• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım fotoyu negatif yapınca belirsiz bi çizgi çıkıyor sanki yani ben gördüm seni umutlandırmak istemem ama yarın sabah ilk idrarınız bidaha yap istersen
Bat günümde yapıcam canım bende çok silik gördüm gibi hayırlısı artık 😘

Bende çarşamba perşembe cuma cumartesi dört gün arka arkaya oldu bu sırada yumurtlama oldu her gün ilişki sperm açısından kötü olur mu bilemedim umarım tutmuştur
En alttaki en koyu olan perşembe gününe ait arkadaşlar
Her doktor farklı birşey söylüyor bununla ilgili, kimisi gün aşırı diyor kimisi hergün diyor. Tutacağı varsa tutuyor yani inşallah🙏🏻Allah’ım bizi de görsün emeklermizi boşa çıkarmasın. Ben de 17 martta klomene başlayacağım inşallah, bu ay korundum kist olduğu için, regl olmayı bekliyorum

Bat günümde yapıcam canım bende çok silik gördüm gibi hayırlısı artık 😘
en güzeli beklemek çok zor biliyorum bende dün piki gördüm değerlendirdik bugün silinmişti sarım çatladı bugünde degerlendircem sonra bende beklemedeyim en zor yerine geldim yani :işsiz:

Aleykum selam canım napalim bekliyoruz hem güzel haberler almayı hem de Allah nasip ederse güzel haberler vermeyi :emir_bebek:
sen nasilsin 😊
4 günlük yatılı misafir vardı bide yarın yine misafir var baya bi temizlik yapmam lazım ama hala oturuyorum 😁 inşallah hepimiz güzel haberi veririz aminnnn

Kızlar birşey sorucam ayıptır sorması da aşılama olduğumuz zaman eşimizle o gün veya sonra ilişkiye girebiliyor muyuz sakıncası var mi hani belki tutma olasılığı yükselsin diye

Ilk ayım oldugu için cok stres yapmıyorum aslında hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Yalniz ben yenı oldugum için su mesaj atma olayını tam beceremıyorum yanlıs bıseyler yapıyosam kusura bakmayın

Back