- 25 Şubat 2016
- 7.544
- 11.892
- 248
- 31
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
Burdan hamile olanlar yeni bi grup acsinda hamile olanlari oraya transfer edelim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aydır 2. Denemede oldu şüküryaaaa canim cok sevindimmmm. siz ne zamandir istiyordunuz
Ma
Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah bat ne zamandı ne zaman öğrendin![]()
Hayrli olsun canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Gözün aydın sağlıkla gelsin :) belirtilerinden bahseder misin birazAmin çok teşekkür ederim inşallah darısı sizlerin başına![]()
Amin canım inşallah sağolasınTeşekkür ederim canım. Bat 6marttı 2 gün kala öğrendim. Yumurtlamadan 12 gün sonra hayalet bir çizgi ile gördüm. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı vakitte sizlere de nasip etsin inşallah![]()
Gozunuz aydin..Hayirli olsun.Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah..Masallah ne guzel bebeginiz bekletmemis sizi..Benim de bubay 4. denemem..Daha nasip olmadi.Bu ay gecikmem var bir hayli.Bugun test yapacagim..Insallah hayirli haberi alirim.Belirtilerinizden bahsedebilir misiniz?Benim sadece kremsi beyaz bol miktarda akintim var bazen seffaf.Kasiklarima agri giriyor..Islaklik hissediyorum.Adet oldum.zannediyorum ama bakiuorum akinti..2 aydır 2. Denemede oldu şükür![]()
yaaaa biz de yeni basladik canim bunlari duyunca cok seviniyorum.. ne kadar sanslisin :)2 aydır 2. Denemede oldu şükür![]()
Gozunuz aydin..Hayirli olsun.Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah..Masallah ne guzel bebeginiz bekletmemis sizi..Benim de bubay 4. denemem..Daha nasip olmadi.Bu ay gecikmem var bir hayli.Bugun test yapacagim..Insallah hayirli haberi alirim.Belirtilerinizden bahsedebilir misiniz?Benim sadece kremsi beyaz bol miktarda akintim var bazen seffaf.Kasiklarima agri giriyor..Islaklik hissediyorum.Adet oldum.zannediyorum ama bakiuorum akinti..
Teşekkür ederim. Ben akıntımdan anladım öncesinde ki ilişki mi emin değilim sonrasında ki ilişki de olabilir. Zamanı geldiyse mutlaka oluyor. Ben de tam yumurtlama günü olmadı diye umutsuzdum bu ay ama rabbim nasip etti. Umarım en kısa zamanda sana da nasip olur sana ve tüm isteyenlereS Sevoato sağlıkla kucağına al tebrik ederim canm bu ay benm son ilişkim yumurtlamadan 3 gün önce oldu bidaha fırsat olmadı bu aydan umutsuzdum senin yazdıklarını görünce umutlandım. Sen tam tarihinin 20si olduğndan emin misin testle mi takip etmiştin? Demek ki benm için de şans var. Kimisi diyor 2gün bile yaşamaz kimi diyor iyi ortamda 5 gün yaşar doktorlar da bu konuda emin değil sanırım.
yaptim canim hamileyim.Daha az once yaptim.Saniyesinde pozitif cikti.Canım yaptın mı test?
tebriklerrrryaptim canim hamileyim.Daha az once yaptim.Saniyesinde pozitif cikti.