Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey dicem hani diyorsunuz ya her ay belirti yaşıyorum ama regl geliyor diye. Ben bunu çok merak ediyorum mesala neler oluyo? Benimde belirtilerim var ama sonu hüsran olmasından korkuyorum
Bütün belirtileri yaşadım geçen ay noldu kimyasal valla artık belirti umrumda bile değil.

Kızlar bütün belirtiler inanın psikolojik çünkü hamilelikte en erken belirtiler 6. Haftada başlıyor. Ama vücudunu tanıyan kadınlar belki daha erken anlayabilir farklılığı. Mesela benim 2 hamileliğimde de yumurtlamadan 1 hafta sonra direk göğüslerim bomba gibi oluyor normalde adete bikaç gün kala olur.

Benimde yumurtlamadan bi hafta sonra göğüslerim dolgunlaştı. Arada kasığımda batmalar var,göğsümde ağrı oluyo,uyku hali sık sık lavaboya gitme var sabah uyandıgımda midem çok rahatsız şekilde uyanıyom bulancak gibi. İnşallah psikolojik değildir yoksa belirti aramam daha

Benim memelere 1 milim fark olsa hemen anlarım minicikler çünkü

Polikistik over olanlar ovulasyon testi yapmayın bence gerçek değil sonuç lh hep var ve yüksek test yanıltıcı iki aydır yapıyorum yumurtlama çatlama oluyo sonuç yok daha da yapmicam

Polikistik over olanlar ovulasyon testi yapmayın bence gerçek değil sonuç lh hep var ve yüksek test yanıltıcı iki aydır yapıyorum yumurtlama çatlama oluyo sonuç yok daha da yapmicam
kist varsa lh yuksekmi cikiuor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…