- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Bat yaklaştıkça İnsan test yapmak için sabırsızlanıyorEvet canım 2 gün daha bekliyim 16 Şubat pik oldu ovulasyon testi ama yine de bekliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat yaklaştıkça İnsan test yapmak için sabırsızlanıyorEvet canım 2 gün daha bekliyim 16 Şubat pik oldu ovulasyon testi ama yine de bekliyim
Tabiki hoş geldinListeye beni de ekler misiniz? 30 mart bat
15 güne kadar sabah akşam devam et kuzum geçirir inşallahBende hiç gecikmez adet birkaç gün erken olurum genelde yada tam gününde.zaten o dogum kontrol hapları da adeti düzensizleştirir bir de kısır yapar diyorlarKuzum adetim ilk defa gecikmişti hemde 4 gün daha da olmazdım da soğan kürüne başlayınca geldi hemen adetim bitti bu arada küre devam ediyorum 10.günüm en azından kistimi geçirir yumurtlama gelmeden . Doğum kontrol hapını kabul etmedim ben
12. Gün söylediklerinize bakılırsaArkadaslar selam benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce
benim daha çok ya 24 mart ama daha yumurtam bile gelişmedi hem pekde düzenli olduğum söylenemezGecen haftaydi yumurtlama donemim simdi adet tarihimi belirlemeye calisyorum yumurtlama gunune gore bi arkadas siliklestiginde catlama olmus olur dedi 12 aksam sililse 13 u catlamistir dedi o yuzden tereddutte kaldim bencede 12 si bakalim simdi adeti bekliyorum 5 6 mart gibi sizlerin ne zmn adet traihi
Hos buldumTabiki hoş geldin
Hos buldm
Daha çok var cnm ama sıvıya dikkate ediyorsun değil miKızlar Ovülasyon testim bu şekilde bugüne ait olan en alttaki
Malesef bugünden başlasın inşallah müjdelerMart ayı geldi kızlar daha grubun ilk gebelik haberini almadık galiba
Evet canım bir saat hiç bişey içmeden yapıyorum testiDaha çok var cnm ama sıvıya dikkate ediyorsun değil mi