- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
Maşallah canım çok sevindim senin adınaÇok şükürben bugün kadın doğuma da gittim keseyi gördü doktor sağlıklı bir gebelik dedi çok şükür. Kalp atışını çok hafif duyduk iki hafta sonra net duyulur her şey yolunda dedi. O kadar mutlu oldum ki. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Of of en can skanida bu hamile degiliz bari gununde olalim ya gecikmek nedir ya .insallah sen hamilesindr test yanlistr canimBenim batım 2gün gecikti idrar testsi yaptm az çnce negatif
Aminn canim insallah sendende guzel haberler aliriz benim bat 5 daha oy oyHayırlı haber alırız inşallah senden cnm
Benim bat 2
Amiinn canim ay insallah hamilesindir ya az kalmis guzel haberlerini beklioruz bide adet gununde yap bakalim ne cikacakMerhaba güzel anne adayları5 aydır bebek diye dua edenlerdenim ben de. 4 aydır kk de her belirtimi yaşayıp hamile kalanlarla umutlanıp kırmızılarla yıkıldım. Diş eti sızlamasından tutun da yumurtalık batmasına kadar yaşamadığım belirti kalmadı. Bu ay 5. Ayımdı ve reglime 4 gün var. Bu sabah erken gebelik testim ilk 5 dkk da silik çizgi gösterdi. Hafif kasık ağrım var ama erken gebelik testleri kimyasal gebeliği de gösterdiği için umutlanamıyorum. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Bu ay t c den koyu olmadı hatta tam anlamıyla aynı bile değildi. Tabi eşime kendime kür de yaptım. Çakşır suyu keçiboynuzu özü proviron, kendime de çötekotu bal tarçın ve folik asit. Ayrıca proceed de kullandım.Proceed 1 kere pik günümde kullandım. Hangisi işe yaradı bilmiyorum.Umarım kimyasal değildir ve bende 35 yaşımda ilk anneliğimi yaşayabilirim.Buradaki herkes için dua edeceğim. Bu güzel duyguyu bizim içimize veren Rabbim tatmayı da nasip etsin.
Hayatta hiçbir şeyi böyle beklememiştim :)Aminn canim insallah sendende guzel haberler aliriz benim bat 5 daha oy oy
Hayatta hiçbir şeyi böyle beklememiştim :)
Kan versene canım bende bat da öğrenmiştim değerim 149 duRabbim gönlüne göre versin inşallahMerhaba güzel anne adayları5 aydır bebek diye dua edenlerdenim ben de. 4 aydır kk de her belirtimi yaşayıp hamile kalanlarla umutlanıp kırmızılarla yıkıldım. Diş eti sızlamasından tutun da yumurtalık batmasına kadar yaşamadığım belirti kalmadı. Bu ay 5. Ayımdı ve reglime 4 gün var. Bu sabah erken gebelik testim ilk 5 dkk da silik çizgi gösterdi. Hafif kasık ağrım var ama erken gebelik testleri kimyasal gebeliği de gösterdiği için umutlanamıyorum. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Bu ay t c den koyu olmadı hatta tam anlamıyla aynı bile değildi. Tabi eşime kendime kür de yaptım. Çakşır suyu keçiboynuzu özü proviron, kendime de çötekotu bal tarçın ve folik asit. Ayrıca proceed de kullandım.Proceed 1 kere pik günümde kullandım. Hangisi işe yaradı bilmiyorum.Umarım kimyasal değildir ve bende 35 yaşımda ilk anneliğimi yaşayabilirim.Buradaki herkes için dua edeceğim. Bu güzel duyguyu bizim içimize veren Rabbim tatmayı da nasip etsin.
Evet adetim gecikmeden umutlanmak istemiyorum. Bat 20 Mart. İnşallah teker teker alırız güzel haberleri canım benimAmiinn canim ay insallah hamilesindir ya az kalmis guzel haberlerini beklioruz bide adet gununde yap bakalim ne cikacak
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzMaşallah canım çok sevindim senin adına ☺ Ben de çarşamba günü gidicem kısmetse inşallah bizim de sağlıkla ilerliyodur
Insallah canim bu ay nasip olur. Benimde bat 27 si. Gecmiyor degilmi zamanMerhaba arkadaşlar. Ben de 4 yıllık evliyim. 15 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve bir daha gebelik oluşmadı. Ekim ayından beri doktor kontrolündeyim. Yine olmadı. Aslında hiçbir sorunumuz yok sadece eşimin sperm değerleri normalin biraz altında doktor çok önemli değil dedi. Bu ay 19,20,21 ve 13,14mm yumurta gelişmişti doktorum çatlatma iğnesi bile vermedi bat 25 mart beklemedeyim. Çok zor beklemek ve her defasında negatifle karşılaşmak. İnşallah hepimiz o muhteşem annelik duygusunu yaşarız. Rabbim hepimize sabır versin. İnşallah sevindirici haberleri tek tek veririz
Ayneb geçmiyor resmen saatleri sayıyorum. Oyalanmaya çalışıyorumInsallah canim bu ay nasip olur. Benimde bat 27 si. Gecmiyor degilmi zaman
benim de 26sı daha çok varAyneb geçmiyor resmen saatleri sayıyorum. Oyalanmaya çalışıyorum
Hemen hemen üçümüzün de aynı günler. İnşallah birlikte veririz güzel haberi.benim de 26sı daha çok var
Yaptığınız test erken gebelik testi değilse yine bir ihtimal vardır canım.Eki Görüntüle 2246996 Eki Görüntüle 2246997 OVULASYON DA GEBELIK ADETIME 3 GUN VAR. Ve moral sifir bu ayda olmadi sanirim cok moralim bozuk oy oy insallah sizlerin olur
Ovulasyon testi bu ne bilim valla iyice umidim kalmadi ;(Yaptığınız test erken gebelik testi değilse yine bir ihtimal vardır canım.
insallah canim ya bakalım saçma sapan belirti uretmiyorumdur umarım. kendimi dinlemek istemiyorum ya.Hemen hemen üçümüzün de aynı günler. İnşallah birlikte veririz güzel haberi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?