- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
Yok kız beklemiş sıkışık idrarla yapman lazımAma kuzum gelince testi yapıyorum bende
Seni yazmıştık kızBen 5 mart
Yarına bekleteyim o zaman az önce bir tane daha yaptım atayım canımYok kız beklemiş sıkışık idrarla yapman lazım
Bende martta planliyorum cnm 11. Ay denememSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
@hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
M Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
Minicikpandam 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
R ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
@Vazelin005 19 mart
@BYV 9 mart
@Hanimhanmck 30 mart
@_Lila 27 mart
@Cernac 20 mart
Bende 2 aydır uğraşıyorum allah nasip etmedi hala beklemedeyim. Bende adet olursam almayı dusunuyorumAdetim biterse ben hazır olucam. Ovulasyon testi alsam mı almasam mı arada kaldım.
2 hafta geçmiş üstünden gebelik testinde çıkma ihtimali var aslında ben olsam kesinlikle sabredemezdim
Çok stres ettin kendini hiç uğraşmayıp direkt kan mı versin acaba canımTesti aldım bekliyorum dayanamicam galiba yarın sabah yapayım madem yoksa da hayırlısı
Çok stres ettin kendini hiç uğraşmayıp direkt kan mı versin acaba canım
Merhabalar benim de bir kızım var 20 aylık, bu aya kadar korunuyordum, bu ay bıraktım bakalım. Bat 16 Mart. Bir de halen emziriyorum benbelki hemen olmaz hem 1 yıl hapla korundum hem de emziriyorum. Öncesinde de polikistik overliyim zaten. Ama kızım ilk ilişki mahsulü
Merhaba bende de pko var adetleriniz düzensiz miydi ?
Düzensizdi, sık sık Doğum kontrol hapı kullandırdılar, en son illallah ettim soğan kürüne başladım, yaklaşık 3 sene yaptım. Kist mist kalmamıştı. Adet döngüm 35 güne inmişti son yıl. Ama bekardım o zaman, gebelik için yapmadım. Zaten gebe olduğumu öğrenene kadar da yaptım soğan kürünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?