- 19 Şubat 2019
- 634
- 591
- 103
- 34
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
Başka şeylerle oyalanmaya çalış canm. Misafirliğe git misafir çağır kitap oku kendine meşguliyet bul bence yoksa zaman geçmiyorinsallah canim ya bakalım saçma sapan belirti uretmiyorumdur umarım. kendimi dinlemek istemiyorum ya.
Ovülasyon testi doğru sonuç vermez. Her iki ihtimali de göze al çok merak ediyorsan da kan testi ver canım. Ama en iyisi adeti beklemeOvulasyon testi bu ne bilim valla iyice umidim kalmadi ;(
Ben mart degil de sağlık sorunlarından ötürü bir 6 7 ay sonra düşünüyorumkızlar buraya toplanalım sayımızı bilelim
Aynen bende adeti beklemyi dusunuyorum unarim ovu yaniltiodur beni. Bi arkadasm gebeligini ovu testiyle ogrendide bende oyuzden elimde de fazladan ovu var oyle bi sansimi denedimOvülasyon testi doğru sonuç vermez. Her iki ihtimali de göze al çok merak ediyorsan da kan testi ver canım. Ama en iyisi adeti bekleme
canım sanki belli belirsiz goruyorum yaniltmak da istemiyorum ama sen yakindan daha iyi goruyosundur zatebEki Görüntüle 2246996 Eki Görüntüle 2246997 OVULASYON DA GEBELIK ADETIME 3 GUN VAR. Ve moral sifir bu ayda olmadi sanirim cok moralim bozuk oy oy insallah sizlerin olur
Hadi pes pese gelsin cift cizgilerrbenim de 26sı daha çok var
Aynen cizgi varda iste ovulasyon oldgu icin daha koyu olmasi lazmmiscanım sanki belli belirsiz goruyorum yaniltmak da istemiyorum ama sen yakindan daha iyi goruyosundur zateb
Adetin ne zamandi gectimiBen de bu ay umutluyum insallah olmuştur 2 gun sonra test yapicam 18aydir deniyorum
Benim adetlerim duzensiz pcos var gecen ay söktürücü kullandim subat 18de adet oldum adet bitince sogan suyu yaptim simdi bekliyorumAdetin ne zamandi gectimi
ayy hadi inşallahhhhhhHadi pes pese gelsin cift cizgilerr
Aldir canim bulunsun bikac taneEsim gelirken test aldirsam mi sabredemiyorum yaa
Canım benim de ağrılarım oluyodu ve akıntım vardı sen yine de 6 gün daha bekle inşallah hamişsindircanlarim çok mutlu oldum adiniza insallah saglikla gelir bebisleriniz @meryemfth ve S Sevoato
Kızlar bi sorum olacak size akıntı çok geliyor ve kasiklarimda şiddetli ağrı oluyor ikisinde de. tek sefer yum. günü iliskiye girdik. sizce belirti olabilir mi? 6 gün oldu bu arada. çok da erken sanki bilemedim.
Canım gebelik varsa bile belirtisi bu kadar erken belirti göstermez. Biz çok düşündüğümüz için her şeyi ona yoruyoruz. Benim de çok belirtilerim oldu ama hepsi adet ya da başka şeylerin belirtisiymiş. Çünkü hâlâ gebelik yok.Kızlar ben de bu ay ovu testi yaptım 14 ve 15 Mart ta çift cizgiden sonra devam ettik ilişkiye bi dolu bi boş gbi...benim dün ve bugün belime ansızın bıçak saplanip çıkıyor gibi oluyo. Bu neden olabilir? İnş biz de hamile kalırız ..aralıkta bebegimin2 kalbi durdu için kürtaj olmustum
Benimde o tarihlerde canim da daha erken sankiSelam kızlarrr. Bat 25-26 mart gibi, bugün dayanamadım laboquick marka erken gebelik testi yaptım tabiki bu ayda negatifsizce çok mu erken test yapmak için??
Çatlatma iğnesi kullanmış mıydın?Selam kızlarrr. Bat 25-26 mart gibi, bugün dayanamadım laboquick marka erken gebelik testi yaptım tabiki bu ayda negatifsizce çok mu erken test yapmak için??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?