Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bu çatlatma ignesi neye gore neden yapılıyor.1 yıldır deniyoruz olmadi daha önce gitmistim dr sknti yok dedi tekrar gtmeui dusunuyorum bilgi verirsen sevinirim

Kizlar merhaba ben bugun adet oldum doktorum mart ayi tup bebek ve ya asilama yapmadigini soyluyo sizce ne kadar hakli?

Klomen kullandım hsg çektirdim. Soğan kürü yaptım. Eşim çakşır içiyor. Daha ne yapabilirim bilmiyorum . Progesteron testinde 20 filan cıktı doktor mükemmel dedi.

Klomen kullandım hsg çektirdim. Soğan kürü yaptım. Eşim çakşır içiyor. Daha ne yapabilirim bilmiyorum . Progesteron testinde 20 filan cıktı doktor mükemmel dedi. Çatlatma iğnesi va hiç demedi. Şimdi ne yapsam? Aşılamaya geçeyimmi kesin?

Canim hayirli olsun insallah darisi basima, agmucaston nasil ne zamanlarda kac doz kullandinmerak ediyorumda

Canim adet bitimindemi yapilmali birde kac gun yapmak gerek?
Adetin bittiği akşam başlayabilirsin 3 yada 5 gün diyorlar ben 3 yaptım faydasını gördüm açıkçası, yapıp ilişkiye girdik kimisi de hiç girmemiş bu sana kalmış ama çok dikkat etmen lazım vücudunu sıcak tut ben evden çıkmadım hiç sardım kendimi öyle işe yararmış

Aminn belirtin oldumu olduysa ne zaman oldu
Canim benim kuyruk sokumu ve bel agrisi oldu.Yumurtlamadan itibaren.Sonra adete yakin kesildi.Beyaz akintim oldu.Adet belirtilerimin aynisi oldu.Kasiklarda sanci,sivilcelenme,aşiri gaz,gogus uclarinda bastirinca aci,islaklik hissi.Canim adet belirtilerimin hepsi oldu yine sadece tek farkli belirtim kremsi beyaz akintiydi.

Onu yaptigi aymi hamile kaldin? Yaptiktan sonra herhangi akintin falan oldumu?

Hıım tamam tatlım zaten aynı olurmuş bakalım inşallah darısı başıma dua et bol bol hamilelerin duası kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…