Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey dicem hani diyorsunuz ya her ay belirti yaşıyorum ama regl geliyor diye. Ben bunu çok merak ediyorum mesala neler oluyo? Benimde belirtilerim var ama sonu hüsran olmasından korkuyorum

Kızlar bişey dicem hani diyorsunuz ya her ay belirti yaşıyorum ama regl geliyor diye. Ben bunu çok merak ediyorum mesala neler oluyo? Benimde belirtilerim var ama sonu hüsran olmasından korkuyorum
benim bulantım oldu tansiyonum düştü kasık ağrılarım meme hassasiyeti hepsi oldu ama adet oldum sonunda tabi herkesin böyle olacak diye bişey yok canım..

Bu ay adet belirtilerimin beni kandırmasına izin vermicem..belim istediği kadar ağrısın göğsüm sızım sızım sızlasın..kasıklarım batsın dursun erken gebelik testi yaptım hamile değilim işte.

Kasıklarda ağrı, arada baş dönmesi, gereksiz yere mide bulanması. Akıntıda hareketlilik. Ateş basması. Allah ne verdiyse.

Kizlar acayip midem bulaniyor saat basi acikiyorum rahimme sanci girip cikiyor sol kasigimdaki sancikar hayla var sadce sol kasikgima agri giriyor belim agriyor bobrek olan yerlerime sanci giriyor 2 gundur su gbi akintim vardi hayla devam ediyor su gbi bembeyaz ellimle bakiyorm da ozman beyazlik oldgu belli karnimin alt tarfi sanciyor klomen ne hale soktun hic bir belirti yasamayan ben bu ay cok yasadim hic hisettmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…