Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Namazlarımda bile senin adına dua ettim.
Ve ediyorum.
Senin iyi haberini almayı öyle istiyorumkiiii
Rabbim sana da tattırsın hemen bu Pazartesi hemde.
Ben henüz kabullenemedim inanamıyorum hala ama çok başka bir duyguymuş ya
İnşallah bu sayfa sana da Uğur getirir kader arkadaşım.

ay canım Allah razi olsun senden inan bende hep bu topiktekilerini duama koyuyorum.
canim az önce gördüm sende meryem suresi okuyormussun bende tedabiye basladigim gunden beri yasin ve meryem suresini beraber okuyorum insallah Rabbim dualarımizi kabul etti.
ha bu arada fazla belirtin yokmus senin benimde suanda yok göğüs agrilarimdan haric herci onlar adetten oncede agirirdi

canim yarin inşallah seninde güzel haberini aliriz artik bu topige inandim cok ugurlu geldi maşallah insallah hepimiz positifi görürüz.
seni bu gece uyku tutmaz canim yarin bebislerinin gobisindede oldugunu artik duyduktan sonra bir güzel uyursun malum bu gece uyku yok

edanur canımm:KK19:

evettt taaaa Alamanyalardan da anladığın üzere, topiğimiz çoook uğurlu ve kısmetli:nazar:

rabbim eksiltmesin , arttırsın:KK16:

aminnn güzel dileklerin için , ben de içimde binbir umut sabahın olmasını bekliyorum...:KK16:
ilk defa bu kadar sevinerek kan vereceğim:KK53:

seninde hep güzel haberlerini alırız canım inşallah her zaman:KK19:

Türkiyeye geldiğinde haberimiz olsun olur mu , bakarsın toplaşırık...:21:

ablam o benim ya edanur inan o kadar umut olduki o bize inşallah dualarımız kabul olur ya onunn bu heyecanının bebişlerini kucağına alana kadarda böyle devam etmesini yemin ederim tüm kalbimle istiyorum o çok iyi yürekli temiz bir insan rabbim hepimizin yardımcısı olsun :) bekleyen herkese göndersin bebişlerini rabbim

bende helecan biter mi kuzum yaaa... kızçem hamile , minnak torunum konuşmaya başlamış, daha pıtı pıtı yürüyecek... :KK16:

heee bak az daha unutuyordummm... bir de benim bebişlerimmmm:KK1:

Rabbim bulduğumuz hiç bir güzelliği bize kaybettirmesin...:KK16:

benim aynam sizsiniz , ben böyleysem demekki siz daha iyisiniz... ama birlikte süperiz tabii bunu kabul etsek iyi olur:21::21::21:

sizee fa 'dan söylüyorum türkümüü:KK24:

gel teskereee gel teskereee bebişlerim hadi anneye ceeee:KK37: :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

yine çenemiz düştü sen gidince ablam ya seninn heyecanınndan mide bulantımda gecti yanlız size odaklandım mirandoş ve sen testte ne çıkcak çok merak ediyorum valla :)

Ben uyuyamiyorum bile yaa

BREEZEY yazdiklarin beni inanilmaz duygulandirdi rabbim kizina hayirli dogum ve evlat nasip etsin.sanada yarin gonlundekini versin inşallah bunu oyle yurekten diliyorumki allah sahittir.yarin bize hayirla gelsin inşallah aminnn

BREEZEY yazdiklarin beni inanilmaz duygulandirdi rabbim kizina hayirli dogum ve evlat nasip etsin.sanada yarin gonlundekini versin inşallah bunu oyle yurekten diliyorumki allah sahittir.yarin bize hayirla gelsin inşallah aminnn

benim ikiniz içinde gecerli o yürekten dualarım neden bilmiyorum ama ben yarın kakara kikiri yaptıgımız anların hayalini kuruyorum :)))) hiç negatif bişey gecmiyor aklımın ucundannnn :))) sizin yüzünüzden benim minnaklarda uykusuz kaldı bide bugün susam tanesi kadan olmuşlar :))))uyuyamıyorummmmmm çok helecannlıyım çokkkkk.....ne çektikk be çocuuuummm pozitif sonuç görecez diye :KK70:

amin canim inan o kadar positifki hayran kaliyorum insan nasil bu kadar positif olur ben kendime bile itiraf edemiyorum icimdeler diye.
inşallah positifligin sonuda positif olur.
hepimiz tek tek positifi aliriz inşallah

ama bu kadar eğlenmesek bu 14 gün nasıl geçerdi kuzummm:KK19:

evde otur , belirti ara , işe git , belirti ara... yazıyoruz paylaşıyoruz,kah gülüyoruz kah ağlıyoruz.:KK1:

alıcaz kuzum endişen olmasın yaklaşık 10 saat sonra benimle başlayacak günün ilk güzel haberi sonrası da gelir zaten, eminim:KK16:

Uyku tutmuyor beni ya
İlk şoku atlatıp bu duruma alışmak kaç gün sürer :))

Breezeyy ablam birtanesin .
Yarın senden güzel haberler alacgımıza okadar eminimki
O saat hemen gelse de sevincimiz katlansa :))

kuzummmm:KK19:
atlatma ilk şoku , bırak gidebildiği kadar gitsin.. tadını çıkar.:21::21:
.o kadar saat beklediğin o test sonucuna bak ve her seferinde ilk defa okuyormuş gibi mutlu ol... alışma ...:KK49:

Rabbimin izniyle ben de güzel haberler vereceğim size... yalnız 1 mi 2 mi onu garanti edemiyorumm:KK37:

gel teskere gelll beeee, bebişlerimmm hadiii anneye ceeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

şafak doğan güneş :S içim şişti heycandan bir soda actım geçtim karsınıza sizi dinliyorum :)

benim ikiniz içinde gecerli o yürekten dualarım neden bilmiyorum ama ben yarın kakara kikiri yaptıgımız anların hayalini kuruyorum :)))) hiç negatif bişey gecmiyor aklımın ucundannnn :))) sizin yüzünüzden benim minnaklarda uykusuz kaldı bide bugün susam tanesi kadan olmuşlar :))))uyuyamıyorummmmmm çok helecannlıyım çokkkkk.....ne çektikk be çocuuuummm pozitif sonuç görecez diye :KK70:

Yerim o susam tanelerini ben yaaa yat kuzum yat sen yarin enerjiye ihtiyacin olacak bol.kahkaha sohbet icin

ay canım Allah razi olsun senden inan bende hep bu topiktekilerini duama koyuyorum.
canim az önce gördüm sende meryem suresi okuyormussun bende tedabiye basladigim gunden beri yasin ve meryem suresini beraber okuyorum insallah Rabbim dualarımizi kabul etti.
ha bu arada fazla belirtin yokmus senin benimde suanda yok göğüs agrilarimdan haric herci onlar adetten oncede agirirdi

10. Güne kadar pek bişeyim yoktu olanlar da psikolojikti bence ama, son 4 gündür doktorumun hamile kalırsan son günler şunu şunu hissedersin, değilsen birşeyin kalmaz dediği herşeyi yaşadım. Şişkinlik, gaz, karın ağrısı.. Ve şuan artarak devam ediyor
Artı, kurandaki şifaya kalpten inanarak ilk denememin negatif sonuçlanmasının ardından 41 kere Meryem suresi okumaya ettim 3 defa bitirdim ben okumazsam eşim okudu. Şuan 4. Kez 41 kere niyetle okumaya başladım ve Rabbim nasip ederse hergün okumaya da devam edeceğim. Meryem suresinde Hz zekeriyanın duası var: "RABBİM BANA BİR EVLAT BAĞIŞLA"

Bir de adak.. Rabb'ime sözverdim. Nasip edersen, ben de şunu yapacağım diye.
Son olarak, hiç isyan etmedim. Sabrettim.
Sabır en büyük imtihan.

heee biz rüyamızda yazıyoruz zaten mirandammm:KK37:

kocamcım çekiştiriyoo hadiii yat diye ben olmaz diyommm... her gün bu saatte koltukta gitmiş olurdum ben , bugün bi damla uykum yok...:KK53:

neden acabaaaaa:44::KK1:

Rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin...Biz pozitifleri alalım, herkes alsın, herkes kese görsün,herkes pıt pıt duysun.:KK16:

ne çekti bu topik bizim elimizden beeeeee:KK37:

inşallah kuzum ağzın bal yesinn,Rabbim dualarımızı kabul etsinn:KK16:

türkü söyleyek mii , ama bu sefer notasız okuyalımm:KK24:

gel teskereeeee gel teskereeeee bebişlerim hadiii anneye ceee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

heee biz rüyamızda yazıyoruz zaten mirandammm:KK37:

kocamcım çekiştiriyoo hadiii yat diye ben olmaz diyommm... her gün bu saatte koltukta gitmiş olurdum ben , bugün bi damla uykum yok...:KK53:

neden acabaaaaa:44::KK1:

Rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin...Biz pozitifleri alalım, herkes alsın, herkes kese görsün,herkes pıt pıt duysun.:KK16:

ne çekti bu topik bizim elimizden beeeeee:KK37:

inşallah kuzum ağzın bal yesinn,Rabbim dualarımızı kabul etsinn:KK16:

türkü söyleyek mii , ama bu sefer notasız okuyalımm:KK24:

gel teskereeeee gel teskereeeee bebişlerim hadiii anneye ceee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

gel teskereeee gel teskereeeeeee, bebişler annelerine ceeeee :))

şafak doğan güneş :S içim şişti heycandan bir soda actım geçtim karsınıza sizi dinliyorum :)

Yerim o susam tanelerini ben yaaa yat kuzum yat sen yarin enerjiye ihtiyacin olacak bol.kahkaha sohbet icin

siz beni sevindirinde sabah sabah sonra enerji depolarım ben merak etmeyin :)

valla ben soda falan da içmedim ama doğal gaz tesisi gibi çalışıyorum...Allahtan kocamcım yattı yoksa ilişkimizi bir daha gözden geçirebilirdi:KK52:

Miacım mayacım yat kuzum senin minnaklar çıkınca bize küfretmesinler,ne çektimmm sizden beeee diyee:KK1:

Mirandam inşallah neşemiz daim sohbetimiz bol olur.:KK19:

ovalansın göbüşler , sakinleşsin bebişler...:21:

gel teskere gel teskereeeee bebeişler hadi annelere ceeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

valla ben soda falan da içmedim ama doğal gaz tesisi gibi çalışıyorum...Allahtan kocamcım yattı yoksa ilişkimizi bir daha gözden geçirebilirdi:KK52:

Miacım mayacım yat kuzum senin minnaklar çıkınca bize küfretmesinler,ne çektimmm sizden beeee diyee:KK1:

Mirandam inşallah neşemiz daim sohbetimiz bol olur.:KK19:

ovalansın göbüşler , sakinleşsin bebişler...:21:

gel teskere gel teskereeeee bebeişler hadi annelere ceeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ablam uyuyamıyorumki ben normalde akşam 2 saat kestirirdim yemekten sonra hep aklım sizde valla uyku tutmuyor :KK43:( gaz konusunda şuan kimse benle yarısamaz :KK43:( davul gibiyim kocam görmeden balkonda görüyorum işimi yoksa dediğin gibi bizim ilişkide gözden geçirilebilir :KK70:

gel teskereeee gel teskereeeee bebişler annelereee ceeeee :)

Hahahha kokarcalar siziii bebeler lpg siz dogalgaz amanin amanin cok tehlikelisiniz heee

ablam uyuyamıyorumki ben normalde akşam 2 saat kestirirdim yemekten sonra hep aklım sizde valla uyku tutmuyor :KK43:( gaz konusunda şuan kimse benle yarısamaz :KK43:( davul gibiyim kocam görmeden balkonda görüyorum işimi yoksa dediğin gibi bizim ilişkide gözden geçirilebilir :KK70:

gel teskereeee gel teskereeeee bebişler annelereee ceeeee :)

Hahahha kokarcalar siziii bebeler lpg siz dogalgaz amanin amanin cok tehlikelisiniz heee

çevre dostu hemdee teyzesi bizim sıpalar:KK1:

ama sen yine de bizim yanımıza ateşle yaklaşma :KK33:

aklımız hep bir diğerinin haberini ne olacağında ... ne güzel bir bağımız oldu... :KK19:

ablamm bitanemm güzeller güzelimm çok az kaldı hadi yat dinlen birazda olsa kafanı topla ...yarın uzun birgün olcak seninn için ben kalkayım artık ablam yataga uzanıcam belim çok agrıdı kusuruma bakma sabah güzel haberlerini bekliyorum inşalllahhhh ya :)yarabbim duy sesimi ne olur kimsenin elini boş çevirme

ablamm bitanemm güzeller güzelimm çok az kaldı hadi yat dinlen birazda olsa kafanı topla ...yarın uzun birgün olcak seninn için ben kalkayım artık ablam yataga uzanıcam belim çok agrıdı kusuruma bakma sabah güzel haberlerini bekliyorum inşalllahhhh ya :)yarabbim duy sesimi ne olur kimsenin elini boş çevirme

hadi kuzumm zaten ikimiz kalmışız...:KK19:

Rabbim güzellikler paylaşmayı yaşamayı nasip etsin... Rabbim bizi bebişlerimizle sınamasın..:KK53:

benim bebişlerim , annelerine ne büyük ödül olacaklarını bilseler eminim hemen doğarlar kuzum.:KK4:

Rabbime emanet ol , iyi geceler.:KK19:

gel teskereee gel teskereee bebişlerimiz hadi anneye ceeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Evet guzel yurekli kadin biZlere guc ve moral veren kadin bismillahirrahmanirrahim diyerek gunume cumamiza senden guzel mijdeli haberi ve diger bugun kim test yapacaksa rabbim guZel haberler getirme dilegiyle allahim bizleri utandirmasin senden haber bekliyorummm rabbimmmmmm buraya herkezin hamile haberi yazmasi dilegiyle

mrh kızlar nasılsınız bugun iki tane arkadaşımız sonuç alacak.rabbim yardımcıları olsun.hayırlı haberlerle gelsinler.şu mubarek cuma gününde rabbim yüzlerine baksın.

X