• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bu sadece folik asit icinmi icerisindw fazladan vitamin varmi yoxsa folik asitde kullandinixmi?
Bu yumurta kalitesini artıran bi ilaç. Polikistik over olanların daha kolay hamile kalmasını sağlıyor. Hamile kalınca ayrı bir folik asite başladım. Bunun içinde vitamin yok diyr biliyorum

Yeni hamile kaldığını öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza inşalllah 😘😊 göğüs hassasiyeti adet olacağınız zamanlarda da oluyormuydu? Bende adet olacağm zamanda da olmuyor şimdi de yok 😔
Teşekkürler darısı başına inşallah. Ben de adet öncesi de oluyordu. Şimdi de hala devam ediyor.

Arkadaşlar selam. Ben regl den 3 gün önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı biliyorsunuz. Reglm 4 gün gecikti şuannn. Kanda çıkmama ihtimali var mı? Sizce az bişey heveslenmeli miyimmm?

Arkadaşlar selam. Ben regl den 3 gün önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı biliyorsunuz. Reglm 4 gün gecikti şuannn. Kanda çıkmama ihtimali var mı? Sizce az bişey heveslenmeli miyimmm?
Bu arada eskiden gecikirdi evet ama son 5 aydır falan hemen hemen günü gününe oldum 1 gün falan oynuyordu sadece.

Bu arada eskiden gecikirdi evet ama son 5 aydır falan hemen hemen günü gününe oldum 1 gün falan oynuyordu sadece.
canım benim de gecikmemin 2. günü senin gibi günü gününe oluyorum, ben 2 gün sonra kan testi yaptırcam. Bence sen yaptır hem sen bana göre öndesin çünkü varsa çıkar

Benim bugündü bat ve herzamanki gibi günümde oldum😔 tüp bebeğe başlıycaktım eşimin doktoru durdurdu biraz daha bekleyin diye hayırlısı diye dua etmeye devam...

Benim bugündü bat ve herzamanki gibi günümde oldum😔 tüp bebeğe başlıycaktım eşimin doktoru durdurdu biraz daha bekleyin diye hayırlısı diye dua etmeye devam...
Canım bi bildiği vardır illa ki :( Üzülme. Ben henüz olmadım test yaptm negatif ne kanama var ne pozitiflik var bekliyorum :KK51:

Kızlarrr merhaba.21-22gün regl döngümm 7martta regl oldum 11 mart bitti.3-3.5gün gibi sürüyor.ne zaman yumurtlarımm🤔

Back
X