• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım p.tesi hastanenin cihazı bozuldu salı günü özelde verdim şükür 1500 olmuş
Çok şükür 👏👏 ben bugün kadın doğuma da gittim keseyi gördü doktor sağlıklı bir gebelik dedi çok şükür. Kalp atışını çok hafif duyduk iki hafta sonra net duyulur her şey yolunda dedi. O kadar mutlu oldum ki. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Unuttum yazmayı ovulasyonu hep öğleden sonra saat iki ile beş arasında yaptım. Öyle daha doğru gösterir demişlerdi. İlk idrarla yapilmamaliymis
Yumurtlarken oylede acaba gebelik icin ilk idrarmi die dsnmustum.acaba bnde yapsam gebelik varsa silikde olsa cift cikarmiki 6 gunm kaldi normal zamanda tek cizgimi cikio dayanamiorumda

Yumurtlarken oylede acaba gebelik icin ilk idrarmi die dsnmustum.acaba bnde yapsam gebelik varsa silikde olsa cift cikarmiki 6 gunm kaldi normal zamanda tek cizgimi cikio dayanamiorumda
Ben ayda sadece bir gün hafif çift çizgi bir günde net çift çizgi görürdüm o yüzden suphelendim zaten üst üste yaptım. Ama kişiye göre farklı da olabilir kiminde zaten hafif çift çizgi sıklıkla çıkıyormuş. Evde varsa dene bir ama çıkmazsa umutsuZluga kapılma daha var çünkü

Ben ayda sadece bir gün hafif çift çizgi bir günde net çift çizgi görürdüm o yüzden suphelendim zaten üst üste yaptım. Ama kişiye göre farklı da olabilir kiminde zaten hafif çift çizgi sıklıkla çıkıyormuş. Evde varsa dene bir ama çıkmazsa umutsuZluga kapılma daha var çünkü
Denemeyi dusunuyorum bakalim oglnden sonra falan denerim

Çok şükür 👏👏 ben bugün kadın doğuma da gittim keseyi gördü doktor sağlıklı bir gebelik dedi çok şükür. Kalp atışını çok hafif duyduk iki hafta sonra net duyulur her şey yolunda dedi. O kadar mutlu oldum ki. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Senin adina cok sevindim canim Rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah

Klomen kullandım hsg çektirdim. Soğan kürü yaptım. Eşim çakşır içiyor. Daha ne yapabilirim bilmiyorum . Progesteron testinde 20 filan cıktı doktor mükemmel dedi.
Bazen doğru zamanı denk getiremiyoruz canım bende 1 yıl uğraştım daha sonra ovulasyon testiyle 2. Ay hamile kaldım darısı basına olsun inşallah

canım iliskiye girdigin gunler yumurtlamadan once mi sonra miydi

Merhaba güzel anne adayları 😘😘 5 aydır bebek diye dua edenlerdenim ben de. 4 aydır kk de her belirtimi yaşayıp hamile kalanlarla umutlanıp kırmızılarla yıkıldım. Diş eti sızlamasından tutun da yumurtalık batmasına kadar yaşamadığım belirti kalmadı. Bu ay 5. Ayımdı ve reglime 4 gün var. Bu sabah erken gebelik testim ilk 5 dkk da silik çizgi gösterdi. Hafif kasık ağrım var ama erken gebelik testleri kimyasal gebeliği de gösterdiği için umutlanamıyorum. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Bu ay t c den koyu olmadı hatta tam anlamıyla aynı bile değildi. Tabi eşime kendime kür de yaptım. Çakşır suyu keçiboynuzu özü proviron, kendime de çötekotu bal tarçın ve folik asit. Ayrıca proceed de kullandım.Proceed 1 kere pik günümde kullandım. Hangisi işe yaradı bilmiyorum.Umarım kimyasal değildir ve bende 35 yaşımda ilk anneliğimi yaşayabilirim.Buradaki herkes için dua edeceğim. Bu güzel duyguyu bizim içimize veren Rabbim tatmayı da nasip etsin.

Back
X