canım bak benim bugün 8.günüm gebelik testimi koyyuyorum seninkide böylemiydi dahamı koyuydu bitanem...
Eki Görüntüle 676593
Evet massallah sanada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bak benim bugün 8.günüm gebelik testimi koyyuyorum seninkide böylemiydi dahamı koyuydu bitanem...
Eki Görüntüle 676593
canım seninki benimkinden koyuymuş benim 8.gün böyle bir sorun yoktur umarım senin ikizmi acaba bebişler değerlerin yüksektir dimi...
Eki Görüntüle 676595
canım olmasa ikinci çizgi çıkmaz merak etme sen kafanı takma böyle seylere benim 7 ci gün 44 dü 9 uncu gün 108 oldu 13 üncü gün 664 olmuş yarın kese görcez inşallah ..birde akıntı normal birde kokuyor benimkide ve idrarda yanma hissi var
Evet massallah sanada
Canim kafana takma tadini cikar gobisini sev tet gununde degerinde cok guzel cikacak insallah
seninki dahamı koyu canım...
Hayir ayni seninki gibi ama senin hormon salgin farkli olabiir ve degerin daha yuksek cikabilit rabbim hayirli kilsin
Canim pazar gununtest gunum insallah rabbim guZel sonuclar nasip eder hepimize ama bekleyen herkeze migdemde bulanti var col rahat tuvalete cikiyorum istahim gitti benim ya annem bana kizim sen artik hic bisi yemiyorsun dedi ama canim hic istemiuorcanım şimdilik bana senin değerinde çok güzel geliyor bakalım nasıl çıkıcak canım...
yarın test günüm ama bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.negatifi şimdiden gördüm ((
Canin guvencen kan testi ben bugun normal gebelik testinde iki tane silik gordun ovel mi bir test daha var ama onda cikmadi kandada 24 bucuk cikti misal ama uzme kendini lutfen yarin sen yine yap
Hadi gozunaydin 2. Bebik geliyor inşallah.Kizlar bugun 9 cu gunun idrar testim silik cikti sonra kan verdim 24.39 dua Edin devam etsin
Canim dr unu aradinmiiiiIlk cok az kirmiz geldi sonra kahverengi ,....birkac saat sonra fazlasirsa adet diye düsünüyorum, hem karnimda sanci da basladi.....
selam kızlar benımde 23 martta transferim oldu ve ben dun hamile oldugumu ögrendim allahıma binlerrce şükürler olsun hic umudum yoktu ama rabbım melegimi gönderdi inş hayırlılıyla saglıklı kucagıma almayı nasip eder rabbım...test gününü bekleyenlerde inş mujdeli haberler alr dualarımdasınız...
senin kaçıncı günün canım.yarın zaten kan testine gitcem ama bazı arkadaşlar silikte olsa 7. gün 8.gün görmüşler
iNŞAALLAH canım ya sağolasın...Oglumda 131.30 du sonucum evde idrar yaptim cikmadi oyuzden hic moral.bozma
iNŞAALLAH canım ya sağolasın...
selam kızlar benımde 23 martta transferim oldu ve ben dun hamile oldugumu ögrendim allahıma binlerrce şükürler olsun hic umudum yoktu ama rabbım melegimi gönderdi inş hayırlılıyla saglıklı kucagıma almayı nasip eder rabbım...test gününü bekleyenlerde inş mujdeli haberler alr dualarımdasınız...
canım olmasa ikinci çizgi çıkmaz merak etme sen kafanı takma böyle seylere benim 7 ci gün 44 dü 9 uncu gün 108 oldu 13 üncü gün 664 olmuş yarın kese görcez inşallah ..birde akıntı normal birde kokuyor benimkide ve idrarda yanma hissi var
canım iki tane koyuldu ama doktorumuz kes görmeden bişey diyemeyiz dedi yarın belli olcak kısmetse
yarın test günüm ama bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.negatifi şimdiden gördüm ((
çokkk sevindimmmmm...seninle transfer günümüz aynı..Rabbim bana da ve tüm bekleyenlere de pozitifleri nasip etsin...
Rabbim sana da sonuna kadar bu mutlulukla gitmeyi, sağlıkla huzurla bebişlerini büyütmeyi nasip etsin..
benim 2 bebişim varda bana yarınn ceeee demek için bekleyen o yüzden kimseye bebiş yazamıyorum...
şu akıntı hikayesi var ya kuzum o da seninle aynıııı idrar kısmı da bugün başladı
ne dersin kuzum yarın test yapsam çıkar mıı
ikiz ikiz ben biliyom ...benimkilerde öyle
umutsuzlukkk yoooooooooooookkkk,bizim bebeklerimiz özel bebekk.. öyle her testte göstermez kendiniii... öyle olsa doktorumuz ne derdiii, arada idrar testi yapın derdiii...
bu yüzden canımcımmm enerjimizi yüksek tutmaya devamm..
bak benim de yarın test günüm ve regl günüm. sancılarım çok ama valla rahatımm.. belgeyi görene kadar ben türkümü söylerim arkadaş
gel teskere gel teskereee bebişlerim nerdeeee
Canin guvencen kan testi ben bugun normal gebelik testinde iki tane silik gordun ovel mi bir test daha var ama onda cikmadi kandada 24 bucuk cikti misal ama uzme kendini lutfen yarin sen yine yap
Bebikler geldi annesi :)) yarin kutlama yapiyoruz :))) bence bu belirtiler bebis belirtisi kuzum ya haydii hayirlisi bakalim :) offf uyuyamamda ben bu gece :)