isirma annesiii aciiirrrsana ozelden msj attim gordunmu bilmiyorum :44:
Allahim kucagina da almayi nasip etsin insallah
biz iyiyiz sen nasılsın taze annecik :)
günaydin canim ben hannoverde yasiyorum. özel bir klinikti. kwz dr sayme yazinca googleda bulabilirsin. rabbim yardimcin olsun
hep beraber atlatcaz bunları merak etmeyin siz valla beni kovsanızda gitmiyorum ben buranın değnekcisi oldumbizimde bugün kesemize bakılcak kuzum o kadar heyecanlıyımki :)saat 4 olsun diye bekliyorum ondannn sonra gelsinnnnnnn hoooppppp kalp pıt pıtları heyecan bitmicek bizde ben buna inandım çünkü bizim bebiklerimiz çok özel ..doğunca dövcemki ben onu , onun dötünü ısırcam bizi bekletmek neymiş görsün bakalım minik sıpa ...
Yatiyorum paso ama kizim rahat durmuyor gobegime oturuyor :))). Bugun birazdaha migde bulantim azaldi kasiklara igne gibi batmalar var allah hayirlisini kilsinn
En guzel duygulardan biride kalp atisini duymak been esimle duydugumda gozlerimden haslar suzulmustu birde onu kucAginiza aldiginizda iste oannherseyin yalan oldugunu anlayacaksiniz rabbim herkeze ama herkeze tattirsin insallh
hep beraber atlatcaz bunları merak etmeyin siz valla beni kovsanızda gitmiyorum ben buranın değnekcisi oldumbizimde bugün kesemize bakılcak kuzum o kadar heyecanlıyımki :)saat 4 olsun diye bekliyorum ondannn sonra gelsinnnnnnn hoooppppp kalp pıt pıtları heyecan bitmicek bizde ben buna inandım çünkü bizim bebiklerimiz çok özel ..doğunca dövcemki ben onu , onun dötünü ısırcam bizi bekletmek neymiş görsün bakalım minik sıpa ...
rica ederim ne demek canım ne zaman istersen sn yeterki moralini yüksek tut ...bebişini üzme annesi ...ağlamakta yok kan sonucunu alana kadar yasakladım sana ağlamayı kan sonucunu alınca sevinçten aplarsın söylersin bizde ağlarız burda zaten ağlamaya yer arıyoruz
kız iki dk ayrıldık ne konuşmuşunz:) şu ezanlar şu mübarek cuma gününün hürmetine Rabbim cümle evlat hasreti çekenlerin kucaklarını boş bırakmasn... Aminnnn
inşallah canım keselerini görürsün güzel güzel de sonra sıra bizede gelir az kalımış 3 saat ayyy çoookk heyecanlandım şimdide heyecandan aglamak istiyorum...
Kizlar busi sorcam crinone jel saglik ocaginyaziyormu ve devlet karsiliyormu
Kizlar busi sorcam crinone jel saglik ocaginyaziyormu ve devlet karsiliyormu