Arkadaş da 3gun yasak koymuşlarKorkma canım çok kısa bi işlem zaten adet olacakmışsın gibi bi sancı gelip geçiyor
Ay ne güzel söyledinizAcaba bu ay kaç hamiş çıkar gruptan içimden 10 geçti
İnşAllah canımAy ne güzel söyledinizmübarek aylar da başladı inşallah hepimiz seviniriz bu ay
Çift çizgi olduğu gün, çatladığı gün ve ertesi 3 günü değerlendir demişti.Canım aldığın kişiye takip yaptırdın mı ? Çift çizgiyi tam görünce nasıl bir önerisi oldu
Benim geçen ay 2 gün pik oldu. Normalmiş 3 gün bile olan var.Kızlar 2 gün ovulasyonu pik olan var mı? Benim 18. Ve 19. Günlerim t çizgisi c den daha koyu oldu. Önceki aylarda da yapmıştım yine aynı şekildeydi
Selam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
@hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
@Masalmina 17 mart
O Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
R Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
R ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
-bridget- 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
Doğrudur canım herkesin farklı sanırım. Bana da doktorum 1 ay korunsan iyi olur dedi yani ilişki olsun ama korunarak geçir o ayı adet ol sonra korunmadan devam et demiştiArkadaş da 3gun yasak koymuşlar
Hoşgeldin canımMerhabaa kizlarr.. bat 10 mart beni de alir misiniz araniza
Sinoplu musunHos buldumm
Bende sinop luyumEvetsen?
Bende sinop luyum
Aynen bende çok sevindim yaAa hemsehrimmcok sevindim valla. Ben sakaryada yasiyorum isim geregi. Yazdan yaza oralara gelirim. Sen ne zamandir bebek dusunuyorsun?
Inşallah kuzum Aminn3 aylar da rüyalara dikkat edin derler mesajcı rüya olurmuş inşallah çıkar canım duaların kabul olur
Aynen bende çok sevindim yabende istanbul da yaşıyorum ama her yaz eşimde sinoplu gitmeye gayret ediyoruz benim evliliğin 4.senesi ilk sene istemedim ama hamile kaldım dış gebelik oldu ondan sonra da hiç olmadı yani aslında toplasan 2 sene denebilir bu sene yoğunlaştık daha çok önceden olursa olur diyorduk da artık yaş 30 a gelince sen ne zamandır istiyorsun
Amin amin inşallah canım ya.. Çok üzüldüm çok zor bir şey gerçekten.. Dediğin gibi Allah aratmadan sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAy Allah aratmadan bunaltmadan versin insallah kardesim. Ben aslinda 14 eylulde 43 gunluk bebegimi kaybettim. Ocak ayindan beri korunmuyoruz ama yumurtlama gunu filan da takip ettigimiz yok. Bakalim ne zaman dilerse Allah o zaman nasip eder. Saglikla kucagimiza aliriz bu sefer insallah
BendeeSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
@hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
@Masalmina 17 mart
O Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
R Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
R ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
-bridget- 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
Bende planlıyorum ama tam kesin değil aşılamaSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
@hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
@Masalmina 17 mart
O Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
R Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
R ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
-bridget- 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?