Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

günaydin canim ben hannoverde yasiyorum. özel bir klinikti. kwz dr sayme yazinca googleda bulabilirsin. rabbim yardimcin olsun

Canim googleda baktim.orda benim 2 negatif aldigim dr.gordum.Dr.Maas demekki Hannover e gecmis.Onceden Stuttgart daydi.Cok kotu hissettim kendimi.3 yil oncesine dondum sanki.Neyse bosverelim gitsin.Insallah saglikla mutlulukla bebegini buyutursun..O mis kokusunu icine cekersi doya doya...

hep beraber atlatcaz bunları merak etmeyin siz valla beni kovsanızda gitmiyorum ben buranın değnekcisi oldum :KK70: bizimde bugün kesemize bakılcak kuzum o kadar heyecanlıyımki :)saat 4 olsun diye bekliyorum ondannn sonra gelsinnnnnnn hoooppppp kalp pıt pıtları :KK70: heyecan bitmicek bizde ben buna inandım çünkü bizim bebiklerimiz çok özel ..doğunca dövcemki ben onu , onun dötünü ısırcam :KK70: bizi bekletmek neymiş görsün bakalım minik sıpa ...

En guzel duygulardan biride kalp atisini duymak been esimle duydugumda gozlerimden haslar suzulmustu birde onu kucAginiza aldiginizda iste oannherseyin yalan oldugunu anlayacaksiniz rabbim herkeze ama herkeze tattirsin insallh

Yatiyorum paso ama kizim rahat durmuyor gobegime oturuyor :))). Bugun birazdaha migde bulantim azaldi kasiklara igne gibi batmalar var allah hayirlisini kilsinn

canımm benim ya kardeş fikrine alıştımı birazda olsa :)) canım kasık batmaları bende de var malesef ve 2 gündür belim çok ağrıyor rabbim yardımcımız olsun inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın zor bir durum ya valla bekle bekle ömrümüz geçicek ...bende sen gibi kucagıma alabilecekmiyim acaba bebeğimi ne güzeldir şimdi o minik kız öp yerime olurmu :)

En guzel duygulardan biride kalp atisini duymak been esimle duydugumda gozlerimden haslar suzulmustu birde onu kucAginiza aldiginizda iste oannherseyin yalan oldugunu anlayacaksiniz rabbim herkeze ama herkeze tattirsin insallh

benim bugün bile kendime güvenim yok mercimeği görünce ağlarım valla o masada :KK70: ayyy annesi yesin onu hehehe:)) dediğin gibi rabbim şu mübarek günde dileyen herkese versin inşallah ..

hep beraber atlatcaz bunları merak etmeyin siz valla beni kovsanızda gitmiyorum ben buranın değnekcisi oldum :KK70: bizimde bugün kesemize bakılcak kuzum o kadar heyecanlıyımki :)saat 4 olsun diye bekliyorum ondannn sonra gelsinnnnnnn hoooppppp kalp pıt pıtları :KK70: heyecan bitmicek bizde ben buna inandım çünkü bizim bebiklerimiz çok özel ..doğunca dövcemki ben onu , onun dötünü ısırcam :KK70: bizi bekletmek neymiş görsün bakalım minik sıpa ...

inşallah canım keselerini görürsün güzel güzel de sonra sıra bizede gelir az kalımış 3 saat ayyy çoookk heyecanlandım şimdide heyecandan aglamak istiyorum...:KK52:

kız iki dk ayrıldık ne konuşmuşunz:) şu ezanlar şu mübarek cuma gününün hürmetine Rabbim cümle evlat hasreti çekenlerin kucaklarını boş bırakmasn... Aminnnn

rica ederim ne demek canım ne zaman istersen sn yeterki moralini yüksek tut ...bebişini üzme annesi ...ağlamakta yok kan sonucunu alana kadar yasakladım sana ağlamayı kan sonucunu alınca sevinçten aplarsın söylersin bizde ağlarız burda zaten ağlamaya yer arıyoruz :KK70:

tamam söz aglamicam söz dinlicem en azından bunun için yapabilirim herhalde....

kız iki dk ayrıldık ne konuşmuşunz:) şu ezanlar şu mübarek cuma gününün hürmetine Rabbim cümle evlat hasreti çekenlerin kucaklarını boş bırakmasn... Aminnnn

tubikim moralim çok bozuk sana bir resim yolluyorum şimdi burdan bakarmısın anlıcan ne demek istediğimi :KK43:

ya canım kusura bakma senide tebrik edemedim. güzel haberine inan çoook sevindim Rabbim sağlıklı hayırlı bişekilde kucağına aldığın günleride göstersn inş...

inşallah canım keselerini görürsün güzel güzel de sonra sıra bizede gelir az kalımış 3 saat ayyy çoookk heyecanlandım şimdide heyecandan aglamak istiyorum...:KK52:

döferim bak seniiiiii :))) ağlamak yok inşallah kuzum mercimeği bir görsem başkada bişey istemem rabbimden :)

$deðerler.jpg tubi bakarmısın

bitanecik ablam canım ...iyiki tanıdım seni seninn sayende o kadar pozitif oldukki herseye gülüp gecer olduk :)şimdi sen bol bol dinlen kendini yorma bizide düşünme biz seninn reçeteni herkese yazacağız ..ve salı günü sonuç ne olursa olsun üzüntüyüde sevincide sakın fazla abartma :) seni çok seviyoruz inan buna kalbimiz ve dualrımız seninn rabbim yüzünü güldürsün inşallah :)

canim sakin üzme bebislerini inşallah seninlendirler sali gününü dort gozlen bekliyorum hele boyle positif anneleleri varken hic birakmazlar annelerini

ya kizlar inanmiyorum bugün 9.gunum sabah yaptigim hamilelik testi cok cok silik olsada cikti bu zamsna kadar hic silikte olsa görmemiştim inşallah dogrudur yanilmiyorumdur

X