canım benim çok saol o değerlerin kat kat fazlasını gör inşallah onu unut şimdi belki çok zor bunu söylemek ama şimdi yeni tedavine odaklan ...moralni yüksek tut ve transferin olunca belki karşılaşmayız bir reçetemiz var sanada yazıyorum hemen sabah akşam uyguluyorsun burda bir doktorumuz var onun tavsiyesi ben asistanıyım ..neyse nerde kalmıştık transferden sonra hergün test gününe kadar şunu yapıyoruz ...
ovalansın göbüşler ,mutlu olsun bebişler ...
bunu sürekli tekrarlıyoruz :))
rabbim bunda yüzüne gülsün inşallah canım dualarımz hepinizle bu mübarek gecede ..
dondurulmuş transferi olanlar bizi aydınlatırlarsa seviniriz ne zaman başlanıyor tedaviye kaç embriyo konuyor ..benim olmadı dondurulmuşum o yüzden bilmiyorum pek ...
bu receteye bayıldım:) inşallah hep beraber hamilelilğimizi konuşuruz burda:)
Kuzucan tedaviye adetin 2. Gunu baslaniyor ilac ismeye basliyorsun 10 gun sonra rahim.kontrol kalınlığı ölçülür ve rahmini adetin 18-22 arasi transfer yapiliyor 2. Denemede genelde daha digrusu 35 yas alti kanuna gore tek konuluyor ama dr insiyatifine kalmış tabi bana 2 tane jinuldu ama ogLum tek oldu 3. Denene ve sinrasinda 2 tane koyuluyor.
canım benım ateşte 36.7 36.8 36.9 değişiyo kafasına göre ama ben progesteron kullanmama yoruyorum belirtiden saymıyorum niyeyse?daha 4 sün oluyo bugun belkıde ondadır...
cnm posta kutun doluymus
Benim bugün kanamam geldi diye yazmistim, bu adete benzemiyor cok az az geliyor ve kahverengi
Sizce ben ilaclarin bu aksam daha almalimiyim?
dondurulmuş transferi olanlar bizi aydınlatırlarsa seviniriz ne zaman başlanıyor tedaviye kaç embriyo konuyor ..benim olmadı dondurulmuşum o yüzden bilmiyorum pek ...
canım transferden 3 gün önce başladım progestan kullanmaya hiç ateş falan yapmadı transferin 2 . günü ateşimi dışarıdan hissediyordum sonra ölçtüm bütün gün 37 den aşagı düşmedi şimdide 36.7 36.9 arası değişiyor benimde bende 4.günümden beri hayal mayal çizgiyle başladım gitgide kalınlaşan idrar testlerim var bakalım kan testi nedicek pazartesi bide benim 2 . 3. 4 .günler kasıklarımı ara ara çok şiş hissettim buda belirti mi bilmiyorum...
Benim bugün kanamam geldi diye yazmistim, bu adete benzemiyor cok az az geliyor ve kahverengi
Sizce ben ilaclarin bu aksam daha almalimiyim?
konuşcaz inşallah hatta biz şimdiden şikayetlere bile başladık teyzesi bulantılarımız bilmem ne ..kuzum ayın kaçında kısmet olursa transferin merakla haberini bekliyeceğiz gün sayacağız hep beraber :)
canım benim dondurulmuş uzun bir tedaviden geçtim iptal falan oldu transferim .böyle bir topik açmıştım bakın isterseniz iş görür bence...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...etin-21gunu-donmus-tedavisine-baslicazzz.html
Canim kanamam kirmizi gelmedigi surece korkma ben de yasadim kahve rengi lekelenme 4 ay cok sukur kizim dogdu
Canim yanilmiyorsam sen hamilesin uzme kendini yipratma pazartesi cok guzel sonucla doneceksin insallah
Canim cok tebrik ederim Allah tamamina erdirsin insallah.Darisi basimiza.Sen nerde yaptirdin tedavini.Bide gecen negatifte ne zaman kanama olur diye sormustun sanirim.Bende yazmistim sana ve uzuldum acaba kanamanmi oldu diye?Cok sukur ki sen pozitifi gordun.Insallah kese kalp pit pitlari derken saglikla evladini kucagina alirsin..
canım transferden 3 gün önce başladım progestan kullanmaya hiç ateş falan yapmadı transferin 2 . günü ateşimi dışarıdan hissediyordum sonra ölçtüm bütün gün 37 den aşagı düşmedi şimdide 36.7 36.9 arası değişiyor benimde bende 4.günümden beri hayal mayal çizgiyle başladım gitgide kalınlaşan idrar testlerim var bakalım kan testi nedicek pazartesi bide benim 2 . 3. 4 .günler kasıklarımı ara ara çok şiş hissettim buda belirti mi bilmiyorum...
canım ilaçlarını kullan ve sanırım yarın test gününndü git kanını ver ..doktor kanaman olsa bile gel kan ver demişti sende ver kanını lütfen daha fazla strese sokma kendini az sakinleş ve elini karnına koyup bebeklerinle konuş ...seni onlar rahatlatabilir ancak