Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhabaa kizlarr.. bat 10 mart beni de alir misiniz araniza

Aa hemsehrimm cok sevindim valla. Ben sakaryada yasiyorum isim geregi. Yazdan yaza oralara gelirim. Sen ne zamandir bebek dusunuyorsun?
Aynen bende çok sevindim ya bende istanbul da yaşıyorum ama her yaz eşimde sinoplu gitmeye gayret ediyoruz benim evliliğin 4.senesi ilk sene istemedim ama hamile kaldım dış gebelik oldu ondan sonra da hiç olmadı yani aslında toplasan 2 sene denebilir bu sene yoğunlaştık daha çok önceden olursa olur diyorduk da artık yaş 30 a gelince sen ne zamandır istiyorsun

Ay Allah aratmadan bunaltmadan versin insallah kardesim. Ben aslinda 14 eylulde 43 gunluk bebegimi kaybettim. Ocak ayindan beri korunmuyoruz ama yumurtlama gunu filan da takip ettigimiz yok. Bakalim ne zaman dilerse Allah o zaman nasip eder. Saglikla kucagimiza aliriz bu sefer insallah

Amin amin inşallah canım ya.. Çok üzüldüm çok zor bir şey gerçekten.. Dediğin gibi Allah aratmadan sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah valla kafana takmadığın zaman oluyor ben onu biliyorum sadece ama o da çok zor işte bir kere olmuş yine olır Allahın izniyle inşallah

Bendee
Bat 12 Mart

Bende planlıyorum ama tam kesin değil aşılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…