Ben doğururken söyliyim diyom.ozmut çok mutlu oldum güzel yavrunu sağlıkla alırsın inşallah kucağına tavsiyem etrafa çok söylemeyin 12 hafta olana kadar göz nazar çok oluyor,
Ne güzel bırskmışsın işte bakma sen o emojiyeŞu sigaralı emojiyi yasaklıcam. 4.murat misali. Yeni bıraktım sayılır hala debeleniyorum.
Benim de 1 ayı yeni doldurdum ama sanki hep oruç tutuyormuşum da iftarı bekliyormuşum gibi oluyorŞu sigaralı emojiyi yasaklıcam. 4.murat misali. Yeni bıraktım sayılır hala debeleniyorum.
Ben de aynen 1 ayı yeni doldurdum. Bazı sigaraladın kokusu güzel geliyo,bazen de rahatsız oluyorum. Rahatsız olunca çok mutlu oluyorum.Benim de 1 ayı yeni doldurdum ama sanki hep oruç tutuyormuşum da iftarı bekliyormuşum gibi oluyor
Mentollü içiyordum. Sonra onlar yasaklanınca 2 ay kadar incelerden içtim sonra tamamen kurtuldum. Eski zevki alamadigim icin.Nasıl bıraktınız ben hiç bırakmak için niyetlenmedim bile
Arkadaşım hemen söyledi sevinçler sağa sola gerçekten de nazar mı oldu nasip mi o kadardı bilmem de düşük yaptı 2 gün sonra sonraki gebeliğini kimseye söylemedi 3-4 ay tedbirli davrandı sanırımBen doğururken söyliyim diyom.şaka be kendimi kan testiyle yükselmesini takip bile etmeden, davulla zurnayla ilan etmemek için zor tutarım herhalde.
Bende mentollü içiyordum zevk vermiyor şimdiki ama içiyorum maalesefMentollü içiyordum. Sonra onlar yasaklanınca 2 ay kadar incelerden içtim sonra tamamen kurtuldum. Eski zevki alamadigim icin.
Dogru söyluyosun canım 12 haftaliga kadar soylenmemeli.Arkadaşım hemen söyledi sevinçler sağa sola gerçekten de nazar mı oldu nasip mi o kadardı bilmem de düşük yaptı 2 gün sonra sonraki gebeliğini kimseye söylemedi 3-4 ay tedbirli davrandı sanırım
Valla çok para o da fena. Esim hasta oldu cok fena o ara o birakti dedim bu birakmisken ben de birakayim yoksa hic yapamam.Bende mentollü içiyordum zevk vermiyor şimdiki ama içiyorum maalesef
Valla slim kullanıyordum zaten 5 tane falan en fazla ama çevremdeki karınlar bir bir kanser olmaya başlayınca kendime oğluma nasıl yapayım bunu dedim gaz verdim kendi kendime ve şükür bıraktım ama her an içecekmişim gibiNasıl bıraktınız ben hiç bırakmak için niyetlenmedim bile
Bulasmicaz tekraaar.Valla slim kullanıyordum zaten 5 tane falan en fazla ama çevremdeki karınlar bir bir kanser olmaya başlayınca kendime oğluma nasıl yapayım bunu dedim gaz verdim kendi kendime ve şükür bıraktım ama her an içecekmişim gibi
Ben hamile kalınca bırakırım ancaBulasmicaz tekraaar.
Yakınmış batlarimiz@mayasiz senle bi 10 martı edemedik
İnşallah güzel sonucu alırızYakınmış batlarimiz
Inşallah. Bat 9 mart benim. Adet olacakmışım gibi ağrı var dünden beri, bugün iyice arttı. Ama adetle hamilelik belirtileri aynı diyorlar. Göreceğizİnşallah güzel sonucu alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?