Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Ederim tabi, senle benim benziyo zaten, sende de pıhtı gelmişti de cevap yazmıştım aynısından bana da oldu diye... Takipteyim... Bak ben iki kan testinden pozitifi gordum şimdi ultrasonda kalp atışı goreyim oyle sevinecem aşamasına geçtim. Annem bebek mendili yapmaya başladı. Vallahi benden daha güzel hamilelik yaşıyo ailem :nazar::KK53:

canlar o zar gibi şeyler bendende geldi sonra testler silik 2.çizgi göstermeye başladı benimki donmuş çatlatma iğnesi falan olmadım o etkilemez yani bi video izledim embriyonun anne rahmine tutulmasıyla ilgili embriyonun etrafında bir zar varmış tutunmadan önce onu atarmış diyorumki o zarlarmı acaba buda yeni bir teori videoyu izlerken aaaa bu zarmı acaba diye aniden aklıma takıldı....tuhaf bişey ama gerçek olabilirmi acaba...:KK52:

Ay ne kadar gusel ya o gunleri allah herkeze nasip etsin ins hayirli haber alirim bu sefer ...bu benim dorduncu denemem senin kacinci

İlk tüp bebek çalışmasının ikinci ve son dondurulmuş embriyosu. Yani bi normal bir de dondurulmuş kondu negatif, bu sonuncu yavaş gelişen sirseri :nazar: pozitif... 5. gün 4. gün embriyosu kadar büyümüştü, koyalım dediler, tutundu. işte bu işler belli olmuyo

Yok canım tranfer günü sıfırıncı gün, ertesi gün 1 diye sayılıyor. Kaç gün oldu senin şimdi?

benim doktorumun hemşiresi , sayılıyor dedi transfer günü..:KK37:

Ben de saydım valla ...:KK51:

yani demek ki , bir daha sayıyorumm bugünn 12.günnn...:KK9:
Senin dediğini yaparsammm 11. günnn..:KK51:

Ama ne farkeder ki ben 5 nisanda test yaptırıcammm:KK37:

ayyy ne güzell:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canlar o zar gibi şeyler bendende geldi sonra testler silik 2.çizgi göstermeye başladı benimki donmuş çatlatma iğnesi falan olmadım o etkilemez yani bi video izledim embriyonun anne rahmine tutulmasıyla ilgili embriyonun etrafında bir zar varmış tutunmadan önce onu atarmış diyorumki o zarlarmı acaba buda yeni bir teori videoyu izlerken aaaa bu zarmı acaba diye aniden aklıma takıldı....tuhaf bişey ama gerçek olabilirmi acaba...:KK52:

Aaa olabilir, sen de bizdensin yani.. Kanamayla alakası yok dimi.. pede falan bulaşmıyor.. boyle tuvalet kağıdına geçiyor silince

Neden olmasın arkadasim Allah'ın ısı iste. Sonucu bekleyelim ikimizinki de elfje gibi olursa teoriyi destekleriz:KK66:)

Aaa olabilir, sen de bizdensin yani.. Kanamayla alakası yok dimi.. pede falan bulaşmıyor.. boyle tuvalet kağıdına geçiyor silince

Neden olmasın arkadasim Allah'ın ısı iste. Sonucu bekleyelim ikimizinki de elfje gibi olursa teoriyi destekleriz:KK66:)

Hadi inşallah pozitifi alın da burda kocakarı usülü cinsiyet hesaplamaları yapmaya başlayalım.:KK37: Ben 2 tane biliyorum.. Benimki erkek diyor :KK49::nazar:

Bebisler gunaydin :) tubik , breezey, miranda ve diger tum kaderdaslarim hepinizi cok seviyor ve cok opuyoyorum ... Kizlar ya uyumaktan basimi kaldiramiyorum .. Hamis olupta boyle olan varmi aranizda ya bulantilarimda cok cok fazla :KK43: hep halsizim ruh gibiyim :KK43:

Bebisler gunaydin :) tubik , breezey, miranda ve diger tum kaderdaslarim hepinizi cok seviyor ve cok opuyoyorum ... Kizlar ya uyumaktan basimi kaldiramiyorum .. Hamis olupta boyle olan varmi aranizda ya bulantilarimda cok cok fazla :KK43: hep halsizim ruh gibiyim :KK43:

Yaaa kıyamamm kuzumaaa:KK19:

Hadi sen hamilesinn..bana ne oluyoo pikii... Bak anlatayımmm

Kafam sersem gibi , midem sanki ağzımda ama bulantı yok şimdilik , karnımın her tarafına iğneler batıyoo,ateşim var sanki , kaşıntımı biliyorsun zaten...:KK37:

ayyy şiştimmmm:KK52:

Şu minnakları bi göriimm bak nasıl sevicem ben onnarııı :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

merhaba kızlar aranıza yeni katılanlardanım :) transferimin 23. günü :)) haftaya kese görmeye gidicez inşallah :))

Aman aman Maşallah Subhanallah :KK19:

Rabbim sonuna kadar nasip etsin bebişlerini :nazar:

Benim 2 bebişim var,testi bekliyoruz da bu yüzden kimseye bebiş diye yazamıyorum :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Aman aman Maşallah Subhanallah :KK19:

Rabbim sonuna kadar nasip etsin bebişlerini :nazar:

Benim 2 bebişim var,testi bekliyoruz da bu yüzden kimseye bebiş diye yazamıyorum :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

banada iki embriyo transferi yapıldı inşallah ikiside tutunmuştur :)) senin ne zaman oldu testin canım :) 12. güne az kaldımı ?

arkadaşlar merhaba,yarın transferim var kısmetse.ilk denemem ve çok heyecanlıyım.bana transferden bahseder misiniz biraz.yani nasıl oluyor bu idrara sıkışık olma durumu beni korkutuyor biraz allah korusun tam transfer anında bi kaza olmasın mazallah:)rezillik:)sonrasında tuvalet izni oluyor mu mesela.birde ağrılı bir işlem mi?cevaplarsanız sevinirim.
allah herkezin meleğini göndersin...

arkadaşlar merhaba,yarın transferim var kısmetse.ilk denemem ve çok heyecanlıyım.bana transferden bahseder misiniz biraz.yani nasıl oluyor bu idrara sıkışık olma durumu beni korkutuyor biraz allah korusun tam transfer anında bi kaza olmasın mazallah:)rezillik:)sonrasında tuvalet izni oluyor mu mesela.birde ağrılı bir işlem mi?cevaplarsanız sevinirim.

heheheh ben ilk transferimde azzıcuk işemiştim doktorumun eline :KK70:bu ikincidede yatağa kaçırdım bana 45 dakikka çiş falan yapmıcaksın demişlerdi :KK70:valla ben tuvalet konusunda çok hassasın geldimi bırakırım :KK70:agrılı bir işlem değil ...allah emeklerini boşa çıkarmasın cnm innşallah

Son düzenleme:
Benimkinede bakin ya :KK66:) bende azda olsa ogrenmek isterim :)

Öğrenelim bakalım :)

şimdi erkekte 4 kadına 3 yılda bir hücre yenilenmesi oluyomuş.. yumurta sperm yoplandığında en son kimin hücresi yenilendiyse onun cinsiyeti çıkıyomuş muş muş... Ben forumda okuduklarımın yalacısıyım :KK51:

Şimi kendi doğum tarihine 3 eşininkine 4 ekleye ekleye 2013 e kadar gel.. hanginizinki 2013 e en yakınsa o cinsiyetten olacak.. Hesapla bakayım ne çıkacak.. Ben bi çarşıya gidip geliyorum.. Gelince cevaba bakarız. :KK49::nazar:

merhaba :) Allah yardımcın olsun canım inşallah ) transfer sırasında hiç ağrın olmuyo canım idrara baya sıkışık girmek çok ii aslında hiç korkma ben aşılamada idrara sıkışık girmedim daha zor oldu :) idrara sıkışık olunca rahim daha güzel düzleştiği için bişey hissetmiyomuşsun benim hemşirem söylemişti bunu gerçektende ben bişey hissetmedim transferde :) transfer sonra 10 dakika sonra ördek getirdi hemşire eşin yaptırsın dedi :KK70: yarım saat dayanabildim sonra ördeğe yaptım :KK70: bence sende dayanabildiğin kadar dayan :)

X