Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

bak ne dedim sana miranda bize tavırlı breezeye veriyor bize vermiyor hahahahhahah :))

Bende breezey e verdim dagitin telleri hahahha

nolmuşş kiii :KK37:

ay çok thank you lar canım:)

yani durum şu beklemedeyim bebik vercem doldu heralde 15 karekter :KK70:

mesaja 10 dk bekle , teste bekle , keseye bekleee :KK52:

bak ne dedim sana miranda bize tavırlı breezeye veriyor bize vermiyor hahahahhahah :))

yok kızz niye öyle olsunn:KK19:

tamam sorun değil canım geç olsun güç olmasn:) ee ben kızlarnkini nasıl alıcam:) bulıştuğumz zamanmı alsam acep?

şimdik mia verecek ya bize ben arıycam seni merak etme sen...

nie kız aşkolsun neettik biz:)

nolmuşş kiii :KK37:

mesaja 10 dk bekle , teste bekle , keseye bekleee :KK52:

yok kızz niye öyle olsunn:KK19:

şimdik mia verecek ya bize ben arıycam seni merak etme sen...

bende yazdım sana breezey yeniden yazım istersen ama eski mesajın altına yazmıştım tubiğinkini yazmamıştım tubiğinkini mirandaya yazddım şimdi sanada yazcam 10 dakika gecsinde :)) beklemeye mahkumuz biz ya te mesajmış arkadaş 10 dakika bekliyok :d

şaka diyom be kuzum ikimizin nosunu mirandaya attım şimdi 10 dakikanınn geçmesini bekliom breezeye atcam seninn noyu

ben mirandaya attım ama adımı yazmayı unutmuşumm :KK37:

Mia cım sana da attım , 10 dakka beklemeyeyim o zaman sen tuuuuuuuuuba ya ver , yada bakarsın atarım , öyle işte:KK37:

bende yazdım sana breezey yeniden yazım istersen ama eski mesajın altına yazmıştım tubiğinkini yazmamıştım tubiğinkini mirandaya yazddım şimdi sanada yazcam 10 dakika gecsinde :)) beklemeye mahkumuz biz ya te mesajmış arkadaş 10 dakika bekliyok :d

at gülüm at savur beni:) ya wc ye gitmekten canım çıktı:)

hee gördüm eski mesajın altında numeronu :KK49:

ne güzel adın varmış, çok beğendimm:KK19:

Mirandanın adı da , kuzenimin adı :KK19:

Tuuuuuuuuuuuuuuuuuubaaa :KK19:

X