- 9 Ocak 2020
- 125
- 58
- 18
- 34
Amin amin inşallah canım ya.. Çok üzüldüm çok zor bir şey gerçekten.. Dediğin gibi Allah aratmadan sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahvalla kafana takmadığın zaman oluyor ben onu biliyorum sadece ama o da çok zor işte bir kere olmuş yine olır Allahın izniyle inşallah
Hadi ya ne şanslısın olur inşallah bu seferde hayırlıısı ileOlur olur canim benim. ALLAH buyuktur. Valla ben ogluma ilk denememde hamile kalmistim o zaman. Bakalim bu sefer nazliyiz
Hadi ya ne şanslısın olur inşallah bu seferde hayırlıısı ile
16 mart ama doktorum 7 martta kan ver dediInsallah bu ay guzel haberlerimizi aliriz birbirimizin. Senin bat kac?
16 mart ama doktorum 7 martta kan ver dedisenin?
Ben de geçen ay 16 sında oldum bittiği zaman önemli değil zaten bende 30 günde oluyorum ama yumurtlamaya göre değişiyor demek ki erken yumurtladın geçen ay erken olmuş.bakalım bekleyip göreceğiz artıkValla ben anlamiyorum bu yumurtlama takiplerinden. Ama bir program indirdim 10 mart bat gosteriyor. Gecen ay 1 hafta erken oldum hic sasmazdi. 3 gun klurdum 5 gun oldum. 13 subatta adetim bitti. 28 gumde bir oluyorum. 10 marta denk geliyor ortalama dogru. Bakalim
Kızlar geçen ay bir gebenin günlüğünden almıştım ovu kitini. Bu sefer daha ucuz diye laboquick aldım. 2 gebelik testi bir de erken gebelik testi hediyeydi. Nasıl, memnun musunuz o marka testlerden. Yumurtlamayı düzgün gösteriyor mu?
Ben de geçen ay 16 sında oldum bittiği zaman önemli değil zaten bende 30 günde oluyorum ama yumurtlamaya göre değişiyor demek ki erken yumurtladın geçen ay erken olmuş.bakalım bekleyip göreceğiz artık
Abla benimki tam belli değil ama çok katılmak istiyoum benimki ni de 20 mart diye girebilir mısınız lütfenSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
moonandstar 27 şubat
Minicikpandam 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
N Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
@ressamasel 20 mart
Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
Birde kızlar kimler aşılama yaptıracaklar ❤❤❤❤ anne adaylarimizSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
moonandstar 27 şubat
Minicikpandam 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
N Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
@ressamasel 20 mart
Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
Ben yaptıracağım bu ay ❤❤Birde kızlar kimler aşılama yaptıracaklar ❤❤❤❤ anne adaylarimiz
Amin canım hepbirlikte inşallahAynen.hadi guzel haberlerle gel bakalim
Olacak inşallah ümitsizliğe kapılmaAbla benimki tam belli değil ama çok katılmak istiyoum benimki ni de 20 mart diye girebilir mısınız lütfen
Selam hanımlar nasılsınız bugün
Ya bir şey sorcam aranızda stres yapmamayı başarabilen var mı ben beceremiyorum. Acaba oldu mu bu ay olacak mı hamile miyim değil miyim ne zaman hamile kalırım düşünmekten duramıyorum. Bata son 7 gün ama bu bir hafta nasıl gidecek bilmiyorum
Benimde son 5 gün ama sanki yarın regl olcakmışım gibi sancım varSelamlar bata son 1 bekliyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?