Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Olur olur canim benim. ALLAH buyuktur. Valla ben ogluma ilk denememde hamile kalmistim o zaman. Bakalim bu sefer nazliyiz

16 mart ama doktorum 7 martta kan ver dedi senin?

Valla ben anlamiyorum bu yumurtlama takiplerinden. Ama bir program indirdim 10 mart bat gosteriyor. Gecen ay 1 hafta erken oldum hic sasmazdi. 3 gun klurdum 5 gun oldum. 13 subatta adetim bitti. 28 gumde bir oluyorum. 10 marta denk geliyor ortalama dogru. Bakalim

Ben de geçen ay 16 sında oldum bittiği zaman önemli değil zaten bende 30 günde oluyorum ama yumurtlamaya göre değişiyor demek ki erken yumurtladın geçen ay erken olmuş.bakalım bekleyip göreceğiz artık

Bende iki ay laboquick kullandım memnunum yumurtlamayi görüyorum çatlamayi da fakat bende pko var yumurtlalar büyümüyor sanırım ya da kaliteli değil

Abla benimki tam belli değil ama çok katılmak istiyoum benimki ni de 20 mart diye girebilir mısınız lütfen

Birde kızlar kimler aşılama yaptıracaklar ❤❤❤❤ anne adaylarimiz

Ya bir şey sorcam aranızda stres yapmamayı başarabilen var mı ben beceremiyorum. Acaba oldu mu bu ay olacak mı hamile miyim değil miyim ne zaman hamile kalırım düşünmekten duramıyorum. Bata son 7 gün ama bu bir hafta nasıl gidecek bilmiyorum

Her ne kadar stres yapmayalım desek de elimizde olmadan stres oluyor. Ben başaramıyorum kafadan silmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…