Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabaaaa Mart'ta insallah isteyen herkez bebiş haberimizi alırız

Ben de geldiiimm
Şubat ayını tam değerlendiremedik 4 gün sonra regl olmam lazım o yüzden hiç umudum yok. Dün test negatif çıktı zaten, artık umutlar Mart ayına

Ayrica kizlar kadin doktorlar daha cok jinekolojik muayene ypyo erkek doktor cok mecbur kalmayinca yapmiyo hp ultrasonla bkyo bnm 2 erkek bi kadin doktorum var erkeklerden cok memnunum canimi acitmadilar hep ultrasonla bktilar ama kadn 5 6 kez gittim ozeldeydi bide hp alttan bkti

Asilama tedavisindeyim suan insalah bizede nasıp olur evlat sahibi olmak
Benim bata 5 gün kaldı, olmazsa bende aranızdayım
i

Benim de normalde 31 günde bir oluyor. Geçen ay ilk defa kistim oluşmuş o yüzden 4 gün gecikti. Bu ay da 1 gün geçti daha olmadı. Stresten oluyor sanırım gecikme

Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız ?

Eklentiler

• BA5FF3F9-785B-45C3-A492-80CE770C3EDB.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız ?
En geç pazar yumurta çatlar gibi. Bence yarını ve pazar gününü değerlendir. Bu gece olmasın sperm dinlenmiş olsun biraz Rabbim rast getirsin

Kızlar sabah ovulasyon testimin fotoğrafını atmıştım yumurtlama gibi gözüküyordu akşam tekrar yaptım silik çıktı bu kadar kısa sürede silikleşmesi normal mi?

Kızlar sabah ovulasyon testimin fotoğrafını atmıştım yumurtlama gibi gözüküyordu akşam tekrar yaptım silik çıktı bu kadar kısa sürede silikleşmesi normal mi?
Bazılarının 4 saatte oluyor cnm normal Tabiki bu geceyi değerlendir bnce ikisi koyuyken çstlamak üzere anlamındadr. T çizgisi silikleşmee başlayınca çatlamış demektr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…