Selam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
@hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
R ressamasel 20 mart
Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
1Selam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
@hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
R ressamasel 20 mart
Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
İnşAllahHepimiz hayırlısıyla gebe kalırız inşallah
Ben düşünüyorum canım 1 hafta sonra klomene başlayacagım nasipseBizden başka kimse düşünmüyor heralde martta gebelik
Klomen bende kist yaptıBen düşünüyorum canım 1 hafta sonra klomene başlayacagım nasipse
Hadi yaaKlomen bende kist yaptı
Normalde benim adetim hiç gecikmezdi ilk defa bu ay 4 gün gecikti kist yapmış doğum kontrol vermek istedi ben kabul etmedim soğan kürü yapıyorum ki geçsinHadi yaageçmiş olsun canım kistin kaybolması için ilaç mı verdi sana
Hamilesin sanmışsındır dimiNormalde benim adetim hiç gecikmezdi ilk defa bu ay 4 gün gecikti kist yapmış doğum kontrol vermek istedi ben kabul etmedim soğan kürü yapıyorum ki geçsin
Merhaba bende bu ay ilk defa klomen kullandim. Dua ediyorum insallah kist olmaz diye. Bende Cumartesi 2 yumurta gelismisti biri 19 biri 20 mm di.Pazar gunu ovu pikti. Pazartesi siliklesti.umarim ikiside catlamistir. Birdaha dr. Kintrolune gitmedim.Bugun ozellikle kasiklarima agri giriyor bir siskinlik hissi var kasiklarimda belime ve dizlerime vuruyor ara ara. Sizde bunun gibi agri sizi birsey olmusmuydu.Klomen bende kist yaptı
Klomen kist yapmış ya canım sende adet geçikmesinden başka ne belirtisi oluyorKlomen bende kist yaptı
Canım 5 gün önceden lekelenmeye başlamak erken değil mi hep mi bu şekilde başlar reglin acaba yerlesme kanaması gibi bişey miKızlar bat son 5. Bu akşam birkaç damla pembe akintim oldu. 15 gündür kasik agrım var son iki gündür de belim ağrıyor. Göğüslerime dokunamıyorum çok hassaslaştı. Bu ay gebelikten umudu kesmiştim internetten ovulasyon testi sipariş ettim. Bakalım inşallah kullanmama gerek kalmaz
Benşmde öyle oldu bugün 35. Gün hala adet olmadım salı günü lekelenme oldu adet oldum sandım ama yok gerisi gelmedi. Test yaptım bişi çıkmadıCanım 5 gün önceden lekelenmeye başlamak erken değil mi hep mi bu şekilde başlar reglin acaba yerlesme kanaması gibi bişey mi
Gittin mi peki canım doktora adetin sökülsün yani hamile değilsenBenşmde öyle oldu bugün 35. Gün hala adet olmadım salı günü lekelenme oldu adet oldum sandım ama yok gerisi gelmedi. Test yaptım bişi çıkmadı
Pazartesi gidecem inşallah. Kaç gündür gelecek diye bekliyorm ama yok gelmediGittin mi peki canım doktora adetin sökülsün yani hamile değilsen
Anladım canım hamilelik olabilir mi acaba ama olsa çıkardı bilemedimPazartesi gidecem inşallah. Kaç gündür gelecek diye bekliyorm ama yok gelmedi
Yok valla çıkmadı kaç test yaptım. Pazartesi kan verecem inşallahAnladım canım hamilelik olabilir mi acaba ama olsa çıkardı bilemedim
Valla inşallah süpriz olur canım bebek vardırYok valla çıkmadı kaç test yaptım. Pazartesi kan verecem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?