- Konu Sahibi elmacikkemikleri
Çok şükürCanım p.tesi hastanenin cihazı bozuldu salı günü özelde verdim şükür 1500 olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükürCanım p.tesi hastanenin cihazı bozuldu salı günü özelde verdim şükür 1500 olmuş
Unuttum yazmayı ovulasyonu hep öğleden sonra saat iki ile beş arasında yaptım. Öyle daha doğru gösterir demişlerdi. İlk idrarla yapilmamaliymisOvu testini adetin kac gun gecnce yapmstin canm bide sabah ilk idrarlmi yaptin hayrli olsun darisi butun isteyenlerin basina ins
Yumurtlarken oylede acaba gebelik icin ilk idrarmi die dsnmustum.acaba bnde yapsam gebelik varsa silikde olsa cift cikarmiki 6 gunm kaldi normal zamanda tek cizgimi cikio dayanamiorumdaUnuttum yazmayı ovulasyonu hep öğleden sonra saat iki ile beş arasında yaptım. Öyle daha doğru gösterir demişlerdi. İlk idrarla yapilmamaliymis
Ben ayda sadece bir gün hafif çift çizgi bir günde net çift çizgi görürdüm o yüzden suphelendim zaten üst üste yaptım. Ama kişiye göre farklı da olabilir kiminde zaten hafif çift çizgi sıklıkla çıkıyormuş. Evde varsa dene bir ama çıkmazsa umutsuZluga kapılma daha var çünküYumurtlarken oylede acaba gebelik icin ilk idrarmi die dsnmustum.acaba bnde yapsam gebelik varsa silikde olsa cift cikarmiki 6 gunm kaldi normal zamanda tek cizgimi cikio dayanamiorumda
Denemeyi dusunuyorum bakalim oglnden sonra falan denerimBen ayda sadece bir gün hafif çift çizgi bir günde net çift çizgi görürdüm o yüzden suphelendim zaten üst üste yaptım. Ama kişiye göre farklı da olabilir kiminde zaten hafif çift çizgi sıklıkla çıkıyormuş. Evde varsa dene bir ama çıkmazsa umutsuZluga kapılma daha var çünkü
Senin adina cok sevindim canim Rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallahÇok şükürben bugün kadın doğuma da gittim keseyi gördü doktor sağlıklı bir gebelik dedi çok şükür. Kalp atışını çok hafif duyduk iki hafta sonra net duyulur her şey yolunda dedi. O kadar mutlu oldum ki. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Canım ovulasyon testiyle kendin takip et benceBir kere devlette yaptırmıştım çok da güvenmiyorum düzgün yapıldığına gerçi çatlamş mı yumurtam diye bakmadılar bile
Bazen doğru zamanı denk getiremiyoruz canım bende 1 yıl uğraştım daha sonra ovulasyon testiyle 2. Ay hamile kaldım darısı basına olsun inşallahKlomen kullandım hsg çektirdim. Soğan kürü yaptım. Eşim çakşır içiyor. Daha ne yapabilirim bilmiyorum . Progesteron testinde 20 filan cıktı doktor mükemmel dedi.
Bunu kesin olarak bilmek zor kuzum adetine 1 gün kala yumurtlayanlarda var adeti bittikten 3 gün sonra yumurtlayandaKızlarrr merhaba.21-22gün regl döngümm 7martta regl oldum 11 mart bitti.3-3.5gün gibi sürüyor.ne zaman yumurtlarımm![]()
En erken 12 gün sonda çok çok silik görünür canım ben 15. Gün silik görmüştümYumurtlamadan 10 gun sonra test yapip negatif oldugu halde daha sonradan hamile oldugunu ogrenen varmiydi yada 10. Gun kesin sonuc belli olurmu
Ya kırmızı çizgiyi görünce ne zaman ilişkiye girmeli?Bazen doğru zamanı denk getiremiyoruz canım bende 1 yıl uğraştım daha sonra ovulasyon testiyle 2. Ay hamile kaldım darısı basına olsun inşallah
Canım benim 2 gün sürmüştü yumurtlama yumurtlama günü ve peşinden gelen 3 günü değerlendiriyorsun. Eğer eşinde bir problem yoksa problem varsa 1 gün arayla değerlendireceksinYa kırmızı çizgiyi görünce ne zaman ilişkiye girmeli?
Yapıyorum canım kaç aydır da eşimde problem tam düzelmediği için olmadı henüzCanım ovulasyon testiyle kendin takip et bence
canım iliskiye girdigin gunler yumurtlamadan once mi sonra miydiÇok şükürben bugün kadın doğuma da gittim keseyi gördü doktor sağlıklı bir gebelik dedi çok şükür. Kalp atışını çok hafif duyduk iki hafta sonra net duyulur her şey yolunda dedi. O kadar mutlu oldum ki. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
canım iliskiye girdigin gunler yumurtlamadan once mi sonra miydi
Bat yarın itibari ile 2.kızlar buraya toplanalım sayımızı bilelim![]()
Benim batım 2gün gecikti idrar testsi yaptm az çnce negatifGunaydin bugun test yapacak olan yada bati bugun olan var mi skintidan bari sizlerinkini haber alayim naptnz
Hayırlı haber alırız inşallah senden cnmGunaydin bugun test yapacak olan yada bati bugun olan var mi skintidan bari sizlerinkini haber alayim naptnz