Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

canım olmasa ikinci çizgi çıkmaz merak etme sen kafanı takma böyle seylere benim 7 ci gün 44 dü 9 uncu gün 108 oldu 13 üncü gün 664 olmuş yarın kese görcez inşallah ..birde akıntı normal birde kokuyor benimkide ve idrarda yanma hissi var

dimi canım yaa iyice koyulaşsın istiyorum soluk çıktıkçada delleniyorum

canım şimdilik bana senin değerinde çok güzel geliyor bakalım nasıl çıkıcak canım...
Canim pazar gununtest gunum insallah rabbim guZel sonuclar nasip eder hepimize ama bekleyen herkeze migdemde bulanti var col rahat tuvalete cikiyorum istahim gitti benim ya annem bana kizim sen artik hic bisi yemiyorsun dedi ama canim hic istemiuor

yarın test günüm ama bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.negatifi şimdiden gördüm :KK43:((

Canin guvencen kan testi ben bugun normal gebelik testinde iki tane silik gordun ovel mi bir test daha var ama onda cikmadi kandada 24 bucuk cikti misal ama uzme kendini lutfen yarin sen yine yap

Canin guvencen kan testi ben bugun normal gebelik testinde iki tane silik gordun ovel mi bir test daha var ama onda cikmadi kandada 24 bucuk cikti misal ama uzme kendini lutfen yarin sen yine yap

senin kaçıncı günün canım.yarın zaten kan testine gitcem ama bazı arkadaşlar silikte olsa 7. gün 8.gün görmüşler

Kizlar bugun 9 cu gunun idrar testim silik cikti sonra kan verdim 24.39 dua Edin devam etsin
Hadi gozunaydin 2. Bebik geliyor inşallah.
Ilk cok az kirmiz geldi sonra kahverengi ,....birkac saat sonra fazlasirsa adet diye düsünüyorum, hem karnimda sanci da basladi.....
Canim dr unu aradinmiiii
selam kızlar benımde 23 martta transferim oldu ve ben dun hamile oldugumu ögrendim allahıma binlerrce şükürler olsun hic umudum yoktu ama rabbım melegimi gönderdi inş hayırlılıyla saglıklı kucagıma almayı nasip eder rabbım...:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:test gününü bekleyenlerde inş mujdeli haberler alr dualarımdasınız...

Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin inşallah

iNŞAALLAH canım ya sağolasın...

Canim bak ben 7 ci gun gordum cif cizgi test yaptirdim 44 cikti sonra 9 uncu gun yine kan verd 108 di 10 uncu gun evde test yaptim negatif cikti dedimki degerim dustu basimdan asagi kaynar sular dokuldu :KK43: yani evde yapilan testlere pek itibar etme kan en iyi sonuctur ..ha bu korkuyla bir daha kan verdim degerim 664 olmus yani sunu dicem evde yaptigin testlerin moralini bozmasina izin verme..

Simdi ne diyoruz ovalansın göbüşler gelsin bebişler :))

selam kızlar benımde 23 martta transferim oldu ve ben dun hamile oldugumu ögrendim allahıma binlerrce şükürler olsun hic umudum yoktu ama rabbım melegimi gönderdi inş hayırlılıyla saglıklı kucagıma almayı nasip eder rabbım...:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:test gününü bekleyenlerde inş mujdeli haberler alr dualarımdasınız...

çokkk sevindimmmmm...seninle transfer günümüz aynı..Rabbim bana da ve tüm bekleyenlere de pozitifleri nasip etsin...:KK16:

Rabbim sana da sonuna kadar bu mutlulukla gitmeyi, sağlıkla huzurla bebişlerini büyütmeyi nasip etsin..:KK19:

benim 2 bebişim varda bana yarınn ceeee demek için bekleyen o yüzden kimseye bebiş yazamıyorum...:KK37:

canım olmasa ikinci çizgi çıkmaz merak etme sen kafanı takma böyle seylere benim 7 ci gün 44 dü 9 uncu gün 108 oldu 13 üncü gün 664 olmuş yarın kese görcez inşallah ..birde akıntı normal birde kokuyor benimkide ve idrarda yanma hissi var

şu akıntı hikayesi var ya kuzum o da seninle aynıııı:KK37: idrar kısmı da bugün başladı :KK52:

ne dersin kuzum yarın test yapsam çıkar mıı :KK1:

canım iki tane koyuldu ama doktorumuz kes görmeden bişey diyemeyiz dedi yarın belli olcak kısmetse

ikiz ikiz ben biliyom ...benimkilerde öyle:nazar: :KK19:

yarın test günüm ama bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.negatifi şimdiden gördüm :KK43:((

umutsuzlukkk yoooooooooooookkkk,bizim bebeklerimiz özel bebekk.. öyle her testte göstermez kendiniii... öyle olsa doktorumuz ne derdiii, arada idrar testi yapın derdiii...:KK49:

bu yüzden canımcımmm enerjimizi yüksek tutmaya devamm..

bak benim de yarın test günüm ve regl günüm.:KK37: sancılarım çok ama valla rahatımm.. belgeyi görene kadar ben türkümü söylerim arkadaş:KK24:

gel teskere gel teskereee bebişlerim nerdeeee

Son düzenleme:
çokkk sevindimmmmm...seninle transfer günümüz aynı..Rabbim bana da ve tüm bekleyenlere de pozitifleri nasip etsin...:KK16:

Rabbim sana da sonuna kadar bu mutlulukla gitmeyi, sağlıkla huzurla bebişlerini büyütmeyi nasip etsin..:KK19:

benim 2 bebişim varda bana yarınn ceeee demek için bekleyen o yüzden kimseye bebiş yazamıyorum...:KK37:

şu akıntı hikayesi var ya kuzum o da seninle aynıııı:KK37: idrar kısmı da bugün başladı :KK52:

ne dersin kuzum yarın test yapsam çıkar mıı :KK1:

ikiz ikiz ben biliyom ...benimkilerde öyle:nazar: :KK19:

umutsuzlukkk yoooooooooooookkkk,bizim bebeklerimiz özel bebekk.. öyle her testte göstermez kendiniii... öyle olsa doktorumuz ne derdiii, arada idrar testi yapın derdiii...:KK49:

bu yüzden canımcımmm enerjimizi yüksek tutmaya devamm..

bak benim de yarın test günüm ve regl günüm.:KK37: sancılarım çok ama valla rahatımm.. belgeyi görene kadar ben türkümü söylerim arkadaş:KK24:

gel teskere gel teskereee bebişlerim nerdeeee

Bebikler geldi annesi :)) yarin kutlama yapiyoruz :))) bence bu belirtiler bebis belirtisi kuzum ya haydii hayirlisi bakalim :) offf uyuyamamda ben bu gece :)

canım ovel test ne yaa ovulasyon testi gibi bişey mi :))

gel teskereee gel teskereeee :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

heyecanım çok... içinizde beni anlayanlar olduğuna eminim...

pozitif de negatif de bizim için... hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ve olana hep sabırla yaklaşalım...

hepimiz için zor zamanlar... beklemesi, tedavisi,iğnesi,opusu , şusu , busu... ama moral en önemli ilaç bu süreçte... Hormonlarımızı bozan biziz , stres yaparak... ne olur olumlu düşünün , güzel şeyler düşünün...bebişlerinizi parka götürdüğünüzü düşünün...

Miamaya,Miranda ,tuuuuuuuuuuuuuubam ve ben o günleri düşünüyoruz. bebişlerimiz parkta oynarken biz çekirdek çitleyeceğiz. Hollanda yaşayan 2 arkadaşımız , Türkiyeye geldiklerinde onlarla buluşup bugünleri yad edeceğiz, bizim sıpalar oynarken...

Siz bunları düşünün , aksi olursa hiç olmazsa yeniden başlamak için enerjiniz olur...

Evlattan vazgeçmek hiç bir kadın için kolay değildir çünkü...:KK49:

Bebikler geldi annesi :)) yarin kutlama yapiyoruz :))) bence bu belirtiler bebis belirtisi kuzum ya haydii hayirlisi bakalim :) offf uyuyamamda ben bu gece :)

oyy kuzum miacım mayacımmm:KK19:

kız ben bu kuzum lafını bi kocamcıma kullanırdım sayende dilime yapıştı burada, adam duymasın , kıskanacak :KK37:

İnşallah kuzum inşallah... Annem aradı bugün rüyasında görmüş, yeşillikler içinde koşturuyormuşum,anlatırken ağladı beni de ağlattı:KK5:

Rabbim hayırlara çıkarsın dedim ama benim umut durumun iyice arttı:KK16:

gel teskere gel teskereee, bebişlerim hadi annenize deyin ceeeee :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

X