• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kizlar bende 5kez klomen ve 2 asilamadan sonra 1kimyasal gebeligim oldu.daha oncedende 2tane kimyasal gebeligim olmustu.meger kan purtilasmasi sorunum varmis.hamilelik oncesi coraspin ve hamileligi ogrenur ogrenmez kan sulandirici igne olnam gerekiyormus. Doktor artik kendi haline birakalim dedi.bu ay hic ilac kullanmadan 1 tane 18.5mm yumurtam oldu. Esimde sorun yok ama benim yumurtalarim kalitesiz oluyor yani gelisiyor ama sanirim kalitesiz oluyormus.sali günü catlatma ignem yapildi. Bat 7 mart...
Cnm bu çatlatma ignesi neye gore neden yapılıyor.1 yıldır deniyoruz olmadi daha önce gitmistim dr sknti yok dedi tekrar gtmeui dusunuyorum bilgi verirsen sevinirim

Merhabalar,adet gunum 2 gun gecikti ve idrar testinde silik cizgiyi gordum yarin randevum var,umarim hamileyimdir,bana oyle gelmiyordur

Eklentiler

• IMG-20190307-WA0044.webp
    IMG-20190307-WA0044.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 78
Kizlar merhaba ben bugun adet oldum doktorum mart ayi tup bebek ve ya asilama yapmadigini soyluyo sizce ne kadar hakli?

Klomen kullandım hsg çektirdim. Soğan kürü yaptım. Eşim çakşır içiyor. Daha ne yapabilirim bilmiyorum . Progesteron testinde 20 filan cıktı doktor mükemmel dedi.

Klomen kullandım hsg çektirdim. Soğan kürü yaptım. Eşim çakşır içiyor. Daha ne yapabilirim bilmiyorum . Progesteron testinde 20 filan cıktı doktor mükemmel dedi. Çatlatma iğnesi va hiç demedi. Şimdi ne yapsam? Aşılamaya geçeyimmi kesin?

Bu arada agmucaston nedir diye sorucak olursanız hayıt tohumu hapı özelliği yumurtalık düzenleyici az olanı çoğaltıyo çok olanı azaltıyor tabii sadece bi vesile ama hepsini söyledim size folik asit içiyordum bi de inşallah tez zamanda rabbim size de nasip eder
Canim hayirli olsun insallah darisi basima, agmucaston nasil ne zamanlarda kac doz kullandinmerak ediyorumda

Canim adet bitimindemi yapilmali birde kac gun yapmak gerek?
Adetin bittiği akşam başlayabilirsin 3 yada 5 gün diyorlar ben 3 yaptım faydasını gördüm açıkçası, yapıp ilişkiye girdik kimisi de hiç girmemiş bu sana kalmış ama çok dikkat etmen lazım vücudunu sıcak tut ben evden çıkmadım hiç sardım kendimi öyle işe yararmış☺️

Aminn belirtin oldumu olduysa ne zaman oldu
Canim benim kuyruk sokumu ve bel agrisi oldu.Yumurtlamadan itibaren.Sonra adete yakin kesildi.Beyaz akintim oldu.Adet belirtilerimin aynisi oldu.Kasiklarda sanci,sivilcelenme,aşiri gaz,gogus uclarinda bastirinca aci,islaklik hissi.Canim adet belirtilerimin hepsi oldu yine sadece tek farkli belirtim kremsi beyaz akintiydi.

Adetin bittiği akşam başlayabilirsin 3 yada 5 gün diyorlar ben 3 yaptım faydasını gördüm açıkçası, yapıp ilişkiye girdik kimisi de hiç girmemiş bu sana kalmış ama çok dikkat etmen lazım vücudunu sıcak tut ben evden çıkmadım hiç sardım kendimi öyle işe yararmış☺
Onu yaptigi aymi hamile kaldin? Yaptiktan sonra herhangi akintin falan oldumu?

Canim benim kuyruk sokumu ve bel agrisi oldu.Yumurtlamadan itibaren.Sonra adete yakin kesildi.Beyaz akintim oldu.Adet belirtilerimin aynisi oldu.Kasiklarda sanci,sivilcelenme,aşiri gaz,gogus uclarinda bastirinca aci,islaklik hissi.Canim adet belirtilerimin hepsi oldu yine sadece tek farkli belirtim kremsi beyaz akintiydi.
Hıım tamam tatlım zaten aynı olurmuş bakalım inşallah darısı başıma dua et bol bol hamilelerin duası kabul olurmuş🥰🥰

Back
X