışmıydı....(
lütfen canım aglicam sıkıntıdan nerdeyse bişey değil varsada bişey olcak diye korkuyorum eşimede bişey belli edemiyorum çok takılıyor oda siz beni anlarsınız diye paylaşıyorum sizinle canım sen 11.gün silik çıktığında değerin kaçtı bakılmışmıydı....(
Eki Görüntüle 677200 bak kuzum bu 11inci testim
Eki Görüntüle 677201 buda 15 yani sıkma canını dediğim gibi olmasa idrarda cıkmaz benim ne zaman ne oldugu belli değil gördüğün gibi malesef 8 inci günkü bile bundan daha netti yani 11 inci günden ..
benim de iki tane transfer yapildi:))) ama henüz bir kez kana bakildi. 217 icin yüksek dedi ama bunun ikizle alakasi varmidir henüz bilmiyorum.
ben de carsamba kontrole gidicem ozaman ögreniriz artik. aylardir onlarca kez gittigimiz o yolu bu kez uca uca gidecegiz sanirim :))))
her agriya katlanabilirim. nefes almakta zorlaninca derin bir offf cekiyorum sonra ona bile pisman oluyorum :)) uyku hali dedin de ben resmen bütüün gece uyuyamadim. uykusuzluga da dayanamam ama heyecan hayal mutluluk artik adina ne dersen gözüme uyku girmiyor :))
Rabbim sonuna kadar saglikli hayirli sekilde devam ettirsin insallah.
sen nerde yasiyorsun buarada???
canım 11 . gün değerime baktırmadım 13 de baktırdım 664 olmuştu :)
canım bak şimdi içime su serptin nedir bu çektiğimiz sende beni anlarsın 11.gün böyle çıktığında sende benim gibi hissettinmi canım çok zor elde ettim bu gölgeyi bile kaybetmekten çok korkuyorum ama içime su serptin canımmm....
canım benimde korkum böyle silik çıkıyor yaa kan testini verdiğimde negatif derlerse çok büyük yıkım olur bizim için ondan korkuyorum çok alıştık çünkü biz bu fikre belki yanlış yaptık ama okadar uzun zamandır hasretizki....
yaaaa ne diyorsun öyle silik çıkınca delirdim hemen doktorumu aradım dedim değerim düştü heralde oda dediki düşse idrarda çıkmaz sen kafanı yorma çok istiyorsa pazartesi gel kan ver dedi pazartesi tabi koştum hastaneye ...o yüzden seni ben çok iyi anlıyorum ama az daha sabret kuzum yada imkanınn varsa git kan ver idrarda cıktıysa emin ol kanda kat kat değerlerin çıkcak annesi :)
Guzel anneler anne adaylari nasilsiniz bakalim nasil gidiyir
seni anlayabiliyorum kuzum inan bana ama şuda var bak bize söylemesi kolay heeyecan yapma diye ama bizim yarın ne olcagımızda inan belli değilsen kanını ver gel bakalım bak ne güzel sonuclar görceksiniz sevinciniz kat kat artacak ...ondan sonrada gelsin mide bulantıları gelsin kese görmek için sabırsızlanmalar :))
çok duygulandım canım yaaa senin yaşadıklarını şimdi ben yaşıyorum bakalım hayırlısı olsun canım doktorda öyle dediyse sabretcez artık napalım öyle böyle gelicek pazartesi...
bak işte hemen duygulanmak buda bir bebiş habercisi sen beni gör evde :))) herşeye aglıyorum ya deli gibiyim valla :))
sanki bundan sonrası daha tatlı endişelermiş gibi geliyor canım...uzaktan tabi içine girince görcez bakalım neler olcagını ama sizler varken yanımda o dönemimide rahat geçiririm umarım....
aynen hemen duygulandım seninle konuşurken agladım aglicam yani canım çok teşekkür ederim güç verdin bugün bana...sagol...
hep beraber atlatcaz bunları merak etmeyin siz valla beni kovsanızda gitmiyorum ben buranın değnekcisi oldumbizimde bugün kesemize bakılcak kuzum o kadar heyecanlıyımki :)saat 4 olsun diye bekliyorum ondannn sonra gelsinnnnnnn hoooppppp kalp pıt pıtları heyecan bitmicek bizde ben buna inandım çünkü bizim bebiklerimiz çok özel ..doğunca dövcemki ben onu , onun dötünü ısırcam bizi bekletmek neymiş görsün bakalım minik sıpa ...