Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım çok sevindim senin adına Ben de çarşamba günü gidicem kısmetse inşallah bizim de sağlıkla ilerliyodur

Amiinn canim ay insallah hamilesindir ya az kalmis guzel haberlerini beklioruz bide adet gununde yap bakalim ne cikacak

Kan versene canım bende bat da öğrenmiştim değerim 149 duRabbim gönlüne göre versin inşallah

canlarim çok mutlu oldum adiniza insallah saglikla gelir bebisleriniz M meryemfth ve S Sevoato
Kızlar bi sorum olacak size akıntı çok geliyor ve kasiklarimda şiddetli ağrı oluyor ikisinde de. tek sefer yum. günü iliskiye girdik. sizce belirti olabilir mi? 6 gün oldu bu arada. çok da erken sanki bilemedim.

Merhaba arkadaşlar. Ben de 4 yıllık evliyim. 15 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve bir daha gebelik oluşmadı. Ekim ayından beri doktor kontrolündeyim. Yine olmadı. Aslında hiçbir sorunumuz yok sadece eşimin sperm değerleri normalin biraz altında doktor çok önemli değil dedi. Bu ay 19,20,21 ve 13,14mm yumurta gelişmişti doktorum çatlatma iğnesi bile vermedi bat 25 mart beklemedeyim. Çok zor beklemek ve her defasında negatifle karşılaşmak. İnşallah hepimiz o muhteşem annelik duygusunu yaşarız. Rabbim hepimize sabır versin. İnşallah sevindirici haberleri tek tek veririz

Insallah canim bu ay nasip olur. Benimde bat 27 si. Gecmiyor degilmi zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…