Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar geçen ay bir gebenin günlüğünden almıştım ovu kitini. Bu sefer daha ucuz diye laboquick aldım. 2 gebelik testi bir de erken gebelik testi hediyeydi. Nasıl, memnun musunuz o marka testlerden. Yumurtlamayı düzgün gösteriyor mu?

Olabilir aynen neyse hayırlısı ile çekilsinde bakalım
benim vucudumda kist yapmiyor sukur
Suan adetle gitmistir nevarsa sukur adetim yogun herşey gidyor vucudumdan da
Su enfeksyina baktircm agri yapiyor bence bu engel

Kızlar napiyorsunuz Ben bu sabah rüya görmüştüm rüyamda erkek bebek emziriyordum anlamına baktım netten böyleymiş
Rüyada erkek bebek emzirmek; güzel ve hayra yorulan rüyalardan biridir. Rüyada erkek bebek emzirdiğini gören birinin çocuklara karşı özel bir ilgisi var demektir. Bu rüya hayırlı haberler alacağınıza işaret eder. Bazı tabircilere göre rüyada erkek bebek emzirmek bebek tatlı ve temiz ise sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtulmaya ve mutlu, huzurlu bir yaşam sürmeye işaret eder. Erkek bebek emziren bir kişi iş konusunda atacağı adımlarda başarılı olacak demektir. Ayrıca bu rüya yakın zaman içerisinde bir çocuğunuz olacağı manasına da gelir.
Çok kafaya taktim sanırım yada bilinç altına işlemiş rüyama girdi

Kızlar 2 gün ovulasyonu pik olan var mı? Benim 18. Ve 19. Günlerim t çizgisi c den daha koyu oldu. Önceki aylarda da yapmıştım yine aynı şekildeydi

Canım aldığın kişiye takip yaptırdın mı ? Çift çizgiyi tam görünce nasıl bir önerisi oldu

23 mart benimde ekler misiniz

Ben daha önce yaparken aynısı olmuştu canım, bugünler çok önemli

Değerlendiriyoruz ama 9 aydır hiç hamile kalamadım. Eşimin değerlerinde sıkıntı vardı ilaç vitamin filan kullanıyor. Geçen ayki değerleri iyi çıktı ama bu ay da olmadı sanırım. Adetin 2. Günü doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl bi yol izleyeceğiz

Bizim hiç bir sorunumuz yok , ne yazık ki 26 aydın gebe kalamıyorum daha önce de yaptım ovulasyon testi ama nasip olmadı

3 aylar da rüyalara dikkat edin derler mesajcı rüya olurmuş inşallah çıkar canım duaların kabul olur

benim vucudumda kist yapmiyor sukur
Suan adetle gitmistir nevarsa sukur adetim yogun herşey gidyor vucudumdan da
Su enfeksyina baktircm agri yapiyor bence bu engel
Maşallah aman bir de o çıkmasın.aynen baktır tabi olabilir benim arkadaşım idrar yolu iltihabı çıktı antibiyotik kullanıyordu o ay hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…