Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .....breezey yok ama yerini bana devretti ağlamak yok bundan sonra annesi haydi eller göbüşe :)

ovalansın göbüşler mutlu olsun minnak bebişler :))))

miamaya merhaba.. iki tane embriyo konmasının nedeni neydi çünkü 35 yaşın altına 2 tane koymuyolar.. cevabın için şimdiden teşekkürler

Canim bana da iki tane embriyo koydulat ama benim 3 denememde kizimi rabbim verdi bakalim simdide kizima kardes insallah rabbim nasip edecek deneme sayisina vr yasa gore

miamaya merhaba.. iki tane embriyo konmasının nedeni neydi çünkü 35 yaşın altına 2 tane koymuyolar.. cevabın için şimdiden teşekkürler

selam canım merhabalar benim iki tane konmasının nedeni aslında şu bir daha normal yolla asla hamile kalamayacağım ve birazda doktorumuzun insiyatifi ..ilk denememizde 1 tane koyulmuştu malesef negatif sonuç aldık ve doktorumda beni daha çok bekletmek istemedi saolsun eğer buda olmasaydı 3 dondurulmuşumuuzu koyacaktık tabi çözülünce sorun yaşamassak ..sendeki sorun ne canım ve yaşın kaç burda bir arkadasımız daha var henüz çok minik 23 yaşında oda suan ikizlerine hamile rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah

Canim sakin karanfil kullanma ben ecrinde hic kullanmadim sen bak iyice arastir canim onermiyorlar

aaaa bende kullanmadım ama tavsiye ettilerdi ondan yazdım sanada kusuruma bakma ya bilemedim yanlış bilgi verdim benimkini çıbık kesiyor diye şuan başka bişey kullanmıyorum :)

Canim insallah bebisimin degeri. Yuksrlirde bu migde bulantilari gelip gecer bende simdi tekrar aldircam cibiklardan 24 olsun 200 varsin olsun bulanti ama cok kotu

yükselir annesi merak etme sen :) dur bakalım 2 gün sonra nasıl katlanıcak değerler bak gör :)300-500 300-500 olcak annesi :)

aaaa bende kullanmadım ama tavsiye ettilerdi ondan yazdım sanada kusuruma bakma ya bilemedim yanlış bilgi verdim benimkini çıbık kesiyor diye şuan başka bişey kullanmıyorum :)

Yok canim sorun degil ama bende sana bilgi vereyimki dikkatli ol Aklinda bulunsun canim

bende ilk denememi ocak ayında yaptım pozitifi gördüm fakat bebeğimi 5 haftalıkken kaybettim düşük oldu.. iki tanedondurulmuş bebeğim var onlarıda kısmetse bu ay transfer ettiricez. bende iki tane konmasını istesem koyarmı doktor acaba... ben 31 yaşındayım tek tüpüm kapalı o nedenle tüp bebek yaptırdık...

Canim cok tebrik ederim Allah tamamina erdirsin insallah.Darisi basimiza.Sen nerde yaptirdin tedavini.Bide gecen negatifte ne zaman kanama olur diye sormustun sanirim.Bende yazmistim sana ve uzuldum acaba kanamanmi oldu diye?Cok sukur ki sen pozitifi gordun.Insallah kese kalp pit pitlari derken saglikla evladini kucagina alirsin..

Oleyyyyy yuupppiiiiiii tebrik ederim canimmmm allah tamamina erdirsin

Canim bana da iki tane embriyo koydulat ama benim 3 denememde kizimi rabbim verdi bakalim simdide kizima kardes insallah rabbim nasip edecek deneme sayisina vr yasa gore

ne güzel kızın olmuş maşallah inşallah bu seferde olur canım... inşallah banada 2 tane koyarlar benimde 2. denemem olacak

canım özel bir merkezse eğer rica edebilirsin zaten bence dondurulmuşların ikisinide koyarlar gibime geliyor ..dondurulmuş deneyen varsa bizede bilgi verebilirmi bence ikisi koyulur canım benim üzme canını tuttunacağı varsa tekde konulsa tutunur annesi sen yeterki ümidini kaybetme ..canım benim ve sıkma sakın canını bu yeni tedavinde inşallah bebişini kucağına alırsın :) dualarımızı hiç eksik etmiyoruz biz hepinizden

hayırlı olsun canım maşallah ... allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

dondurulmuş transferi olanlar bizi aydınlatırlarsa seviniriz ne zaman başlanıyor tedaviye kaç embriyo konuyor ..benim olmadı dondurulmuşum o yüzden bilmiyorum pek ...

ohhhhh maşallah hamışler nekadar arttı rabbım kucağımızada almayı nasıb etsın butun isteyenlere nasıb etsın kımseye yok dedırtmesın çok dedık ama çok sukur sonunda oldu herkesın olucak yeterkı zamanı gelsın sımdı haber bekleyenlere dua edelım.

inşallah ağzından bal damlıyo:) hamilelerin duaları kabul olurmuş dua et hamilelerin hepsi dua etsin inşallah yine inşallah test sonucunu açtığımızda yüksek bi rakam görürüz.. ilk sonucumda 436 çıkmıştı o günü hiç unutamam.. rabbim sizin bebeklerinizi size bağişlasın inşallah..

canım benim çok saol o değerlerin kat kat fazlasını gör inşallah onu unut şimdi belki çok zor bunu söylemek ama şimdi yeni tedavine odaklan ...moralni yüksek tut ve transferin olunca belki karşılaşmayız bir reçetemiz var sanada yazıyorum hemen sabah akşam uyguluyorsun burda bir doktorumuz var onun tavsiyesi ben asistanıyım ..neyse nerde kalmıştık transferden sonra hergün test gününe kadar şunu yapıyoruz ...

ovalansın göbüşler ,mutlu olsun bebişler ...

bunu sürekli tekrarlıyoruz :))

rabbim bunda yüzüne gülsün inşallah canım dualarımz hepinizle bu mübarek gecede ..

saol cnm.. çok iyisin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…