Bazılarnın 2 gün sürüyor cnm herkesin farklıKızlar bende size her gün her gün atıyorum ama bu testler silikleşmiyor 3 gün oldu hala koyu yumurtlama bu kadar uzun sürer mü ne zaman çatlar bu yumurta
Bakalım yarına çatlamış olur umarımBazılarnın 2 gün sürüyor cnm herkesin farklı
Benimde 5 marttı dün gece geldi gene lanet kırmızıBen 5 mart
Bende bu ay adet olursam soğan kürüne ve hayıt hapına baslicam . Bu arada güle güle büyütün inşallah darısı başımıza
Benimde 5 marttı dün gece geldi gene lanet kırmızı
Geçen ayda böyle oldu çatlatma iğnesinin 16. Günü regli oluyorum.Amin İnşallah kavuşuruz canımYaa erken gelmiş hayırlısı olsun inşallah bir gün bizde minigimize kavuşuruz
Ozaman erken gelmis sayilmazki canim yumurta catladiktan 14-16 gun sonra regl gelir zaten canim. Benim duzenli 14. Gununde hep geldi.Geçen ayda böyle oldu çatlatma iğnesinin 16. Günü regli oluyorum.Amin İnşallah kavuşuruz canım
Benim normalde hep 30 31 günde bir olurdu reglimOzaman erken gelmis sayilmazki canim yumurta catladiktan 14-16 gun sonra regl gelir zaten canim. Benim duzenli 14. Gununde hep geldi.
Bende hep 28 gunde bir olurdum 14. Gu yumurta catlardi ama bu ay ilk defa klomen kullandim 17. Gunde pik gordum 18. Gun siliklesti 28 uzerine 3-4 eklenmis oldu. Hatta belki daha fazla cunku dr progesteron verdi 15 tane var sali basla dedi her gun bir tane bitince birkac gune adet olursun yada olmazsan 1 hafta sonra gel test yapalim dedi. Daha 10 gun kullanacagim jeli ondan birkacgun sonra regl dersek 33-34leri bulacak sanirim ilk defaBenim normalde hep 30 31 günde bir olurdu reglim
İğneden dolayı sanırım artık dediğin gibi
Selam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
@hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
M Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
Minicikpandam 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
@ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
@Vazelin005 19 mart
B BYV 9 mart
@Hanimhanmck 30 mart
@_Lila 27 mart
@Cernac 20 mart
Canım benim de adete 9 gün aynı bende koyu kıvamda beyaz bişey vardı acaba dedim enfeksiyon falan mıBugün adetim in 14 günü Beyaz akıntı geldi koyu kıvam? Size hiç böyle oldumu bende pcos var ilk defa böyle oluyor hayıt aslan pencesi ve soğan kürü yapıyorum?
Benimki çok değil az Seninki de aynımı?Canım benim de adete 9 gün aynı bende koyu kıvamda beyaz bişey vardı acaba dedim enfeksiyon falan mı
Evet tatlım çok azdıBenimki çok değil az Seninki de aynımı?
Biraz araştırma yaptım yumurtalamısız :)))Evet tatlım çok azdı
Sen yumurtlamış olabilirsin canım da ben adetin 18. Günü yumurtladım aslındaBiraz araştırma yaptım yumurtalamısız :)))
Sende yumurtluyor olabilirsin..Sen yumurtlamış olabilirsin canım da ben adetin 18. Günü yumurtladım aslında
Olabilir belki de canım hayrlısı artıkSende yumurtluyor olabilirsin..
Olabilir belki de canım hayrlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?