Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

iyi geceler kizlar nasilsiniz?
HAMISLERE bir uyari yormayin bu bebisleri bilgisayar basinda masallah hic durmuyorsunuz bende safak sayiyorum son 5gun:18:

:) haklısın aslında ama stres atmak içinde iyi oluyor edacım ya valla ben yatakta uzanarak hem tv izliyom hem laklak yapıyorum burda :KK70:

canim maşallah hayirli olsun Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah darisida bize inşallah.
bende bugun transferimin 7.gunundeyim 3tane transfer edildi bakalim 4.denemem insallah tutunmuslardir bana.
canim sende belirti hic oldumu?

Amin canım saol allah sanada nasip etsin emeklerin boşa çıkmasın allah yüzünü guldursun bu kez ınş....bende belirti olmadı canım çok üzülüyordum bende belirti yok ağrı sancı yok kanama lekelenme olmadı diye ama rabbim nasip etti işte sen sadece pozitif ol allahın izniyle olacak de ,ben öyle yaptım benimde ikinci denememede oldu...

iyi geceler kizlar nasilsiniz?
HAMISLERE bir uyari yormayin bu bebisleri bilgisayar basinda masallah hic durmuyorsunuz bende safak sayiyorum son 5gun:18:

sanada canım. hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyorz inş. ya aslında doğru diyosun çocuklar şimdiden bilgisayar mühendisi olup çıkacaklar:)

belki o daha ileri bir tarihe vercek ya :KK43:( bende dayanamıyorum valla birde pıtpıt seslerini duysak dahada bişey istemem

embriyoloğumuzla pazarlığa tutuştuğumz gibi bunlada yaparım artıkına:) sonra karı beni kovuyomuş alın bu deliyi başımdan die:) duyarz kız Allahın izniyle bol bol dua edelim biz...

Amin canım saol allah sanada nasip etsin emeklerin boşa çıkmasın allah yüzünü guldursun bu kez ınş....bende belirti olmadı canım çok üzülüyordum bende belirti yok ağrı sancı yok kanama lekelenme olmadı diye ama rabbim nasip etti işte sen sadece pozitif ol allahın izniyle olacak de ,ben öyle yaptım benimde ikinci denememede oldu...

ay canim amin insallah.
bendede hic belirti yok icim icimi yiyor yine olmadi diye ama sendede yokmus çok sevindim inşallah banada sürpriz yaparlar

ayyyyyyy :KK43: gözlerim doldu ya ben ağlarımki orda :KK43: nasıl beklicez ya biz bu kadar sabırsızken 8 ay nasıl dayancaz ya :KK43:(

Sen bide bizi gorseydin aile boyu klinikteydik ultrasonda ikiz çıkınca bütün ailem salya sümük ultrason odasına dolustular halimizi bi gorseydin ...

embriyoloğumuzla pazarlığa tutuştuğumz gibi bunlada yaparım artıkına:) sonra karı beni kovuyomuş alın bu deliyi başımdan die:) duyarz kız Allahın izniyle bol bol dua edelim biz...

yaaaaaaa offf bekliyemiyorum off ya :)) kız bak cuma gün ilk bana mesaj et gördüm veya görmedim diye :)

sanada canım. hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyorz inş. ya aslında doğru diyosun çocuklar şimdiden bilgisayar mühendisi olup çıkacaklar:)

aynen canim cocuklari bu yasta bilgisayarci yaptiniz:KK9:

:) haklısın aslında ama stres atmak içinde iyi oluyor edacım ya valla ben yatakta uzanarak hem tv izliyom hem laklak yapıyorum burda :KK70:

oh oh annesi yorma bari bebisi uzan uzanki bebek rahat etsin bide su elini ceksen interneyten daha buyuyecek,
saka bi yana gercekten burda stres atiyor insan daha cok rahatliyoruz

yaaaaaaa offf bekliyemiyorum off ya :)) kız bak cuma gün ilk bana mesaj et gördüm veya görmedim diye :)

sabretki annesi bebişinde güzel güzel büyüsün inş:) tamam kız tamam haber ederm sen mira itme:) eşim diyoki bide bölünüyolarmş çoğul oluyomuş düşünsene üçüz dördüz:) Allah herkese kaldıracağı yükü versin o rakkamlar çok yaa:)

sabretki annesi bebişinde güzel güzel büyüsün inş:) tamam kız tamam haber ederm sen mira itme:) eşim diyoki bide bölünüyolarmş çoğul oluyomuş düşünsene üçüz dördüz:) Allah herkese kaldıracağı yükü versin o rakkamlar çok yaa:)

olurmu olur valla kuzum o zaman tam huni takarız işte kafamıza :KK70:

X