Ay ne kadar gusel ya o gunleri allah herkeze nasip etsin ins hayirli haber alirim bu sefer ...bu benim dorduncu denemem senin kacinciBenim 6 martta tranferim oldu, 27 gün olmuş:) 9 nisanı bekliyorum kalp atışı duymayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne kadar gusel ya o gunleri allah herkeze nasip etsin ins hayirli haber alirim bu sefer ...bu benim dorduncu denemem senin kacinciBenim 6 martta tranferim oldu, 27 gün olmuş:) 9 nisanı bekliyorum kalp atışı duymayı
Ederim tabi, senle benim benziyo zaten, sende de pıhtı gelmişti de cevap yazmıştım aynısından bana da oldu diye... Takipteyim... Bak ben iki kan testinden pozitifi gordum şimdi ultrasonda kalp atışı goreyim oyle sevinecem aşamasına geçtim. Annem bebek mendili yapmaya başladı. Vallahi benden daha güzel hamilelik yaşıyo ailem
Ay ne kadar gusel ya o gunleri allah herkeze nasip etsin ins hayirli haber alirim bu sefer ...bu benim dorduncu denemem senin kacinci
Yok canım tranfer günü sıfırıncı gün, ertesi gün 1 diye sayılıyor. Kaç gün oldu senin şimdi?
canlar o zar gibi şeyler bendende geldi sonra testler silik 2.çizgi göstermeye başladı benimki donmuş çatlatma iğnesi falan olmadım o etkilemez yani bi video izledim embriyonun anne rahmine tutulmasıyla ilgili embriyonun etrafında bir zar varmış tutunmadan önce onu atarmış diyorumki o zarlarmı acaba buda yeni bir teori videoyu izlerken aaaa bu zarmı acaba diye aniden aklıma takıldı....tuhaf bişey ama gerçek olabilirmi acaba...
canlar o zar gibi şeyler bendende geldi sonra testler silik 2.çizgi göstermeye başladı benimki donmuş çatlatma iğnesi falan olmadım o etkilemez yani bi video izledim embriyonun anne rahmine tutulmasıyla ilgili embriyonun etrafında bir zar varmış tutunmadan önce onu atarmış diyorumki o zarlarmı acaba buda yeni bir teori videoyu izlerken aaaa bu zarmı acaba diye aniden aklıma takıldı....tuhaf bişey ama gerçek olabilirmi acaba...
Aaa olabilir, sen de bizdensin yani.. Kanamayla alakası yok dimi.. pede falan bulaşmıyor.. boyle tuvalet kağıdına geçiyor silince
Neden olmasın arkadasim Allah'ın ısı iste. Sonucu bekleyelim ikimizinki de elfje gibi olursa teoriyi destekleriz)
Hadi inşallah pozitifi alın da burda kocakarı usülü cinsiyet hesaplamaları yapmaya başlayalım. Ben 2 tane biliyorum.. Benimki erkek diyor
Bebisler gunaydin :) tubik , breezey, miranda ve diger tum kaderdaslarim hepinizi cok seviyor ve cok opuyoyorum ... Kizlar ya uyumaktan basimi kaldiramiyorum .. Hamis olupta boyle olan varmi aranizda ya bulantilarimda cok cok fazla hep halsizim ruh gibiyim
Benimkinede bakin ya ) bende azda olsa ogrenmek isterim :)
merhaba kızlar aranıza yeni katılanlardanım :) transferimin 23. günü :)) haftaya kese görmeye gidicez inşallah :))
Aman aman Maşallah Subhanallah
Rabbim sonuna kadar nasip etsin bebişlerini
Benim 2 bebişim var,testi bekliyoruz da bu yüzden kimseye bebiş diye yazamıyorum
arkadaşlar merhaba,yarın transferim var kısmetse.ilk denemem ve çok heyecanlıyım.bana transferden bahseder misiniz biraz.yani nasıl oluyor bu idrara sıkışık olma durumu beni korkutuyor biraz allah korusun tam transfer anında bi kaza olmasın mazallah:)rezillik:)sonrasında tuvalet izni oluyor mu mesela.birde ağrılı bir işlem mi?cevaplarsanız sevinirim.
allah herkezin meleğini göndersin...
senin ki hanım ağa
bak görersinn
ben sana dantelli huni alıcam
banada iki embriyo transferi yapıldı inşallah ikiside tutunmuştur :)) senin ne zaman oldu testin canım :) 12. güne az kaldımı ?
Benimkinede bakin ya ) bende azda olsa ogrenmek isterim :)
arkadaşlar merhaba,yarın transferim var kısmetse.ilk denemem ve çok heyecanlıyım.bana transferden bahseder misiniz biraz.yani nasıl oluyor bu idrara sıkışık olma durumu beni korkutuyor biraz allah korusun tam transfer anında bi kaza olmasın mazallah:)rezillik:)sonrasında tuvalet izni oluyor mu mesela.birde ağrılı bir işlem mi?cevaplarsanız sevinirim.
allah herkezin meleğini göndersin...