Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 27 mart kızlar regl olmam gereken gün daha yolun başındayım ama okadr sansizimki tam suan değerlendireceğim zaman esim motor kazasi geçirdi parmagini kirdi pazartesi de operasyon yapicaklar bilmiorim nolcak ya uzuldumm🙄

Benimde 27 mart kızlar regl olmam gereken gün daha yolun başındayım ama okadr sansizimki tam suan değerlendireceğim zaman esim motor kazasi geçirdi parmagini kirdi pazartesi de operasyon yapicaklar bilmiorim nolcak ya uzuldumm🙄
Her şeyin başı önce sağlık canım çok geçmiş olsun kalan şeylere çözüm bulunur Allah'ın izniyle. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız hepimiz 🖤

Benim 3 gün oldu biteli adetim başladım , yumurtlama dönemime kadar yapıcam süt maydanoz buharı 3 yada 5 günlük yapılıyor zaten
Bu kürü ne için yapıosunuz kaşıntı içinde yapılabılırmı bende kasıntı oluyor sık sık hamıle kalmaya engel olur mu kı acaba

Bu kürü ne için yapıosunuz kaşıntı içinde yapılabılırmı bende kasıntı oluyor sık sık hamıle kalmaya engel olur mu kı acaba
Canim o kasinti cok kotu bisey ben kac ay cektim. En sonunda saglik ocagina gittim mantar icin fitil yazar misiniz dedim 3 kullanimda gecti cok sukur. Elbette gebelige engel olabilir.

Kaşıntı bendede olmuştu travazol kullandım çok iyi geldi ode enfeksiyona bağlı olabiliyormuş buharın bir zararı yok diye biliyorum deneyebilirsin

Bende ilk aşılamamı dün oldum mart 15i bekliyorum inşallah hepberaber seviniriz :)
Merhaba bana ilk defa pazartesi gunu catlatma ignesi yapilacak. Gobekten igne yapiliyormus. Doktor bana kendin bile yapabilirsin dedi ama biraz tedirginim acikcasi. Kolay bir islem mi? Bir de kimyasal yumurtaya zarar vermez mi :KK43:

Son düzenleme:
Canim o kasinti cok kotu bisey ben kac ay cektim. En sonunda saglik ocagina gittim mantar icin fitil yazar misiniz dedim 3 kullanimda gecti cok sukur. Elbette gebelige engel olabilir.
Ben eylulde dusuk yaptım sanki ondan sonra cok arttı fıtılde kullandım kremmde var suan bişey yok adet olduktan sonra kndılğnden gectı bakalım insallah olmaz tekrar suan yumurtlama haftamdayım

Ovulasyon testı ypan varmı aranzda ve gebelık testıde yapılıomu ovulasyon testlerıyle . netten almayı dsnyrumda
Ben yaptım ovulasyon hatta teste çift çizgi çıkan günün ertesi doktora gittim yumurtaların çatlamış dedi. Demek ki doğru gösteriyor. Ayrıca gebelik de gösteriyor diye okudum. Adete yakın hala düzenli olarak çift çizgi çıkıyorsa gebelik var demekmiş.

Ben yaptım ovulasyon hatta teste çift çizgi çıkan günün ertesi doktora gittim yumurtaların çatlamış dedi. Demek ki doğru gösteriyor. Ayrıca gebelik de gösteriyor diye okudum. Adete yakın hala düzenli olarak çift çizgi çıkıyorsa gebelik var demekmiş.
Adete 5gun kala ovülasyon testi silik çıkıyor bende ihtimal var mıdır

Sipars verdim bakalım salı gunu falan elımde olur herlde deneyecegım aynen gebelık testı olarakda kullnılıoms onuda denerım

Benım bu sabırsızlıgım ne olacak böle ya hiç bi konuda sabrım yok hele bu ccuk meselesınde hiç yok oy oy napsamda bu gunleri çabucak gecrsem daha 18 gün var

Yine kaşıntım başlıo ya bu hafta ymrtlama haftam travazol yada fıtıl kullnsam hamıle kalmama engel olur mu acaba

Back
X