• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20190308-170650.webp
    Screenshot_20190308-170650.webp
    31 KB · Görüntüleme: 39
Yeni hamile kaldığını öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza inşalllah 😘😊 göğüs hassasiyeti adet olacağınız zamanlarda da oluyormuydu? Bende adet olacağm zamanda da olmuyor şimdi de yok 😔

Yeni hamile kaldığını öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza inşalllah 😘😊 göğüs hassasiyeti adet olacağınız zamanlarda da oluyormuydu? Bende adet olacağm zamanda da olmuyor şimdi de yok 😔
Merhaba.Benim gogus hassasiyeti adet olmadan hep olurdu.Bu ay da oldu.Ayni sekilde.Dokununca uclari aciyordu ve dolgunlasmisti.Bugun pozitifi gordum.

o olmayacak hissi aslında bizi bitiriyor.. :KK43: bizde yaklaşık 5 aydır deniyoruz. bir kimsayal gebelik yaşadım. yumurtalama takibi banada yapıldı. klomen kullandım. cuma dr bakacak büyüme varmı diye. inşallah güzel şeyler duyarız :KK1:
Yumurta takibi falan nasil yapılıyor bende rahim filminden korkuyorum..bir yıldır deniyoruz olmadi..

Back
X