Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Avazım çıktığı kadar bağırmak haykırmak istiyorum kızlar
HAMİLEYİMMMM :KK16:

Yazarken bile inanamadan yazıyorum. Bu nasıl bir mutlulukmuş ya
Bir saattir sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
Ne yazılır bilmiyorumki

Yok tarifi yok bunun :KK9:

RABBİM SEN NEKADAR BÜYÜKSÜN

HAMİLEYİM YA BEN HAMİLEYİM VAR MI ÖTESİİİ

:KK9: :KK9: :KK9:

Her isteyene nasip et Rabbim. Her isteyene.

Canım ya çok sevindim Cook!
İnterneti çok kullanmamaya gayret ediyorum o yüzden fazla yazamiyorum bı uğrayıp çıkıyorum bugün seni merak ettigim icin girdim foruma.transferimiz birlikte olmuştu çok şükür ya çok sevindim çok güzel bir duygu insan inanamıyor değilmi ?
Kac çıktı hcg?ilaclarina devam ediyomusun?ben progestan ve folik asit kullanıyorum sen neler kullaniysn

breezeyim kan vermiş bekliyor :)) mirandoşumda saatin biraz geçmesini bekliyor dualarımız bugün onlarla :)

Son düzenleme:
hamile olupta mide bulantisi ceken topic kardeslerim bakin Ibrahim Saracoglu hocamiz ne oneride bulunmus. Dikkatinize :KK28:

SORU :
Merhaba Hocam, FSH ım yüksek olduğu için hamile kalamıyordum bu yüzden doktorlar tüp bebek diyordu, sizin kürlerinizi uyguladım ve önce RABBİMİN izniyle sonra sizin vesilenizle hamile kaldım, Allah sizden razı olsun, teşekkür ediyorum. Daha çok yedi 7 haftalık, öncesinde de gasrtrit reflü olduğu içinde çok mide sorunlarım var hem kusmam bulantım çok hem hazımsızlığım. Bunun için ne önerirsiniz? Teşekkür ediyorum hayırlı günler.
CEVAP :
Mide bulantısına karşı zencefil çayı kullanabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun. Allah sağlık ve sıhat içerisinde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder İnşaAllah

Canım ya çok sevindim Cook!
İnterneti çok kullanmamaya gayret ediyorum o yüzden fazla yazamiyorum bı uğrayıp çıkıyorum bugün seni merak ettigim icin girdim foruma.transferimiz birlikte olmuştu çok şükür ya çok sevindim çok güzel bir duygu insan inanamıyor değilmi ?
Kac çıktı hcg?ilaclarina devam ediyomusun?ben progestan ve folik asit kullanıyorum sen neler kullaniysn

evetttt inanamiyorum .durup durup kahkaha atiyorum dün aksamdan beri ve bütün gece uyuyamadim :)))))
ßhcg 217 mis yüksek oldugunu söylediler. ben de aynen progestan fitil ve folik asit kullaniyorum ayrica östrojen bantlarim var kasiklara yapistirdigim. bir de magnezyum..
trasferin ilk günleri olan gaz sancilarim tekrr basladi.ama katlanmak bile güzel :)))
senin nasil geciyor??? degerin kac ne zaman kontrolun?

Çok çok teşekkür ederim. Dilerim Rabbimden tez zamanda sana da isteyen herkese de nasip etsin.
Benim için öylesine imkansızdı ki hala şoktayım. Hala inanamıyorum
Ben Almanya'da yaşıyorum özel bir klinikte oldu tedavim bu ikinciydi.
Negatiflerde kanamanın nezaman olduğunu sordum çünkü test günüm 14. Gündü ve hala kanama başlamaması bir umut oldu.
İlk denememde 11. Gün hasta olmuştum.

Allahım sen çok büyüksün.
Nolur kimseyi evlat kokusuna mahrum bırakma

Canim merhaba gunaydin,Bende ALMANYADA Stuttgarta yakin oturuyorum.Sen hangi sehirdesin hangi klinikte yaptirdin?

evetttt inanamiyorum .durup durup kahkaha atiyorum dün aksamdan beri ve bütün gece uyuyamadim :)))))
ßhcg 217 mis yüksek oldugunu söylediler. ben de aynen progestan fitil ve folik asit kullaniyorum ayrica östrojen bantlarim var kasiklara yapistirdigim. bir de magnezyum..
trasferin ilk günleri olan gaz sancilarim tekrr basladi.ama katlanmak bile güzel :)))
senin nasil geciyor??? degerin kac ne zaman kontrolun?

Ay çok sevindim ya tek embriyo transferimiydi yoksa 2 tane miydi seninki unuttum ben.canim benim degerim dün 470 di sanırım ikiz geliyorrrr:KK52:
Demin doktorla görüştüm bas agrisi, kasik agrisi , gaz sancısı, uyku hali, nefes nefese kalma durumları olacaktır bunlar gebeliğin ilk zamanlarında olur endişelenme dedi.cekcez artık hemde Seve Seve:KK16:
Haftaya Perşembe kontrole gidiyorum inşallah canım.

kızlarrr:KK37:

Miamayaaaaaa , Mirandaaa , tuuuuuuuuuuubaaa ve herkeşşş

test sonucumu aldım ama öncesinde size 2 öneri...

sakın doktorun dediği günden önce test yaptırmayın, doktorunuzun hastanesine test yaptırın.

gegelim sonucuma... 0,31 :KK52:

bu ne demek....

benim bebişlerde tarla kavgası yapmış ve güçlü olan kazanmış ama yavrum o kadar yorulmuş ki ancak hormon salgılamaya başlamış:KK16:

doktorumun önerisiyle salıya kadar dinleneceğim... salı günü onun dediği saatte testimi tekrarlayacağımm..

ama sizzz ilacınızı aksatmayınn..
ovalanınsın göbüşler , mutlu olsun bebişler...

teskere kaldı salıyaaaa :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ay çok sevindim ya tek embriyo transferimiydi yoksa 2 tane miydi seninki unuttum ben.canim benim degerim dün 470 di sanırım ikiz geliyorrrr:KK52:
Demin doktorla görüştüm bas agrisi, kasik agrisi , gaz sancısı, uyku hali, nefes nefese kalma durumları olacaktır bunlar gebeliğin ilk zamanlarında olur endişelenme dedi.cekcez artık hemde Seve Seve:KK16:
Haftaya Perşembe kontrole gidiyorum inşallah canım.

benim de iki tane transfer yapildi:))) ama henüz bir kez kana bakildi. 217 icin yüksek dedi ama bunun ikizle alakasi varmidir henüz bilmiyorum.
ben de carsamba kontrole gidicem ozaman ögreniriz artik. aylardir onlarca kez gittigimiz o yolu bu kez uca uca gidecegiz sanirim :))))
her agriya katlanabilirim. nefes almakta zorlaninca derin bir offf cekiyorum sonra ona bile pisman oluyorum :)) uyku hali dedin de ben resmen bütüün gece uyuyamadim. uykusuzluga da dayanamam ama heyecan hayal mutluluk artik adina ne dersen gözüme uyku girmiyor :))
Rabbim sonuna kadar saglikli hayirli sekilde devam ettirsin insallah.

sen nerde yasiyorsun buarada???

sakın doktorun dediği günden önce test yaptırmayın, doktorunuzun hastanesine test yaptırın.

bu ne demek....

benim bebişlerde tarla kavgası yapmış ve güçlü olan kazanmış ama yavrum o kadar yorulmuş ki ancak hormon salgılamaya başlamış:KK16:

doktorumun önerisiyle salıya kadar dinleneceğim... salı günü onun dediği saatte testimi tekrarlayacağımm..

0.31 iyi bi sonuc mu simdi :44: anlamadim ben arkadasim kusuruma bakma lutfen :KK50:

Kızlar cuma vakti duaların kabul olduğu vakittir hepimiz dua edelim birbirimize
Rabbim burdaki tüm arkadaslara hayırlı,sağlıklı,güzel ahlaklı,edepli,saygılı,güler yüzlü :KK3: vatana millete faydali,musmutlu,seker mı seker evlatlar nasip etsin..AMİNNN!
Tüm hamilelere bulantısiz,kolay gecen sıhhati bir süreç nasip etsin.
Ve testi negatif çıkan arkadaslara en kısa sürede hayırlısıyla pozitifleri görmeyi nasip etsin insallahhhhhhh
Hepinizi öptüm arkadaslar saglicakla kalin:KK16:

bu ne demek....

canımmmm ablam salıya kadar bol bol dinlen ...bakalım ne olcak hayırlı haberlerin olsun inşallah bu mübarek günde

iyiyim kuzum sen nasılsın gördünmü bebişini ?meraktayım

azönce eve girdim canım. gördüm teyzesi gördüm minnacık daha:) ama diğer sıpam baya küçük diğerine göre:KK43: doktortor 19 nisana gün verdi ozaman küçük kalanın durumu netlik kazanr dedi biraz üzüldm tabi ama hayırlısı olsun tabi neyapalım

5 nisancılar hepinizin sonuçları bebişleri hayırlı olsun şimdiden cuma cuma hepiniz hayırlı haberler almışsınızdır umarım ben bütün uyarılara ragmen testlerimden vazgeçemiyorum..bugün yine gebelik testi yaptım ama hala silik anlamadım kızlar ben bu işi ne zaman netleşcek bu testler sinir oluyorum bir an önce koyulaşsın istiyorum kan tahlili yaptırma imkanım yok şuanda o yüzden şu testlerle ugraşıp duruyorum büyümüyormu bu bebek anlamadım şimdiye kadar netleşmesi gerekmezmiydi kızlar lütfen sizde fikirlerinizi söyleyin bana çok ihtiyacım var...

X