- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 103
- 38
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı...Yok canım cesaret edemedim. Her ay erkenden yapıyorum sonuç hüsran. O yüzden bu ay bekleyeceğim. Erken yapıldığında bazen görülmüyor diyorlar. İnşallah senin de öyledir.
Hayırlısı artık canım..Çok umutlanma canim su bikac gununu rahat gecir insallah vardir ama ☺
Büşra kasım anneliğini kapattık aralığa mi geçtik:)))İnşallah canım hakkımızda hayırlısı...
Kız öyle görünüyor napıyım :)) Kasım olsa iyi olurdu ama hiç olmazsa bu yılın son ayını kaçırmasak bari :)) hayırlısı Allahtan. Sonu hüsranla bitmesi daha kötü canım ya, buna da şükür napalım..Büşra kasım anneliğini kapattık aralığa mi geçtik:)))
Her şeyin başı önce sağlık canım çok geçmiş olsun kalan şeylere çözüm bulunur Allah'ın izniyle. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız hepimizBenimde 27 mart kızlar regl olmam gereken gün daha yolun başındayım ama okadr sansizimki tam suan değerlendireceğim zaman esim motor kazasi geçirdi parmagini kirdi pazartesi de operasyon yapicaklar bilmiorim nolcak ya uzuldumm
Bu kürü ne için yapıosunuz kaşıntı içinde yapılabılırmı bende kasıntı oluyor sık sık hamıle kalmaya engel olur mu kı acabaBenim 3 gün oldu biteli adetim başladım , yumurtlama dönemime kadar yapıcam süt maydanoz buharı 3 yada 5 günlük yapılıyor zaten
Canim o kasinti cok kotu bisey ben kac ay cektim. En sonunda saglik ocagina gittim mantar icin fitil yazar misiniz dedim 3 kullanimda gecti cok sukur. Elbette gebelige engel olabilir.Bu kürü ne için yapıosunuz kaşıntı içinde yapılabılırmı bende kasıntı oluyor sık sık hamıle kalmaya engel olur mu kı acaba
Kaşıntı bendede olmuştu travazol kullandım çok iyi geldi ode enfeksiyona bağlı olabiliyormuş buharın bir zararı yok diye biliyorum deneyebilirsinBu kürü ne için yapıosunuz kaşıntı içinde yapılabılırmı bende kasıntı oluyor sık sık hamıle kalmaya engel olur mu kı acaba
Insallh canim yaa hepp dua ediyorumm hepimiz içinHer şeyin başı önce sağlık canım çok geçmiş olsun kalan şeylere çözüm bulunur Allah'ın izniyle. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız hepimiz
Merhaba bana ilk defa pazartesi gunu catlatma ignesi yapilacak. Gobekten igne yapiliyormus. Doktor bana kendin bile yapabilirsin dedi ama biraz tedirginim acikcasi. Kolay bir islem mi? Bir de kimyasal yumurtaya zarar vermez miBende ilk aşılamamı dün oldum mart 15i bekliyorum inşallah hepberaber seviniriz :)
Ben de 3 aksam tampona adacayi yag dokup yattim. Yapmadigim sey kalmadi resmenBu kürü ne için yapıosunuz kaşıntı içinde yapılabılırmı bende kasıntı oluyor sık sık hamıle kalmaya engel olur mu kı acaba
Ben eylulde dusuk yaptım sanki ondan sonra cok arttı fıtılde kullandım kremmde var suan bişey yok adet olduktan sonra kndılğnden gectı bakalım insallah olmaz tekrar suan yumurtlama haftamdayımCanim o kasinti cok kotu bisey ben kac ay cektim. En sonunda saglik ocagina gittim mantar icin fitil yazar misiniz dedim 3 kullanimda gecti cok sukur. Elbette gebelige engel olabilir.
Ben yaptım ovulasyon hatta teste çift çizgi çıkan günün ertesi doktora gittim yumurtaların çatlamış dedi. Demek ki doğru gösteriyor. Ayrıca gebelik de gösteriyor diye okudum. Adete yakın hala düzenli olarak çift çizgi çıkıyorsa gebelik var demekmiş.Ovulasyon testı ypan varmı aranzda ve gebelık testıde yapılıomu ovulasyon testlerıyle . netten almayı dsnyrumda
Adete 5gun kala ovülasyon testi silik çıkıyor bende ihtimal var mıdırBen yaptım ovulasyon hatta teste çift çizgi çıkan günün ertesi doktora gittim yumurtaların çatlamış dedi. Demek ki doğru gösteriyor. Ayrıca gebelik de gösteriyor diye okudum. Adete yakın hala düzenli olarak çift çizgi çıkıyorsa gebelik var demekmiş.
Sipars verdim bakalım salı gunu falan elımde olur herlde deneyecegım aynen gebelık testı olarakda kullnılıoms onuda denerımBen yaptım ovulasyon hatta teste çift çizgi çıkan günün ertesi doktora gittim yumurtaların çatlamış dedi. Demek ki doğru gösteriyor. Ayrıca gebelik de gösteriyor diye okudum. Adete yakın hala düzenli olarak çift çizgi çıkıyorsa gebelik var demekmiş.
Yumurtlama gunun ne zamandı adete kaç gun kalaydıAdete 5gun kala ovülasyon testi silik çıkıyor bende ihtimal var mıdır
Yumurtlama 24 şubattı. Hiçbirbelirti yok amasilik çizgi adete 5gun kalaYumurtlama gunun ne zamandı adete kaç gun kalaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?