• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittigidiyor n11 den innovita almanızı tavsiye ederim çubuk testler daha güvenilir bence. Hem de eczaneye göre çok çok daha uygun
Haklisiniz ama ben onlarda goremiyorum ki cubuk yine ama arti med ve mirateck de goruyorjn onu yapinca gebe kaldim sogamadi melwklerim ama cok guzel yakaladim 2 mart adet gunum kizlar yapar foto atarım insallah

Yarın tam pik olur
KIZlar günaydın bugün sanırım pik gördümmm 🤣
A1E94A17-0325-4477-97A7-71D0BAC83025.jpeg

Selam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık 🤗
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım 🤗
Bende hsg cektirdim caesamba gunu bir vucuk senedir denememize ragmen muyordu iki tupumde tikaliymis eger bu ay laporoskobi ile acilirsa vende mart ayinda gebelik planliyorum

Benim de mart 26 bat, bu ay daha olmadım ama gebelik testi negatif olmayı bekliyorum

bende geldim.. perşmbe sperm testimiz var sonucmmz iyi çkarsa ovulasyon testini alıyorum ilk kez deneyeceğim.. 2.5 yıllık evliyim hiç korunmadım sıfır gebelik.. şayetnsonucumuz iyi çkmazsa artk buraya yazarım yinr :/

bende geldim.. perşmbe sperm testimiz var sonucmmz iyi çkarsa ovulasyon testini alıyorum ilk kez deneyeceğim.. 2.5 yıllık evliyim hiç korunmadım sıfır gebelik.. şayetnsonucumuz iyi çkmazsa artk buraya yazarım yinr :/

Back