• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olacak inşallah cnm 🥰. Ya bu eski kadınlar kocalarına sarılsa hamile kalıyordu şimdikiler neden bu kadar zor oldu ki. Bence hep ilaçlı gdo lu yiyeceklerden 😓😓 ne yediğimiz belli değil mübarek
Aynen öyle canım. Nasip ya her seyin bollugundayız illa ki bir seyle imtihan olmamız gerekiyor. 🤷🏻‍♀️

Ben halimden memnunum çok şükür 🤭 iyiki erken evlenmişm çocuklarımla aramda çok fark olmamış olacak 😊🤗
Valla ben erken evliliklere şidddetle karşı çıkanlardanım. Sen akıllıymışsın ilerletebilmişsin belki ama çoğu daha kendini tanımadan karakteri oturmadan bi ton sorumluluğa giriyor sonra da patlıyo bi yerde. O arada çocuk da olmuş oluyo sonra düşüyolar bdvye. Aman aman senin aile huzurunu Allah bozmasın. :nazar: Ama çoğunluk sıkıntılı

olur gider ya üzülme rabbimin bi bildiği vardır inş sende bu Ay hamiş kalırsın 🤗
Ay iş herkesden mutlu haberler alırız bu Ay baya bisiler yapcam ben bakalım ovu testi incir kürü hatta becerebilirsem ateş olcumude yapcam 😁

Valla ben erken evliliklere şidddetle karşı çıkanlardanım. Sen akıllıymışsın ilerletebilmişsin belki ama çoğu daha kendini tanımadan karakteri oturmadan bi ton sorumluluğa giriyor sonra da patlıyo bi yerde. O arada çocuk da olmuş oluyo sonra düşüyolar bdvye. Aman aman senin aile huzurunu Allah bozmasın. :nazar: Ama çoğunluk sıkıntılı
Allaha şükür bi sorun olmadı iyiki evlenmişm diyorum saol cnm 🥰 🥰

30 yaşındayım 3 yaşında bi oğlum var. Mart ve mayis harici hamile kalırsam bu yıl hep erkek görünüyo da cin takvimine gore o yüzden sordum doğru mu acaba
Benim biri doğru biri yanlış çıkıyor malesef

30 yaşındayım 3 yaşında bi oğlum var. Mart ve mayis harici hamile kalırsam bu yıl hep erkek görünüyo da cin takvimine gore o yüzden sordum doğru mu acaba
[/QUOT
Çevremde 2 kişide tuttu ne kadar doğru tartışılır yüzde 50 şansımız var. Bende 6 ay kız 6 ay erkek çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Çevremde 2 kişide tuttu ne kadar doğru tartışılır yüzde 50 şansımız var.Bende 6 ay kız 6 ay erkek çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Back