Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

merhaba.... inşallah bebişin seninledir şimdiden hayırlı olsun .. seninde dondurulmuş embriyo sanırım..kaç tane koydular hangi hastane .. bende bu ay tedaviye başlıycamda senden bilgi almak istedim..

teşekkür ederim canım inşallah benimledir...evet canım donmuş embriyo benim minikler.2 tane koydular kocaeli üniversitesi canım bu 3.denememdi 3 de orda oldu ilki taze transferdi ikincisi donmuştu ikisinide aynı ekip yaptı ve negatiftiii...şimdi bütün ekip değişmiş ve doktoruma çok güveniyorum özel hastanelere taş çıkaracak bir doktorum var inşallah onunlada pozitife ulaşıcam...bu arada sorularına elimden geldiğince yardımcı olurum...

Ablacim stress yapmiyorum, ben kendimi coktan en kötüye hazirladim , hata biti benim icin, tm alcam ilaclarimi , biran bilemedim bir soruyum dedim ..
Tesekür ettim

yapma ama böyle bitanem ya henüz kesin bişey yok lütfen hem bak kendinde diyorsun kahverengi diye henüz bitmedi annesi çabuk vazgeçme bebişlerinden yarına ne olacagını hiçbirimiz bilemeyiz

içimden bir his bebeklerin seninle diyor genelde 6. hissim kuvvetlidir rabbim yüzünü güldürsün inşallah.. sen kaç yaşındasın bayanlara yaşı sorulmaz ama:))) universite hastanesinde 2 tane koyduklarına göre banada 2 tane koyarlar dimi:) (umut arıyorum:) ben seni tüp bebek günlüğünden hatırlıyorum bende ordaydım:)

Tamam canimm
Benim bugün kanamam geldi diye yazmistim, bu adete benzemiyor cok az az geliyor ve kahverengi
Sizce ben ilaclarin bu aksam daha almalimiyim?

Ilaclarini birakma ic lutfen dr undan habersiz bisey yapma

mesajdaki kızçen olcaktı ya yanlış anlama düzeltme yeride yoktu :S seni çok seviyorum :)

sen bana yaparken iyimiydi heee de bakimmm...

Kuzum ben bugün kah duygulandım kah güldüm kah gözlerim dolu dolu daldımm gittim... Şu an ben sana bunları yazarken muhtemel test saatime 8 saat var... bu süreyi bende uyuyacağımı sanmıyorum...sana kızıma gidiyoruz demiştim ya... bana hamilelerin giyebileceğim bir pantolon hediye etti... o sıpa da beni duygulandırdı... kardeşi olacak ya , yavrum benim nasıl heyecanlı

aminnn Rabbim , dualarımızı kabul et... göbüşlerimizi bebişlerimizle doldur, valla çok nazik sevicez , di mi miacım mayacımmm
bayiliyorum sana arkadasim ya..harikasin

canımm Selcanım, bir diğerimiz olmadan hiç birimizin varlığının önemli olmadığı bu paylaşım alanında , sizin varlığınızdır beni harika yapan.

ben bildimm ben bildimmmmm

Rabbim sevincini ve huzurunu daim etsin...sonuna kadar mutlulukla ve sağlıkla gitmeni nasip etsin...
Yaz tatiline Türkiye'ye geldiğinde senide parkta çekirdek çitlemeye bekleriz kuzumm
AMİNNNNNNNNNNNNNN

O bitanedir ya iyiki tanımışız ablamızı :))

Ben bir taneyim de siz klonlaşmısınız kuzum...hepiniz birtanesiniz ama sen gözüme 3 tane gibi görünüyosun, hayırdır inşallah

Canim tebrik ediyorumm bu topikkkkkkk uguruu massallahhhhhhhh allah tamamini erdirsin

evetttt topiğimiz uğurludur... lütfen bunu unutmayınnn

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .....breezey yok ama yerini bana devretti ağlamak yok bundan sonra annesi haydi eller göbüşe :)

ovalansın göbüşler mutlu olsun minnak bebişler :))))

aslan asistanım benimmm, ben yokken pozitif enerji yayılımını aksatmamış
yaklaşık 10 saat sonra tüm topikdaşlara daha pozitifler yaymak üzere hoççakalınnnnn

aminnnn inşallah kuzummmm,bizimle aynı durumda olan , bizim bugünümüze ulaşmayı dileyen , bizden sonraki adımları sağlıkla tamamlamayı dileyen herkeşin Rabbim yardımcısı olsunnn..

Benim bugün kanamam geldi diye yazmistim, bu adete benzemiyor cok az az geliyor ve kahverengi
Sizce ben ilaclarin bu aksam daha almalimiyim?

ilacını al ve lütfen olumlu düşün canımmm o adet kanaması değil gibi sanki...

ya gerçekten benim öyle bir şeyim olmadı hee, nereye tutundu bu bebişler yaa...:44:

kızlarrrrr deyin bana siz de oldu muuu, miacım mayacım senle aynı gibiyiz ya sen de cevap ver banaa

Tamam canimm

Ilaclarini birakma ic lutfen dr undan habersiz bisey yapma

evet doktorundan habersi hiç bir şey yapma lütfen, mirandacım haklı

bir dee bizim reçetemizi uygula lütfen

ovalansın göbüşler mutlu olsun bebişler

gel teskere gel teskeree, hadi bebişlerim anneye ceeeee

canımsın benim iyiki seni tanıdık iyiki hayatımıza dahil oldun ben inanıyorum ki yarı sabahtan bizlere mutlu haberler vereceksin ...senin o kızın olcak cadı var ya seni böyle mutlu ediyor ya kalbim karnınndaki bebeği tek avazda kucagına almayı nasip etsin agrı sancı göstermesin inşallah..sen bizim neşemize neşe kattın rabbimmde senin yüzünü daima güldürsün inşallah bu gece eşimle hep dua ettik sizler için bugün cuma gecesi rabbim duyar sesimizi ben eminim ...yarın mutlu haberlerinizi duyunca göbüşler atcaz inşallah :)))

yazılanları okuyup toplamaktan ve cevap yetiştirmekten daha mesajını göremedim kuzum

göriyim yanlış anlamam

ben de seni çok seviyorumm

yine çenemiz düştü sen gidince ablam ya seninn heyecanınndan mide bulantımda gecti yanlız size odaklandım mirandoş ve sen testte ne çıkcak çok merak ediyorum valla :)

oyy kuzummm kuzummmm

her şey bir vesile bu hayatta... bebişlerimiz bizim birbirimizi bulmamız için vesile oldular...aslında ne ben ne de sen fazla bir şey yapmadık...bu minnak sıpalar , demiştim ya , annelerine ne büyük armağan olduklarını bilmeden tutunacaklar önce annelerine , sonra anneleri ile birlikte hayata...

aminn kuzum aminnn, benim nazlı kızçem bir avazda alsın bebişini kucağına...daha kendi bebiş ya , 2 bebiş birlikte büyürler artık.

hepimizin yüzü gülsün kuzum , burada paylaşılan ne varsa , bizz hep beraber yaptık...

biz daha ne göbüşler ovalatırız seninle var yaaaa

gel teskere gel teskereee , hadi bebişlerimm anneye ceeee

Son düzenleme:

hehehe yarın sana sımsıkı sarılcam :)) ablam bişey sölicem yarın abimle git olurmu tek gideyim deme sakın valla heyecandan orda bayılır kalırsın allah korusun 1 saat çok zor geçiyor tik takları saymak o kadar zorki sen sakın yanlız gitme.. kızçeninn kaç aylıktı abla bebiki :) bide yeniden sabah sana ceeeee dicek sıpaların merak etme 9 ay sonrada pok temizle dur

masallah canim ay hayirli olsun cok ama cok sevindim inşallah 9ay sonrada sag salim kucagina alirsin darisida basimiza insallah.
bana cok umut oldun hatırla rsan bir cok ortak yanimiz ayni demistin bende Almanyada yaşıyorum.
inan bana cok umut oldun bu topik cok ugurlu bencee maşallah

canim yarin inşallah seninde güzel haberini aliriz artik bu topige inandim cok ugurlu geldi maşallah insallah hepimiz positifi görürüz.
seni bu gece uyku tutmaz canim yarin bebislerinin gobisindede oldugunu artik duyduktan sonra bir güzel uyursun malum bu gece uyku yok

ablam o benim ya edanur inan o kadar umut olduki o bize inşallah dualarımız kabul olur ya onunn bu heyecanının bebişlerini kucağına alana kadarda böyle devam etmesini yemin ederim tüm kalbimle istiyorum o çok iyi yürekli temiz bir insan rabbim hepimizin yardımcısı olsun :) bekleyen herkese göndersin bebişlerini rabbim

kızçemin bebişi 4 aylık oldu

valla malum yarın cuma , biz genelde yoğun oluruz...
benim planım şu... ben hastaneye gidip tek başıma kan vereceğim... sonrada işyerine gideceğim... hastanenin e-lab. sistemi var... bilgilerini girip görebiliyorsun sonuçlarını...
ben hastaneden tükana gidene kadar da 1 saatin en az yarısı geçer, kalan yarım saatte de sizle günün anlam ve önemini tartışırız.

sonra viaportta kucaklaşırız... sevinçten ağlarız...

senin minnakların kesesine , mirandamın bebişlerine , tuuuuuuuuuuuubamın kessine - ama onun gıyabında - , benim sıpaların şerefine birer kahve içeriz.
işin içinde o minnaklar olmasa aslında ben içilecek şeyi biliyorum amaaa

ben onların poklarını severim be kuzum... sen bilmiyorsun ben bu bebişleri ne duygularla istiyorumm

Rabbim onları bana nasip etsinde , güzel günlerini göstersin de... hiç biri gözümde değil... hayırlı evlat olsunlar onlardan başka istediğim yok... şu an 42 yaşındayım onlar doğana kadar 43 olacağım... büyüdüklerinde , elleri ekmek tuttuklarında ben 60 larımda olacağım hatta belki de geçeceğim Rabbim ömür verdiyse... Üzmesinler ailesini , vatanına milletine ve tüm ailesine hayırlı evlat olsunlar yeter... Onları kakası da , gazı da , ağlaması da , uykusuzluğu da bana cennetteymişim giibi gelir.

ayyyyyyyy şiştimmmmmm

ovalansın göbüşler , çok bunaldı bebişler

gel teskereee gel teskereee , hadi bebişlerimm anneye ceeeee

Namazlarımda bile senin adına dua ettim.
Ve ediyorum.
Senin iyi haberini almayı öyle istiyorumkiiii
Rabbim sana da tattırsın hemen bu Pazartesi hemde.
Ben henüz kabullenemedim inanamıyorum hala ama çok başka bir duyguymuş ya
İnşallah bu sayfa sana da Uğur getirir kader arkadaşım.

Breezeyy ablam birtanesin
Yarın senden güzel haberler alacgımıza okadar eminimki
O saat hemen gelse de sevincimiz katlansa :))

amin canim inan o kadar positifki hayran kaliyorum insan nasil bu kadar positif olur ben kendime bile itiraf edemiyorum icimdeler diye.
inşallah positifligin sonuda positif olur.
hepimiz tek tek positifi aliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…