Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elimin altında bulunsun diye 20 gebelik testi aldım elimde biraz ovi test vardı 10 tane de ekledim. Allah'tan gelen kargonun üstünde ne olduğu yazmıyor rezil olmuştum komşuya

Ben de almak istiyorum ama her gün yapıp yapıp dellenmek istemiyorum yumurtlama geçsin ondan şöyle regle yakın alayım diyorum bari 3-4 gün kala başlarım yapmaya

Rüyamda zaten test yapıyordum bı de dijitalmiş bak hele normali bitti dijitali kaldı
O da negatifti
Ben ilk aylardan böyleysem sonumuz hayrolsun

Ben de almak istiyorum ama her gün yapıp yapıp dellenmek istemiyorum yumurtlama geçsin ondan şöyle regle yakın alayım diyorum bari 3-4 gün kala başlarım yapmaya
Ya maliyeti aza indirdim sürekli bide eşimden istiyordum yazik utana sıkıla alıyordu evde bulunsun yapar geçerim stresi daha beter

Ya maliyeti aza indirdim sürekli bide eşimden istiyordum yazik utana sıkıla alıyordu evde bulunsun yapar geçerim stresi daha beter
Bence de en güzeli 5 lira 5 lira derken eczanelere gidiyor para böyle epey uygun oluyor baktım ben de
İnşallah ilk testten pozitifi görürüz de diğerlerine gerek kalmaz

Merhaba kızlar benim de bat 17 mart inşallah bu ay ben de u kervana katılırım

valla canım onu bende anlamıyorum yada mart ayında hamile kalmayı planlıyorum diyip hamile kalanlara
Bende ilk denemede hamile.kalmistm.cnm kızıma bu seferde yeni başladık bakalım nasip.ne zman olursa o zamn olur da bazılarını çabuk hamile kalıyor cnm genetik genelde benim annemde bütün kardeşlerime ilk denemede kalmış inş hepimize nasip etsin Allah

Şimdi böyle çok aldiniz ya kesin hamile.kalirsiniz görürsünüz gerk kalmaz yapmaya da inşallah

inşallah canım isteyen herkese nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…