- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 26
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
Hamile kalmadım canım daha yeni yumurtlama dönemimdeyim ben buay enfeksiyon için yaptım o açıdan faydasını gördüm akıntım oldu sarı renkte hattaOnu yaptigi aymi hamile kaldin? Yaptiktan sonra herhangi akintin falan oldumu?
Bu yumurta kalitesini artıran bi ilaç. Polikistik over olanların daha kolay hamile kalmasını sağlıyor. Hamile kalınca ayrı bir folik asite başladım. Bunun içinde vitamin yok diyr biliyorumCanim bu sadece folik asit icinmi icerisindw fazladan vitamin varmi yoxsa folik asitde kullandinixmi?
Bazilari yumurtladiktan sonra kestim diyor bazilari adet gunune kadar ictim sen nasil yaptin?Canım agnucaston ilaç yanlış yazmışım her gün 1 tane içiyordum
Canım ben adetliydim başladığımda hamile kaldığımı öğrenince kestimBazilari yumurtladiktan sonra kestim diyor bazilari adet gunune kadar ictim sen nasil yaptin?
Insallah hayirlisi ile bebek haberini alirsin canim..Hıım tamam tatlım zaten aynı olurmuş bakalım inşallah darısı başıma dua et bol bol hamilelerin duası kabul olurmuş
Teşekkürler darısı başına inşallah. Ben de adet öncesi de oluyordu. Şimdi de hala devam ediyor.Yeni hamile kaldığını öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza inşalllahgöğüs hassasiyeti adet olacağınız zamanlarda da oluyormuydu? Bende adet olacağm zamanda da olmuyor şimdi de yok
Benim doğum günüm de 9 mart. 8 Mart'ta kan testi sonucunu öğrendim. İnşallah sana da çok mutlu bir doğum günü olur.Benim bat ım 22 Mart aynı zamanda doğum günüm :) umarım en güzel hediyemi alırım bu ay :)
Bu arada eskiden gecikirdi evet ama son 5 aydır falan hemen hemen günü gününe oldum 1 gün falan oynuyordu sadece.Arkadaşlar selam. Ben regl den 3 gün önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı biliyorsunuz. Reglm 4 gün gecikti şuannn. Kanda çıkmama ihtimali var mı? Sizce az bişey heveslenmeli miyimmm?
canım benim de gecikmemin 2. günü senin gibi günü gününe oluyorum, ben 2 gün sonra kan testi yaptırcam. Bence sen yaptır hem sen bana göre öndesin çünkü varsa çıkarBu arada eskiden gecikirdi evet ama son 5 aydır falan hemen hemen günü gününe oldum 1 gün falan oynuyordu sadece.
Mesajı yazdıktan 1 saat sonra regl oldum :)canım benim de gecikmemin 2. günü senin gibi günü gününe oluyorum, ben 2 gün sonra kan testi yaptırcam. Bence sen yaptır hem sen bana göre öndesin çünkü varsa çıkar
İnşallah sen olmazsınnnn. Aminnncanım benim de gecikmemin 2. günü senin gibi günü gününe oluyorum, ben 2 gün sonra kan testi yaptırcam. Bence sen yaptır hem sen bana göre öndesin çünkü varsa çıkar
Canım ben bugün aldım sonucu Perşembe kan vermiştim. 1763 çıktı HCG. Sen yaptırdın mıCanım sat ne zamandı bi de değerin kaç çıktı? Merak ettim
Maşallah canım ben en son geçen hafta çarşamba yaptırmıştım 51.81di bugün de yaptırdım ama cihaz bozulmuş yarın alıcam sonucu.Canım ben bugün aldım sonucu Perşembe kan vermiştim. 1763 çıktı HCG. Sen yaptırdın mı
Ayy gerçekten mii? Umutlar birdahaki aya. Ben henüz olmadım inşallah olmamMesajı yazdıktan 1 saat sonra regl oldum :)
Canım bi bildiği vardır illa kiBenim bugündü bat ve herzamanki gibi günümde oldumtüp bebeğe başlıycaktım eşimin doktoru durdurdu biraz daha bekleyin diye hayırlısı diye dua etmeye devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?