Zaten öyle deniliyor diye ümitlenmiyim diyorumInşallah. Bat 9 mart benim. Adet olacakmışım gibi ağrı var dünden beri, bugün iyice arttı. Ama adetle hamilelik belirtileri aynı diyorlar. Göreceğiz
4 5 gün önce bıçak saplantısı gibi sancı bende de vardı o geçti şimdilik. Ama lekelenme gogus ağrısı vs hiçbiri olmadıZaten öyle deniliyor diye ümitlenmiyim diyorumağrılar bir haftadır hiç geçmedi bugün sol kasığımdan bıçak gibi girip çıktı bir kaç kez. Akşamdan beride müthiş bi şişkinlik ve gaz var. Birşeyler geliyor ama neyyy? keşke zamanı ileri alsak sihirli annemdeki gibi
Amin kuzum çok sağol darısı tüm isteyenlere inşallah tez zamandaSağlıkla al kucağına inşallah hayırlı olsun
Maşallah iki kişi mi çöktü bu ay şuana kadar
Maşallahhh gerçekten mii
Ya sen topiğini ihmal ediyosun bacııım.Maşallahhh gerçekten miitebrikler kızlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah ❤ ❤ ❤
Kız valla bir kere girmesem bildirim artık gelmiyor öyle kaçıyor işte. Burada sen varsın gözüm arkada kalmıyorYa sen topiğini ihmal ediyosun bacııım.Ama korkma ben hep burdayım.
Hayırlı bebişler miiMerhaba arkadaşlar herkese hayırlı bebisler diliyorumbu ay bende Allah'ın izniyle yakindan takip edip deniycem kağıt kalem not tutuyorum son adet tarihim 27 Şubat şuan adetten sonra 10.gun ama kasik ağrım var dün ile bugün yumurtlama mi oluyor dersiniz hiç takip etmemiştim o yüzden pek bilemiyorum ,ins bu ay isteyen herkes hayırlı haberler alırlar
Hayırlı bebişler miiınşallah canım. Kağıt kalemle ne notu tutuyon bacım.
Canım ovulasyon testi al. Prigramlar filan hikaaye. Ben de bu ay olmazsa alicam. Simdiye kadar doktora yaptiriyordum yumurta takibini.O işin esprisi ama bir program var olasılığı yüksek günleri gösteriyor onları not aldım telefona
İnşallah olur canım, ilk hamileligimde ovulasyon testi kullandım ama iki koyu rengi bir türlü tutturamamistim günleri değerlendirmiştir ve hamile kalmıştım aklima geldi almadım bende bu ay olmazsa diğer ay test denerimCanım ovulasyon testi al. Prigramlar filan hikaaye. Ben de bu ay olmazsa alicam. Simdiye kadar doktora yaptiriyordum yumurta takibini.
Olur da gerek kalmaz inşallah. Bat ne zaman?İnşallah olur canım, ilk hamileligimde ovulasyon testi kullandım ama iki koyu rengi bir türlü tutturamamistim günleri değerlendirmiştir ve hamile kalmıştım aklima geldi almadım bende bu ay olmazsa diğer ay test denerim
Bat 27 Mart , şuan 10.gun ovulasyon dönemine giriyorumOlur da gerek kalmaz inşallah. Bat ne zaman?
İlk hamılelıgım 1 Yıl sonra oldu onda cok stres yapıyodum gercekten 15 gun kala baslıyordum test yapmaya bır sıkıntımızda yoktu ama 1 yıl beklettı bızı ıns bu cok bekletmeden gelır bırde aylar gectıkce daha sabırsızlasır ınsan ıster ıstemzStres zaten en büyük düşman vücuduna hepimiz yapıyoruz eğer çok şüphelendiysen yap ama stres yüzünden gecikme yaşadıkça umutlaniyoruz
Gel bacım gel, hoşgeldinIyi akşamlar benide alın aranıza :)
Hoş geldin cnm Rabbim size de bizede en yakın zamanda nasip etsin inşallahAsbei merhabalar ben de aranıza katılsam olur mu. Zamansız plansız bir şekilde karar verdik eşimle. 1 çocuğum var. Ondan sonra da 3 düşük yaptım peşpeşe. 1.5 yil aradan sonra tekrar denemek istedik Allah'ın izniyle.
Bat 22 mart
Gel takıl sende canım serbest bi topik burası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?