- 2 Şubat 2015
- 57
- 20
- 88
- 35
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
Geçen regl döneminden sonra sık sık ilişkiye girdik regl dönemin 10 marttı hala regl olmadım beklemedeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de gecikti 10 marttı benim de. Acaba hava değişimleri yüzünden mi? akşam kan vereyim deiyodum ama beklesem mi acabaŞimdi hastanede kan verdim geldim beta hcg değeri ^2 cıktı olumsuz hayırlısı arkadaşalr herkesin gönlüne göre versin rabbim
Ben bugün eczaneden test alıp gideyim diyorum sabah yapayım belki çıkar bu sefer , dün sabah bakmıştım çıkmadı 2 gün arayla bakmış olurumBen bekleyemedim gittim verdim kan. Senden hayırlı haberler bekliyoruz o zaman canım inşllah
Cımartesi veya Pazar adet beklemeniz laxım o haldeBenimde bat 10uydu ama yumurtlamam gec oldu martin2 sinde yumurtladim normal heralde gecikmesi
Bugun yumurtlama gunun 10. Gunu sabah test yaptim negatifti buyuk ihtimal gebelik yokCımartesi veya Pazar adet beklemeniz laxım o halde
İnşallah umutla bekliyoruz o günü :)Benim doğum günüm de 9 mart. 8 Mart'ta kan testi sonucunu öğrendim. İnşallah sana da çok mutlu bir doğum günü olur.
Benimde 21 mart sabrszlikla bekliorum hayrli sonuclar alalm insBenim bat ım 22 Mart aynı zamanda doğum günüm :) umarım en güzel hediyemi alırım bu ay :)
Ovu testini adetin kac gun gecnce yapmstin canm bide sabah ilk idrarlmi yaptin hayrli olsun darisi butun isteyenlerin basina insÜstteki gebelik alttaki ovulasyon testi. Ovulasyon da gebelik gosteriyormus gerçekten.
bırakın yumurtlamayi benim kuzenim regl gecikmesinden 10 gun sonra kan testinde öğrendi. yani olabiliyor.Yumurtlamadan 10 gun sonra test yapip negatif oldugu halde daha sonradan hamile oldugunu ogrenen varmiydi yada 10. Gun kesin sonuc belli olurmu
maleseff. 0.1 görünüyor değerinizKizlar kan sonucumu attm hamilemiyim
Yerinde olsam 2 gün sonra tekrarlarım :) şüphe kalmasın.Yumurtlamadan 10 gun sonra test yapip negatif oldugu halde daha sonradan hamile oldugunu ogrenen varmiydi yada 10. Gun kesin sonuc belli olurmu
Canım p.tesi hastanenin cihazı bozuldu salı günü özelde verdim şükür 1500 olmuşCanım ben bugün aldım sonucu Perşembe kan vermiştim. 1763 çıktı HCG. Sen yaptırdın mı
Ovulasyonu daha adet tarihime üç gün kala yapmaya başladım çok kalın olmasa da çift çizgi çıkıyordu. Tam adet günümde çok belirgin iki çizgi oldu ondan sonra birkac kere denedim çift çizgi devam etti.Ovu testini adetin kac gun gecnce yapmstin canm bide sabah ilk idrarlmi yaptin hayrli olsun darisi butun isteyenlerin basina ins