- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
Evet kuzum idrardan sonra kan verdim hemenR Rainbow3461 canım sen kan testi yaptırdın mı?
Oh oh şükür ben senin kan verdiğini göremedim de aklıma takıldı. Hadi tekrar hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla gelsin.Evet kuzum idrardan sonra kan verdim hemen❤
Çok sağol kuzum ❤
Çok şükür kuzumOh oh şükür ben senin kan verdiğini göremedim de aklıma takıldı. Hadi tekrar hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla gelsin.
Amin aminNe güzel böyle haberler yaaaa, daha çok gelsin daha çok
Yaaa canımm çok teşekkür ederimmm
miyuuu cnm sen napıyorsun
İyiyim kuzum perşembe çatlamıştı değerlendirdik, güzel haberlerle iyice gaza geldim yineeemiyuuu cnm sen napıyorsun
gordumİyiyim kuzum perşembe çatlamıştı değerlendirdik, güzel haberlerle iyice gaza geldim yineee
Olucak olucak görücez o pozitiflerigordum
Hadi darısı başımıza
inşalalhOlucak olucak görücez o pozitifleri
InşallahOlucak olucak görücez o pozitifleri
Bende naaipse mart ayında hamilelik düşünüyorum amaSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
@hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
merve 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
R Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
R ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
-bridget- 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
@Vazelin005 19 mart
@BYV 9 mart
@Hanimhanmck 30 mart
@_Lila 27 mart
@Cernac 20 mart
@MelodiXX 28 mart
@zeyoo91 24 mart
@brcnyldz13 15 mart
@bsr0745 10 mart
@Hayalmeyal3 20 mart
@Gulcan2904 12 Mart
Karagullu 21 mart
Canım benim çok tebrik ederim Allahim sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallahHayırlı olsun canım
Ben bugüne kadar hep uygulamadan hesapladım yumurtlama zamanlarımı ve yaklaşık 1-1.5 hafta içinde iki güne bir ilişki oldu. Bu ay ilk kez ovulasyon testi aldım,yumurtlama zamanını göreyim 3 4 kez ve gün aşırı yapmayı planlıyorumKızlar siz yumurtlama olduğu zaman kaç günü değerlendiriyor sunum ve de gün aşırı mı mesela
Bende çarşamba perşembe cuma cumartesi dört gün arka arkaya oldu bu sırada yumurtlama oldu her gün ilişki sperm açısından kötü olur mu bilemedim umarım tutmuşturBen bugüne kadar hep uygulamadan hesapladım yumurtlama zamanlarımı ve yaklaşık 1-1.5 hafta içinde iki güne bir ilişki oldu. Bu ay ilk kez ovulasyon testi aldım,yumurtlama zamanını göreyim 3 4 kez ve gün aşırı yapmayı planlıyorum
İnşallah tutmuştur ve yakın zamanda güzel haberi alırız sizdenBende çarşamba perşembe cuma cumartesi dört gün arka arkaya oldu bu sırada yumurtlama oldu her gün ilişki sperm açısından kötü olur mu bilemedim umarım tutmuştur
En alttaki en koyu olan perşembe gününe ait arkadaşlar
İnşAllah canım hepimiz güzel haberler veririzİnşallah tutmuştur ve yakın zamanda güzel haberi alırız sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?