belemir sizin sorun ne idi kaçıncı gün embriyosuydu bende dün negatif sonuç aldım 2 denememdi dondurulmuşlarla yapılmıştı dün kötüydüm ama bugün işyerine gittim biraz kafam dağıldı allah sabır versin öncelikle seni ve bizim gibi olanları çok iyi anlıyorum sabredeceğiz ve umudumuzu yitirmeyeceğiz rabbim bizede nasip edecek inşallah pes etmek yok 17. denemesinde bile çocuk sahibi olanlar var
Merhaba arkadaşım öncelikle senin adına üzüldüm.Bugün sana yazmıştım ama daha sonra baktım yazdıklarımı göremedim sanırım bi sorun oldu,geçte olsa yeniden yazmak istedim.Bizim sorunumuz azosperm.İlk denememi Eylül'de yapmıştım 13 yumurta toplanmıştı 2 embriyo transfer edildi.Sperm kalitesinden dolayı diğer embriyoların dondurulacak kaitede olmadığını söylediler.2.denemem de 10 yumurta toplandı ama bu sefer yumurta kalitesinin çok iyi olmadığını söylediler.ilk önce 1 tane embriyo oluşmuştu daha sonrada 1 tane daha gelişmiş ve 2 adet embriyo transfer ettiler.2.embriyo sürpriz olmuştu ve o nedenle bana dahada çok umut olmudu ama malesef sonuç yine malesef negatif oldu.Allahım en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın.Bundan sonrası içinde sabrımızı versin inşallah.Sende dediğin gibi tedavine devam et pes etme ve kendine iyi bak.Geç cevapladığım için de kusura bakma.