Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ozmut çok mutlu oldum güzel yavrunu sağlıkla alırsın inşallah kucağına tavsiyem etrafa çok söylemeyin 12 hafta olana kadar göz nazar çok oluyor,

ozmut çok mutlu oldum güzel yavrunu sağlıkla alırsın inşallah kucağına tavsiyem etrafa çok söylemeyin 12 hafta olana kadar göz nazar çok oluyor,
Ben doğururken söyliyim diyom. şaka be kendimi kan testiyle yükselmesini takip bile etmeden, davulla zurnayla ilan etmemek için zor tutarım herhalde.

Nasıl bıraktınız ben hiç bırakmak için niyetlenmedim bile

Benim de 1 ayı yeni doldurdum ama sanki hep oruç tutuyormuşum da iftarı bekliyormuşum gibi oluyor
Ben de aynen 1 ayı yeni doldurdum. Bazı sigaraladın kokusu güzel geliyo,bazen de rahatsız oluyorum. Rahatsız olunca çok mutlu oluyorum.

Mentollü içiyordum. Sonra onlar yasaklanınca 2 ay kadar incelerden içtim sonra tamamen kurtuldum. Eski zevki alamadigim icin.

Ben doğururken söyliyim diyom. şaka be kendimi kan testiyle yükselmesini takip bile etmeden, davulla zurnayla ilan etmemek için zor tutarım herhalde.
Arkadaşım hemen söyledi sevinçler sağa sola gerçekten de nazar mı oldu nasip mi o kadardı bilmem de düşük yaptı 2 gün sonra sonraki gebeliğini kimseye söylemedi 3-4 ay tedbirli davrandı sanırım

Arkadaşım hemen söyledi sevinçler sağa sola gerçekten de nazar mı oldu nasip mi o kadardı bilmem de düşük yaptı 2 gün sonra sonraki gebeliğini kimseye söylemedi 3-4 ay tedbirli davrandı sanırım
Dogru söyluyosun canım 12 haftaliga kadar soylenmemeli.

Valla slim kullanıyordum zaten 5 tane falan en fazla ama çevremdeki karınlar bir bir kanser olmaya başlayınca kendime oğluma nasıl yapayım bunu dedim gaz verdim kendi kendime ve şükür bıraktım ama her an içecekmişim gibi

Bulasmicaz tekraaar.

Bende düşünüyorum canım inşallah nasip olursa bu ay denedik ama yumurtlama döneminde değildik 7 gün oldu dün test yaptım maalesef ki negatif şimdi doktor adetimi düzene sokmak için ilaç verdi o ilacı 10 gün kullanacağım haftaya pazar günü kesiyorum ilacı insalalh ondan sonra adet olursam planlıyorum

İnşallah güzel sonucu alırız
Inşallah. Bat 9 mart benim. Adet olacakmışım gibi ağrı var dünden beri, bugün iyice arttı. Ama adetle hamilelik belirtileri aynı diyorlar. Göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…