Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadiiiii kizlarrrrrr test yapacaklarrrr haber bekliyorummm
Avazım çıktığı kadar bağırmak haykırmak istiyorum kızlar
HAMİLEYİMMMM
Yazarken bile inanamadan yazıyorum. Bu nasıl bir mutlulukmuş ya
Bir saattir sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
Ne yazılır bilmiyorumki
Yok tarifi yok bunun
RABBİM SEN NEKADAR BÜYÜKSÜN
HAMİLEYİM YA BEN HAMİLEYİM VAR MI ÖTESİİİ
Her isteyene nasip et Rabbim. Her isteyene.
Canım ya çok sevindim Cook!
İnterneti çok kullanmamaya gayret ediyorum o yüzden fazla yazamiyorum bı uğrayıp çıkıyorum bugün seni merak ettigim icin girdim foruma.transferimiz birlikte olmuştu çok şükür ya çok sevindim çok güzel bir duygu insan inanamıyor değilmi ?
Kac çıktı hcg?ilaclarina devam ediyomusun?ben progestan ve folik asit kullanıyorum sen neler kullaniysn
breezeyim kan vermiş bekliyor :)) mirandoşumda saatin biraz geçmesini bekliyor dualarımız bugün onlarla :)
Çok çok teşekkür ederim. Dilerim Rabbimden tez zamanda sana da isteyen herkese de nasip etsin.
Benim için öylesine imkansızdı ki hala şoktayım. Hala inanamıyorum
Ben Almanya'da yaşıyorum özel bir klinikte oldu tedavim bu ikinciydi.
Negatiflerde kanamanın nezaman olduğunu sordum çünkü test günüm 14. Gündü ve hala kanama başlamaması bir umut oldu.
İlk denememde 11. Gün hasta olmuştum.
Allahım sen çok büyüksün.
Nolur kimseyi evlat kokusuna mahrum bırakma
evetttt inanamiyorum .durup durup kahkaha atiyorum dün aksamdan beri ve bütün gece uyuyamadim :)))))
ßhcg 217 mis yüksek oldugunu söylediler. ben de aynen progestan fitil ve folik asit kullaniyorum ayrica östrojen bantlarim var kasiklara yapistirdigim. bir de magnezyum..
trasferin ilk günleri olan gaz sancilarim tekrr basladi.ama katlanmak bile güzel :)))
senin nasil geciyor??? degerin kac ne zaman kontrolun?
Canim merhaba gunaydin,Bende ALMANYADA Stuttgarta yakin oturuyorum.Sen hangi sehirdesin hangi klinikte yaptirdin?
Ay çok sevindim ya tek embriyo transferimiydi yoksa 2 tane miydi seninki unuttum ben.canim benim degerim dün 470 di sanırım ikiz geliyorrrr
Demin doktorla görüştüm bas agrisi, kasik agrisi , gaz sancısı, uyku hali, nefes nefese kalma durumları olacaktır bunlar gebeliğin ilk zamanlarında olur endişelenme dedi.cekcez artık hemde Seve Seve
Haftaya Perşembe kontrole gidiyorum inşallah canım.
kızlarrr
Miamayaaaaaa , Mirandaaa , tuuuuuuuuuuubaaa ve herkeşşş
test sonucumu aldım ama öncesinde size 2 öneri...
sakın doktorun dediği günden önce test yaptırmayın, doktorunuzun hastanesine test yaptırın.
gegelim sonucuma... 0,31
bu ne demek....
benim bebişlerde tarla kavgası yapmış ve güçlü olan kazanmış ama yavrum o kadar yorulmuş ki ancak hormon salgılamaya başlamış
doktorumun önerisiyle salıya kadar dinleneceğim... salı günü onun dediği saatte testimi tekrarlayacağımm..
ama sizzz ilacınızı aksatmayınn..
ovalanınsın göbüşler , mutlu olsun bebişler...
teskere kaldı salıyaaaa
nasılsın canım?
kızlarrr
Miamayaaaaaa , Mirandaaa , tuuuuuuuuuuubaaa ve herkeşşş
test sonucumu aldım ama öncesinde size 2 öneri...
sakın doktorun dediği günden önce test yaptırmayın, doktorunuzun hastanesine test yaptırın.
gegelim sonucuma... 0,31
bu ne demek....
benim bebişlerde tarla kavgası yapmış ve güçlü olan kazanmış ama yavrum o kadar yorulmuş ki ancak hormon salgılamaya başlamış
doktorumun önerisiyle salıya kadar dinleneceğim... salı günü onun dediği saatte testimi tekrarlayacağımm..
ama sizzz ilacınızı aksatmayınn..
ovalanınsın göbüşler , mutlu olsun bebişler...
teskere kaldı salıyaaaa
iyiyim kuzum sen nasılsın gördünmü bebişini ?meraktayım