Bütün belirtileri yaşadım geçen ay noldu kimyasalKızlar bişey dicem hani diyorsunuz ya her ay belirti yaşıyorum ama regl geliyor diye. Ben bunu çok merak ediyorum mesala neler oluyo? Benimde belirtilerim var ama sonu hüsran olmasından korkuyorum
Batım yarındı ama ben bugün oldumNare naptin canim bat in ne zaman benim bat bugündü ama olmadım ama karnim cok ağrıyor galiba yarina olurum
İnşaallah adet olmassın canımNare naptin canim bat in ne zaman benim bat bugündü ama olmadım ama karnim cok ağrıyor galiba yarina olurum
Çok İstediğimiz için mi böyle oluyo acabaKasıklarda ağrı, arada baş dönmesi, gereksiz yere mide bulanması. Akıntıda hareketlilik. Ateş basması. Allah ne verdiyse.
hayırlısi olsun cnmYek yumurta vardı kendim kafama göre değerlendiricem.
Benimde yumurtlamadan bi hafta sonra göğüslerim dolgunlaştı. Arada kasığımda batmalar var,göğsümde ağrı oluyo,uyku hali sık sık lavaboya gitme varKızlar bütün belirtiler inanın psikolojik çünkü hamilelikte en erken belirtiler 6. Haftada başlıyor. Ama vücudunu tanıyan kadınlar belki daha erken anlayabilir farklılığı. Mesela benim 2 hamileliğimde de yumurtlamadan 1 hafta sonra direk göğüslerim bomba gibi oluyor normalde adete bikaç gün kala olur.
Benim memelere 1 milim fark olsa hemen anlarım minicikler çünküKızlar bütün belirtiler inanın psikolojik çünkü hamilelikte en erken belirtiler 6. Haftada başlıyor. Ama vücudunu tanıyan kadınlar belki daha erken anlayabilir farklılığı. Mesela benim 2 hamileliğimde de yumurtlamadan 1 hafta sonra direk göğüslerim bomba gibi oluyor normalde adete bikaç gün kala olur.
Aynenn ben cok kiucukkk bende hep derler ya elleyince buyur bende ellerim benim adam kari manyadin mi kendini niye taciz ediyorsun derBenim memelere 1 milim fark olsa hemen anlarım minicikler çünkü
Yalan ya hep
Aynenn ben cok kiucukkk bende hep derler ya elleyince buyur bende ellerim benim adam kari manyadin mi kendini niye taciz ediyorsun der
Regli oldun mu canım senBu ilk günden hamile kalanlara nasil şaşırıyorum ya . Bir de korunup hamile kalanlarabiz o kadar çaba elde var sıfır
Ben yeni öğrendim. Her öğrendiğimi de paylaşmaya çalışıyorum. Allah kabul buyursun dualarımızı inşallah.Adetim bitince okucam
kist varsa lh yuksekmi cikiuor hepPolikistik over olanlar ovulasyon testi yapmayın bence gerçek değil sonuç lh hep var ve yüksek test yanıltıcı iki aydır yapıyorum yumurtlama çatlama oluyo sonuç yok daha da yapmicam
kist varsa lh yuksekmi cikiuor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?