- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
Aynen bende öyle dedim fay hattı yok güyyaKonya ha, orası en güvenli yer derler bir de. Orada bile oluyorsa vay bizim halimize. İstanbul’dayım ben de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende öyle dedim fay hattı yok güyyaKonya ha, orası en güvenli yer derler bir de. Orada bile oluyorsa vay bizim halimize. İstanbul’dayım ben de.
Geçmiş olsun canim yaaKorkmuş vaziyette yatakta oturuyorum deprem oldu da birazcık. Sen nasılsın?
Hoş geldinSelam kızlar bat 20 mart regliyim şu an. Biter bitmez ovulasyon testiyle mart ayı için devam.
Haklisiniz ama ben onlarda goremiyorum ki cubuk yine ama arti med ve mirateck de goruyorjn onu yapinca gebe kaldim sogamadi melwklerim ama cok guzel yakaladim 2 mart adet gunum kizlar yapar foto atarım insallahGittigidiyor n11 den innovita almanızı tavsiye ederim çubuk testler daha güvenilir bence. Hem de eczaneye göre çok çok daha uygun
KIZlar günaydın bugün sanırım pik gördümmmYarın tam pik olur
Aynen şu an tam pik olmus silikleşene kadar devam edin teste.. Bugun degerlendırme de olsunKIZlar günaydın bugün sanırım pik gördümmm Eki Görüntüle 2595307
Tmmmdır canımAynen şu an tam pik olmus silikleşene kadar devam edin teste.. Bugun degerlendırme de olsun
Yapsak iyi olur aslındw birbirimizden haberli oluruzBat listesi yapsak mı acaba?
Aynen... Benimde 20 si bakalım neler olacak yakınız birbirimizeYapsak iyi olur aslındw birbirimizden haberli oluruz
Hayırlısı canimmAynen... Benimde 20 si bakalım neler olacak yakınız birbirimize
Bende hsg cektirdim caesamba gunu bir vucuk senedir denememize ragmen muyordu iki tupumde tikaliymis eger bu ay laporoskobi ile acilirsa vende mart ayinda gebelik planliyorumSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım