Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1
Hepimiz hayırlısıyla gebe kalırız inşallah
İnşAllah

Bende varım İnşAllah hamiş olmak bizlere de nasip olur hayırlısıyla..

Normalde benim adetim hiç gecikmezdi ilk defa bu ay 4 gün gecikti kist yapmış doğum kontrol vermek istedi ben kabul etmedim soğan kürü yapıyorum ki geçsin
Hamilesin sanmışsındır dimiiyi yapmışsın zararlı diyorlae onlar için. Soğan kürünü bende hamile kalmak için denemiştim ama fayda etmemişti. Sana şifa olur inşallah

Klomen bende kist yaptı
Merhaba bende bu ay ilk defa klomen kullandim. Dua ediyorum insallah kist olmaz diye. Bende Cumartesi 2 yumurta gelismisti biri 19 biri 20 mm di.Pazar gunu ovu pikti. Pazartesi siliklesti.umarim ikiside catlamistir. Birdaha dr. Kintrolune gitmedim.Bugun ozellikle kasiklarima agri giriyor bir siskinlik hissi var kasiklarimda belime ve dizlerime vuruyor ara ara. Sizde bunun gibi agri sizi birsey olmusmuydu.

Kızlar bat son 5. Bu akşam birkaç damla pembe akintim oldu. 15 gündür kasik agrım var son iki gündür de belim ağrıyor. Göğüslerime dokunamıyorum çok hassaslaştı. Bu ay gebelikten umudu kesmiştim internetten ovulasyon testi sipariş ettim. Bakalım inşallah kullanmama gerek kalmaz

Canım 5 gün önceden lekelenmeye başlamak erken değil mi hep mi bu şekilde başlar reglin acaba yerlesme kanaması gibi bişey mi

Canım 5 gün önceden lekelenmeye başlamak erken değil mi hep mi bu şekilde başlar reglin acaba yerlesme kanaması gibi bişey mi
Benşmde öyle oldu bugün 35. Gün hala adet olmadım salı günü lekelenme oldu adet oldum sandım ama yok gerisi gelmedi. Test yaptım bişi çıkmadı

Ben buralarda cok yeniyimBende klomen tedavisinda 1 mart itibari ile catlama gunum kontrolum var gerek duyarsa catlama yoksa catlama ignesi olacam hayirlisiyla artik bekliyoruz Rabbim isteyen herkese versin

Normalde 30 günü geçmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…