• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ozmut ozmut :anne::halay: çok mutlu oldum güzel yavrunu sağlıkla alırsın inşallah kucağına tavsiyem etrafa çok söylemeyin 12 hafta olana kadar göz nazar çok oluyor,

ozmut ozmut :anne::halay: çok mutlu oldum güzel yavrunu sağlıkla alırsın inşallah kucağına tavsiyem etrafa çok söylemeyin 12 hafta olana kadar göz nazar çok oluyor,
Ben doğururken söyliyim diyom. 🤣🤣 şaka be kendimi kan testiyle yükselmesini takip bile etmeden, davulla zurnayla ilan etmemek için zor tutarım herhalde. 🤣🤣

Nasıl bıraktınız ben hiç bırakmak için niyetlenmedim bile 😭

Benim de 1 ayı yeni doldurdum ama sanki hep oruç tutuyormuşum da iftarı bekliyormuşum gibi oluyor:KK14:
Ben de aynen 1 ayı yeni doldurdum. Bazı sigaraladın kokusu güzel geliyo,bazen de rahatsız oluyorum. Rahatsız olunca çok mutlu oluyorum. 🤣🤣

Mentollü içiyordum. Sonra onlar yasaklanınca 2 ay kadar incelerden içtim sonra tamamen kurtuldum. Eski zevki alamadigim icin.

Ben doğururken söyliyim diyom. 🤣🤣 şaka be kendimi kan testiyle yükselmesini takip bile etmeden, davulla zurnayla ilan etmemek için zor tutarım herhalde. 🤣🤣
Arkadaşım hemen söyledi sevinçler sağa sola gerçekten de nazar mı oldu nasip mi o kadardı bilmem de düşük yaptı 2 gün sonra sonraki gebeliğini kimseye söylemedi 3-4 ay tedbirli davrandı sanırım :KK51:

Arkadaşım hemen söyledi sevinçler sağa sola gerçekten de nazar mı oldu nasip mi o kadardı bilmem de düşük yaptı 2 gün sonra sonraki gebeliğini kimseye söylemedi 3-4 ay tedbirli davrandı sanırım :KK51:
Dogru söyluyosun canım 12 haftaliga kadar soylenmemeli. 🤗

Valla slim kullanıyordum zaten 5 tane falan en fazla ama çevremdeki karınlar bir bir kanser olmaya başlayınca kendime oğluma nasıl yapayım bunu dedim gaz verdim kendi kendime ve şükür bıraktım ama her an içecekmişim gibi :işsiz:

Valla slim kullanıyordum zaten 5 tane falan en fazla ama çevremdeki karınlar bir bir kanser olmaya başlayınca kendime oğluma nasıl yapayım bunu dedim gaz verdim kendi kendime ve şükür bıraktım ama her an içecekmişim gibi :işsiz:
Bulasmicaz tekraaar. :KK20:

Bende düşünüyorum canım inşallah nasip olursa bu ay denedik ama yumurtlama döneminde değildik 7 gün oldu dün test yaptım maalesef ki negatif 😣 şimdi doktor adetimi düzene sokmak için ilaç verdi o ilacı 10 gün kullanacağım haftaya pazar günü kesiyorum ilacı insalalh ondan sonra adet olursam planlıyorum 🙈🙈🧿

Back