Keşke kan testi verip sonucuna göre dişçiye gitseydin hemen test ver bence26 şubat adet olmalıydım olmadım dünde kahverengi akıntı geldi adet oldum sandım kesildi geri gitti.. sonrada dişçiye gidip diş çektirdim 3 tane iğne uyuştrmak için yaptı antibiyotk verdi.. umarım 2.5 sene uğraştığım olmayan hamileliğim bu ilaç dolu günlerime denk gelmemiştir
Bence de kan ver ihtimal var...Adet gecikmesi oluyor muydu önceden26 şubat adet olmalıydım olmadım dünde kahverengi akıntı geldi adet oldum sandım kesildi geri gitti.. sonrada dişçiye gidip diş çektirdim 3 tane iğne uyuştrmak için yaptı antibiyotk verdi.. umarım 2.5 sene uğraştığım olmayan hamileliğim bu ilaç dolu günlerime denk gelmemiştir
Yarın çatlama olur gibiMerhaba hanımlar, bu ay ilk kez ovulasyon testi yapıyorum bugünkü test bayağı koyu çıktı anlayanlar bakabilirse sevinirim
Teşekkür ederim, peki çatlama gününü mü değerlendirmek gerekir?Yarın çatlama olur gibi ☺❤
1 gün önce ve yumurtlama günü değerlendir en doğrusu olurTeşekkür ederim, peki çatlama gününü mü değerlendirmek gerekir?
yok hiç olmaz her ay 4 gün 5 günden olurum öyle çok uğraştıki 2.5 senedir hiç olmadı artık umutlar sıfır hatta doktora gitmeye başladık artıkBence de kan ver ihtimal var...Adet gecikmesi oluyor muydu önceden
Çatlamaya yakın değerlendirin bu günüMerhaba hanımlar, bu ay ilk kez ovulasyon testi yapıyorum bugünkü test bayağı koyu çıktı anlayanlar bakabilirse sevinirim
haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum üzülmemek için bilirsiniz büyük hayal kırıklığı oluyorKeşke kan testi verip sonucuna göre dişçiye gitseydin hemen test ver bence
Teşekkürler1 gün önce ve yumurtlama günü değerlendir en doğrusu olur ☺ yani bu gece ve yarın. Hadi rast gelsin inşallah
Morfin vs ilaç kullanmışsın hiç bekleme tatlım pozitif çıkarsa ilaçları keser önlemini alır dr.na bilgi verirsin ayy çok heycanlandımhaftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum üzülmemek için bilirsiniz büyük hayal kırıklığı oluyor
Ama antibiyotik kullanacaksanız baktırın bence eğer bebişiniz varsa zararı olmasınhaftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum üzülmemek için bilirsiniz büyük hayal kırıklığı oluyor
Stres ya da gebeliğe hazırlık olabilir...ikisi de mümkünKızlar benimde hiç gecikme olmazdı 5 gün gecikti şuan battan 1 gün sonra 1 2 damla geldi adet oldum sandım ama gerisi gelmedi test yaptım bişi yok görünüyor. Bugün 35. Günüm normalde 30 günde bir olurum stresten mi gecikti ki acaba
5 gün az bir gecikme de değil ki elinizde test varsa tekrar bakın belki ilk hamiş haberi sizden gelirKızlar benimde hiç gecikme olmazdı 5 gün gecikti şuan battan 1 gün sonra 1 2 damla geldi adet oldum sandım ama gerisi gelmedi test yaptım bişi yok görünüyor. Bugün 35. Günüm normalde 30 günde bir olurum stresten mi gecikti ki acaba
Ben heyecanlandım şimdi kan versen yakında biyer yokmuKızlar benimde hiç gecikme olmazdı 5 gün gecikti şuan battan 1 gün sonra 1 2 damla geldi adet oldum sandım ama gerisi gelmedi test yaptım bişi yok görünüyor. Bugün 35. Günüm normalde 30 günde bir olurum stresten mi gecikti ki acaba
Yaptım 5 test bitirdim 5 günde ama yok kuruduktan sonra kuruma çizgisi çıkıyor sadece5 gün az bir gecikme de değil ki elinizde test varsa tekrar bakın belki ilk hamiş haberi sizden gelir
Kan testi kesin sonuç tatlımYaptım 5 test bitirdim 5 günde ama yok kuruduktan sonra kuruma çizgisi çıkıyor sadece
Anca pazartesi veririm olmazsam o güne kadarBen heyecanlandım şimdi kan versen yakında biyer yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?