- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1
- 1.819
- 333
Bat günümde yapıcam canım bende çok silik gördüm gibi hayırlısı artıkcanım fotoyu negatif yapınca belirsiz bi çizgi çıkıyor sanki yani ben gördüm seni umutlandırmak istemem ama yarın sabah ilk idrarınız bidaha yap istersen
Her doktor farklı birşey söylüyor bununla ilgili, kimisi gün aşırı diyor kimisi hergün diyor. Tutacağı varsa tutuyor yani inşallahBende çarşamba perşembe cuma cumartesi dört gün arka arkaya oldu bu sırada yumurtlama oldu her gün ilişki sperm açısından kötü olur mu bilemedim umarım tutmuştur
En alttaki en koyu olan perşembe gününe ait arkadaşlar
en güzeli beklemek çok zor biliyorum bende dün piki gördüm değerlendirdik bugün silinmişti sarım çatladı bugünde degerlendircem sonra bende beklemedeyim en zor yerine geldim yaniBat günümde yapıcam canım bende çok silik gördüm gibi hayırlısı artık
Degerlendirmelere başladım günleri stresli cam silmem lazım ay diyorum acaba bir şey olur mu.Selam aleyküm kızlar nasılsınız?
Benimde yarın kalabalık miafirim var temizlik yapıcam korkuyorum kuzenimi çağırdım yardımaDegerlendirmelere başladım günleri stresli cam silmem lazım ay diyorum acaba bir şey olur mu.
Aleykum selam canım napalim bekliyoruz hem güzel haberler almayı hem de Allah nasip ederse güzel haberler vermeyiSelam aleyküm kızlar nasılsınız?
Aaay ne yapsak ne yapsak.Benimde yarın kalabalık miafirim var temizlik yapıcam korkuyorum kuzenimi çağırdım yardımagünlerde geçmiyor sanki
4 günlük yatılı misafir vardı bide yarın yine misafir var baya bi temizlik yapmam lazım ama hala oturuyorumAleykum selam canım napalim bekliyoruz hem güzel haberler almayı hem de Allah nasip ederse güzel haberler vermeyi
sen nasilsin
10 tane test alıp hergün yapıp çıkmadı diye sinir olalım en sonda pozitif görüp şükredelim nasıl fikir?Aaay ne yapsak ne yapsak.
4 tane var şu an bende10 tane test alıp hergün yapıp çıkmadı diye sinir olalım en sonda pozitif görüp şükredelim nasıl fikir?
Ben de 3 tane biri erken gebelik 2 si normal4 tane var şu an bende
En erken gebelik testi ile 5-6 gün kala yapabilirsin ama bence yapma hayal kırıklığı olunca toparlanamayip stres yaşıyoruz
20 tane aldım10 tane test alıp hergün yapıp çıkmadı diye sinir olalım en sonda pozitif görüp şükredelim nasıl fikir?
Stres zaten en büyük düşman vücuduna hepimiz yapıyoruz eğer çok şüphelendiysen yap ama stres yüzünden gecikme yaşadıkça umutlaniyoruzIlk ayım oldugu için cok stres yapmıyorum aslında hayırlısı olsun hepimizin hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?