Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bir saat hiç bişey içmeden yapıyorum testi
1 saat olmaz ki 3 saat beklemen lazım. Ve yarım bardaktan fazla içmemen lazım kesmeden önce bile içtiğin sıvı yarım bardağı geçmesin. Yoksa yanıltır

Benim de 9 gün var daha ama kasıklarım da hafif ağrı hissediyorum regli ağrısı gibi

Kızlar son 5 günüm Adet olmama test mi yapsam daha da var sabırsızlanıyorum
Valla canim ben olsam yapmaya basliyorum. Belirsizlik beni daha cok geriyor varaa var yoksa yok reglle ogrenincede birsey degismiyor yine uzuluyorsun.
Benim de 9 gün var daha ama kasıklarım da hafif ağrı hissediyorum regli ağrısı gibi
9 mart mi canim seninde ayniyiz ozaman insallah mutlu haberi aliriz

Valla canim ben olsam yapmaya basliyorum. Belirsizlik beni daha cok geriyor varaa var yoksa yok reglle ogrenincede birsey degismiyor yine uzuluyorsun.

9 mart mi canim seninde ayniyiz ozaman insallah mutlu haberi aliriz
10 mart benimde inşallah canım

Kızlar adetime son 4 günüm. Ovulasyon testi pik yaptı sanırım lh artışı olduğu için adet olucam ondandır demi ümit etmek istemiyorum sonra üzülüyorum

Kızlar naber nasılsınız
Benim adete kaldı 8 9 gün salı günü progesteron tahlili için kan vericem merak içindeyim

Bende dun yaptim evde 7 gun vardi cikamdi sali gunu bidaha yapicam yumurtlama gunumu bildigim icin 3 4 gun kala varsa mutlaka cikar

@cerenca

C Cernac 20 mart

C Cernac 20 mart

C Cernac 20 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…