- Konu Sahibi elmacikkemikleri
Üstteki gebelik alttaki ovulasyon testi. Ovulasyon da gebelik gosteriyormus gerçekten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstteki gebelik alttaki ovulasyon testi. Ovulasyon da gebelik gosteriyormus gerçekten.
Canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahyaptim canim hamileyim.Daha az once yaptim.Saniyesinde pozitif cikti.
Canım sat ne zamandı bi de değerin kaç çıktı? Merak ettimKızlar benimki de kesinleşti kan testimde de hamile çıktım çok şükür. Göğüs hassasiyetin var fazlasıyla onun dışında başka bir belirti yok henüz. Bat 3 Mart idi.
Değerimi daha öğrenemedim yetişemedim iş çıkışı pazartesi alicam ebeyi aradım ondan öğrendim sonucu hamilesin dedi. Senin de gözün aydın bu arada sağlıkla kucaklayan bebişi inşallahCanım sat ne zamandı bi de değerin kaç çıktı? Merak ettim
İkimiz de inşallah canımSat 1 subatti
Değerimi daha öğrenemedim yetişemedim iş çıkışı pazartesi alicam ebeyi aradım ondan öğrendim sonucu hamilesin dedi. Senin de gözün aydın bu arada sağlıkla kucaklayan bebişi inşallah![]()
Amin canim insallah hepimize nasip etsin:)Cok tesekkur ederim.Canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Yok canım benim bat pazartesi ama hiç belirti yok yine yok sanırım
Merhaba.Benim gogus hassasiyeti adet olmadan hep olurdu.Bu ay da oldu.Ayni sekilde.Dokununca uclari aciyordu ve dolgunlasmisti.Bugun pozitifi gordum.Yeni hamile kaldığını öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza inşalllahgöğüs hassasiyeti adet olacağınız zamanlarda da oluyormuydu? Bende adet olacağm zamanda da olmuyor şimdi de yok
![]()
Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah canımMerhaba.Benim gogus hassasiyeti adet olmadan hep olurdu.Bu ay da oldu.Ayni sekilde.Dokununca uclari aciyordu ve dolgunlasmisti.Bugun pozitifi gordum.
Benim de öyle 2 senedir deniyoruz artık bu sefer de olmadıysa tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Doğal yoldanolsun diye çok uğraştık ama olmuyorsa da daha beklemek istemiyorumHsg, klomen tamam ama bu ayda olmadıne yapsam ne etsem sinirlerim çok bozuk
Aşılama yaptırdın mı? Bu ayda olmazsa aşılama yaptırcam benBenim de öyle 2 senedir deniyoruz artık bu sefer de olmadıysa tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Doğal yoldanolsun diye çok uğraştık ama olmuyorsa da daha beklemek istemiyorum![]()
Amin insallah canim..Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah canım![]()
Bir kere devlette yaptırmıştım çok da güvenmiyorum düzgün yapıldığına gerçi çatlamş mı yumurtam diye bakmadılar bileAşılama yaptırdın mı? Bu ayda olmazsa aşılama yaptırcam ben
Bende varımkızlar buraya toplanalım sayımızı bilelim![]()
Yumurta takibi falan nasil yapılıyor bende rahim filminden korkuyorum..bir yıldır deniyoruz olmadi..o olmayacak hissi aslında bizi bitiriyor..bizde yaklaşık 5 aydır deniyoruz. bir kimsayal gebelik yaşadım. yumurtalama takibi banada yapıldı. klomen kullandım. cuma dr bakacak büyüme varmı diye. inşallah güzel şeyler duyarız
![]()