Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar, bu ay ilk kez ovulasyon testi yapıyorum bugünkü test bayağı koyu çıktı anlayanlar bakabilirse sevinirim

Eklentiler

• 0DC5D688-5EBC-4583-BDF2-D461ABFB81A7.jpeg
    89,4 KB · Görüntüleme: 40
Keşke kan testi verip sonucuna göre dişçiye gitseydin hemen test ver bence

Bence de kan ver ihtimal var...Adet gecikmesi oluyor muydu önceden

Bu arada kızlar maşallah hızınıza yetişemiyorum

y
Bence de kan ver ihtimal var...Adet gecikmesi oluyor muydu önceden
yok hiç olmaz her ay 4 gün 5 günden olurum öyle çok uğraştıki 2.5 senedir hiç olmadı artık umutlar sıfır hatta doktora gitmeye başladık artık

Kızlar benimde hiç gecikme olmazdı 5 gün gecikti şuan battan 1 gün sonra 1 2 damla geldi adet oldum sandım ama gerisi gelmedi test yaptım bişi yok görünüyor. Bugün 35. Günüm normalde 30 günde bir olurum stresten mi gecikti ki acaba

haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum üzülmemek için bilirsiniz büyük hayal kırıklığı oluyor
Morfin vs ilaç kullanmışsın hiç bekleme tatlım pozitif çıkarsa ilaçları keser önlemini alır dr.na bilgi verirsin ayy çok heycanlandım

Stres ya da gebeliğe hazırlık olabilir...ikisi de mümkün

5 gün az bir gecikme de değil ki elinizde test varsa tekrar bakın belki ilk hamiş haberi sizden gelir

Ben heyecanlandım şimdi kan versen yakında biyer yokmu

Ben heyecanlandım şimdi kan versen yakında biyer yokmu
Anca pazartesi veririm olmazsam o güne kadar yanımda sağlık ocağı var ama bugün versem pazartesiye kadar kalır e nabız da çookkkk geç düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…