Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
azracım sen benim eklemismiydin bat 24 mart Asbei

Kızlar ben bu ay için ilaç tedavisine başlayacaktım, bugün reglimin 4. günü doktora gittim rahmimin 3 çizgi halinde gözüktüğünü söyledi. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum ama gebelik testi istedi gördüğün adet kanaması olmayabilir dedi. Hcg testi verdim, adetim de bu ay sadece 1 gün ped dolduracak kadar geldi nerdeyse kesilmiş halde şuan. Sizce bu şekilde gebelik mümkün olabilir mi?

Üstüne görmüş olabilirsin gebelik sozkonusu olabilir Dr demek ki şüphelenmis

Kızlar benim ovulasyon testim 3 gündür sürekli pik çıkıyordu bugün doktora gittim 3,5 cm folikül kistin var dedi yumurta fazla büyüyüp kiste dönmüş. Bu ay benden ümit yok yani

Kızlar benim ovulasyon testim 3 gündür sürekli pik çıkıyordu bugün doktora gittim 3,5 cm folikül kistin var dedi yumurta fazla büyüyüp kiste dönmüş. Bu ay benden ümit yok yani
Hayırlısı olsun cnm üzülme

Ümit etmediğiniz ayda oluyor diyorlar ya kuzum bence o ay bu ay
Geçmiş olsun bu arada

Dr şüphelendiyse vardır belki bebiş. Kanama da belki yerleşme kanaması olabilir sonucun ne zaman çıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…