• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovülasyon testi doğru sonuç vermez. Her iki ihtimali de göze al çok merak ediyorsan da kan testi ver canım. Ama en iyisi adeti bekleme
Aynen bende adeti beklemyi dusunuyorum unarim ovu yaniltiodur beni. Bi arkadasm gebeligini ovu testiyle ogrendide bende oyuzden elimde de fazladan ovu var oyle bi sansimi denedim

canlarim çok mutlu oldum adiniza insallah saglikla gelir bebisleriniz @meryemfth ve S Sevoato
Kızlar bi sorum olacak size akıntı çok geliyor ve kasiklarimda şiddetli ağrı oluyor ikisinde de. tek sefer yum. günü iliskiye girdik. sizce belirti olabilir mi? 6 gün oldu bu arada. çok da erken sanki bilemedim.
Canım benim de ağrılarım oluyodu ve akıntım vardı sen yine de 6 gün daha bekle inşallah hamişsindir

Kızlar ben de bu ay ovu testi yaptım 14 ve 15 Mart ta çift cizgiden sonra devam ettik ilişkiye bi dolu bi boş gbi...benim dün ve bugün belime ansızın bıçak saplanip çıkıyor gibi oluyo. Bu neden olabilir? İnş biz de hamile kalırız ..aralıkta bebegimin2 kalbi durdu için kürtaj olmustum:(

Bu benim kullandgim uygulama.ve ilişki günlerim. Bi bakar misiniz kızlar

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-18-18-06-34.webp
    Screenshot_2019-03-18-18-06-34.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar ben de bu ay ovu testi yaptım 14 ve 15 Mart ta çift cizgiden sonra devam ettik ilişkiye bi dolu bi boş gbi...benim dün ve bugün belime ansızın bıçak saplanip çıkıyor gibi oluyo. Bu neden olabilir? İnş biz de hamile kalırız ..aralıkta bebegimin2 kalbi durdu için kürtaj olmustum:KK43:
Canım gebelik varsa bile belirtisi bu kadar erken belirti göstermez. Biz çok düşündüğümüz için her şeyi ona yoruyoruz. Benim de çok belirtilerim oldu ama hepsi adet ya da başka şeylerin belirtisiymiş. Çünkü hâlâ gebelik yok.

Back
X