Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

gel teskereee gel teskereeee :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

heyecanım çok... içinizde beni anlayanlar olduğuna eminim...

pozitif de negatif de bizim için... hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ve olana hep sabırla yaklaşalım...

hepimiz için zor zamanlar... beklemesi, tedavisi,iğnesi,opusu , şusu , busu... ama moral en önemli ilaç bu süreçte... Hormonlarımızı bozan biziz , stres yaparak... ne olur olumlu düşünün , güzel şeyler düşünün...bebişlerinizi parka götürdüğünüzü düşünün...

Miamaya,Miranda ,tuuuuuuuuuuuuuubam ve ben o günleri düşünüyoruz. bebişlerimiz parkta oynarken biz çekirdek çitleyeceğiz. Hollanda yaşayan 2 arkadaşımız , Türkiyeye geldiklerinde onlarla buluşup bugünleri yad edeceğiz, bizim sıpalar oynarken...

Siz bunları düşünün , aksi olursa hiç olmazsa yeniden başlamak için enerjiniz olur...

Evlattan vazgeçmek hiç bir kadın için kolay değildir çünkü...:KK49:

Beni çok duygulandırdın sıpa :KK43:( tabikide beraber bebişlerimizi atıcaz pusetlere lak lak yapıp kıkırdıcaz:) tabiki Park'ta onlar oynarken biz çekirdek çitleyip dedikodu yapcaz Rabbim inşallah gösterir bize o günleri ama şuada var negatif sonuç aldığımızda da birbirimizin omzuna yaslanıp ağlıcaz belki ... Herşeye hazırlıklı olmalıyız .. Şimdi belki dieceksiniz senin nasıl olsa tuttu söylemesi kolay ... Ama yarın benimde diğer tutan arkadaşlarımında ne olacağı belli değil . Rabbim hepimize sağlıklı güzel bebişlerimizi doğurmayı nasip etsin inşallah .. Her sonuca hazırlıklı olmalıyız .. Dualarım sizlerle inanın eşime bile diyorum sen saf temiz kalplisin şu bekleyenlere sende dua et valla o bile size dua ediyor ... Beraber olamasakta kalplerimiz hep kenetli bizim hepimizin derdi kaderi aynı bunu unutmayın ... Rabbim gönlünüzden geçeni versin hepinize yanlışım varsa kusura bakmayın telefondan yazdım hatalarım varsa affola ..

iyiyim diyelim iste.. sadece çok sıkılıyorum ..

Canımın son yazdığım mesajı okudun dimi her zaman yanındayım ... Uzakta olsan yakında kalbimiz bir olsun yeterli .. Sıkma güzel canını .. Herşeyin en güzeline layıksın sen çok güzel bir anne olacaksın inşallah kuzum ..

oyy kuzum miacım mayacımmm:KK19:

kız ben bu kuzum lafını bi kocamcıma kullanırdım sayende dilime yapıştı burada, adam duymasın , kıskanacak :KK37:

İnşallah kuzum inşallah... Annem aradı bugün rüyasında görmüş, yeşillikler içinde koşturuyormuşum,anlatırken ağladı beni de ağlattı:KK5:

Rabbim hayırlara çıkarsın dedim ama benim umut durumun iyice arttı:KK16:

gel teskere gel teskereee, bebişlerim hadi annenize deyin ceeeee :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hadi bakalım ya sabah olsada alsak şu mutlu haberini de bizde göbüş atsak ... Heheh ben çok kullanırım kuzum lafını :)) sabah güzel haberlere uyanmak ümidiyle inşallah Rabbim şu mübarek akşamda duy sesimizi evlat hasreti çeken herkese anneliği tattır ... Senden başka isteyecek kimsemiz yok :KK43:

Canımın son yazdığım mesajı okudun dimi her zaman yanındayım ... Uzakta olsan yakında kalbimiz bir olsun yeterli .. Sıkma güzel canını .. Herşeyin en güzeline layıksın sen çok güzel bir anne olacaksın inşallah kuzum ..

saolasın Miamaya.. Allah razı olsun.. kısmet bu isler ama, bizim kısmetimiz de böyleymiss :KK43:

saolasın Miamaya.. Allah razı olsun.. kısmet bu isler ama, bizim kısmetimiz de böyleymiss :KK43:

Tamam şimdi unutuyoruz bunu ve yeni tedavimiz için yelken açıyoruz ... Valla gelip seni kaçırcam getircem buraya önce kafanı dinleyeceksin sonra beraber kolları sıvayacağız... Şimdi sadece yeni tedavine odaklan ve eşin içinde o ilacı bir araştır faydasını göreceksin emin ol ... Seni tanımıyorum ama ne kadar mükemmel bir insan olduğunu tahmin edebiliyorum sen üzme kendini bu günleri unutturacak mucizelerin yakında seninle olacaklar :)

Canim bak ben 7 ci gun gordum cif cizgi test yaptirdim 44 cikti sonra 9 uncu gun yine kan verd 108 di 10 uncu gun evde test yaptim negatif cikti dedimki degerim dustu basimdan asagi kaynar sular dokuldu :KK43: yani evde yapilan testlere pek itibar etme kan en iyi sonuctur ..ha bu korkuyla bir daha kan verdim degerim 664 olmus yani sunu dicem evde yaptigin testlerin moralini bozmasina izin verme..

Simdi ne diyoruz ovalansın göbüşler gelsin bebişler :))
Darısı bizim başımıza bakalım canım.
ovalansın göbüşler gelsin bebişler :))

Kizlarrr cok fena 2 gunden beri migdem fena bulaniyor istahimda gitti yardimmm

Kuzum bende 1 haftadır aynı durum malesef doktorcuğum normal dedi çıbık kraker yi geçiriyor :) evde koliyle aldım yatağımın baş ucunda mutfakta salonda heryerden var :)bebiştendir bence

gel teskereee gel teskereeee :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

heyecanım çok... içinizde beni anlayanlar olduğuna eminim...

pozitif de negatif de bizim için... hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ve olana hep sabırla yaklaşalım...

hepimiz için zor zamanlar... beklemesi, tedavisi,iğnesi,opusu , şusu , busu... ama moral en önemli ilaç bu süreçte... Hormonlarımızı bozan biziz , stres yaparak... ne olur olumlu düşünün , güzel şeyler düşünün...bebişlerinizi parka götürdüğünüzü düşünün...

Miamaya,Miranda ,tuuuuuuuuuuuuuubam ve ben o günleri düşünüyoruz. bebişlerimiz parkta oynarken biz çekirdek çitleyeceğiz. Hollanda yaşayan 2 arkadaşımız , Türkiyeye geldiklerinde onlarla buluşup bugünleri yad edeceğiz, bizim sıpalar oynarken...

Siz bunları düşünün , aksi olursa hiç olmazsa yeniden başlamak için enerjiniz olur...

Evlattan vazgeçmek hiç bir kadın için kolay değildir çünkü...:KK49:

bayiliyorum sana arkadasim ya..harikasin :KK16:

Avazım çıktığı kadar bağırmak haykırmak istiyorum kızlar
HAMİLEYİMMMM :KK16:

Yazarken bile inanamadan yazıyorum. Bu nasıl bir mutlulukmuş ya
Bir saattir sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
Ne yazılır bilmiyorumki

Yok tarifi yok bunun :KK9:

RABBİM SEN NEKADAR BÜYÜKSÜN

HAMİLEYİM YA BEN HAMİLEYİM VAR MI ÖTESİİİ

:KK9: :KK9: :KK9:

Her isteyene nasip et Rabbim. Her isteyene.

Kuzum bende 1 haftadır aynı durum malesef doktorcuğum normal dedi çıbık kraker yi geçiriyor :) evde koliyle aldım yatağımın baş ucunda mutfakta salonda heryerden var :)bebiştendir bence

Canim insallah bebisimin degeri. Yuksrlirde bu migde bulantilari gelip gecer bende simdi tekrar aldircam cibiklardan 24 olsun 200 varsin olsun bulanti ama cok kotu

Avazım çıktığı kadar bağırmak haykırmak istiyorum kızlar
HAMİLEYİMMMM :KK16:

Yazarken bile inanamadan yazıyorum. Bu nasıl bir mutlulukmuş ya
Bir saattir sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
Ne yazılır bilmiyorumki

Yok tarifi yok bunun :KK9:

RABBİM SEN NEKADAR BÜYÜKSÜN

HAMİLEYİM YA BEN HAMİLEYİM VAR MI ÖTESİİİ

:KK9: :KK9: :KK9:

Her isteyene nasip et Rabbim. Her isteyene.

Canim tebrik ediyorumm bu topikkkkkkk uguruu massallahhhhhhhh allah tamamini erdirsin

hayırlı olsun canım transferin.inşallah güzel sonuçlar alırsın.banada biraz uzun geldi benimde 5.gün embriyosu 27 martta transfer edildi 2.günüm ateş 37 den aşagı inmedi sonraki günlerde 36.8 falan şimdilik idrarda pozitifim ama kan testi pazartesiye artık görcez...

canım benım ateşte 36.7 36.8 36.9 değişiyo kafasına göre ama ben progesteron kullanmama yoruyorum belirtiden saymıyorum niyeyse?daha 4 sün oluyo bugun belkıde ondadır...

X